- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.741
Hormonların normal mi peki.İlk gidişimdi zaten ilk defa yapıldı takip 3 yumurtam olmuştu klomenle biri büyüdü sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonların normal mi peki.İlk gidişimdi zaten ilk defa yapıldı takip 3 yumurtam olmuştu klomenle biri büyüdü sadece
Benim umudum yok pek canım.Kahvetemgi akıntım başladı bugün.1 ocakta yumrtladım.adete 1 hafta kala pik gördüğüm için işe yaramıyor pek.pco var bendeHadi bakalım hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar yazarız buraya
ilk gittiğimiz doktor kistik şekilde baya 15 in üstünde yumurta saymıştı.şimdi gittiğimizde doktor 6veya 7 yumurta dedi sanırım.senin kaç gözüküyor canım.Canım yumurta takibi taşıyor musun doktora.Pco bende de var.Kaç yumurta oluyor mesela. sen gittiğinde.
şimdilik ben bir şey hissetmiyorum canım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.güzel haberimizi yazarız umarım burayaBenim ara ara belime agrı saplanıyor sağ kasıkta birde bacalta agrı var canım inşallah güzel haberler alırız ben beklemeyi düşünüyorum test için
İlk idrarla yapmayın dediği sabah ilk idrarla yapmayın ovulasyon testini test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin idrarım biraz koyu olması daha iyi sonuç verir lh hormonu suyla seyreliyorbu aralar cok su ictigim icin boyle bi yetenegim oldu
Bazen adet öncesi geliyor bende ama bu hamilelikte belirtilerinde geçiyor bazı kişilerdeBebeklerim bata 1 gün var akıntım yoktu demin açık sarı bi akıntı geldi ıslaklığı hissedilecek kadar adet belirtisi mi acaba
Ben hiç gitmedim.1 ocakta yumurtlama oldu benim.Ama umudum yok 6 aydır denşyoruz pco dan dolayı yumurta kalitesiz oluyor bence.Adeti bekliyorum gidecem bu ay hastaneye artık inşallahilk gittiğimiz doktor kistik şekilde baya 15 in üstünde yumurta saymıştı.şimdi gittiğimizde doktor 6veya 7 yumurta dedi sanırım.senin kaç gözüküyor canım.
Lh ve fsh haricinde normal canımHormonların normal mi peki.
Özellikle bu konudan çok dertliyim yabide sürekli bulantım var sabahları 2 gündür. Yemek yedikten sonra da kusasım geliyo
Yunurtlamadan itibaren saydım bugün 7. Gun catlamayla sayarsak 6. GünCanım senin çatlamadan sonra kaç gün geçti ki
Klomenle denedin mi canım hiçBenim umudum yok pek canım.Kahvetemgi akıntım başladı bugün.1 ocakta yumrtladım.adete 1 hafta kala pik gördüğüm için işe yaramıyor pek.pco var bende
Hadi inşallah kuzum gün gün yaz bana beraber test yapalım. Ben bugün yapıcam ama sadece igne çift çizgi gösteriyormuş ya onu merak ettigimden sende yapmaya karar verince yaz bende seninle yapıyım günümüz hatta saatimiz bile aynı son regl tarihin ne canımşimdilik ben bir şey hissetmiyorum canım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.güzel haberimizi yazarız umarım buraya
Benimde 29 Aralık yumurtlama pikYunurtlamadan itibaren saydım bugün 7. Gun catlamayla sayarsak 6. Gün
Beklemekte yoruyor sıkıyor artıkBenimde 29 Aralık yumurtlama pik
31 Aralık çatlama
Bekliyorum artık
17 aralık canım.tamam mutlaka yazarım.senin ne zaman canım :)Hadi inşallah kuzum gün gün yaz bana beraber test yapalım. Ben bugün yapıcam ama sadece igne çift çizgi gösteriyormuş ya onu merak ettigimden sende yapmaya karar verince yaz bende seninle yapıyım günümüz hatta saatimiz bile aynı son regl tarihin ne canım
Hiç belli olmaz kuzu sen batın gecmesini bekle en sağlıklısı bu emin olBebeklerim bata 1 gün var akıntım yoktu demin açık sarı bi akıntı geldi ıslaklığı hissedilecek kadar adet belirtisi mi acaba
Çok düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğinceBeklemekte yoruyor sıkıyor artık
evet bize de aynısını demişlerdi pco dan dolayı çok yumurta olduğu için gelişemiyormuş.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.4 aydır inofolic kombi kullanıyorum ben.Ben hiç gitmedim.1 ocakta yumurtlama oldu benim.Ama umudum yok 6 aydır denşyoruz pco dan dolayı yumurta kalitesiz oluyor bence.Adeti bekliyorum gidecem bu ay hastaneye artık inşallah