Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar ben kendimi tutamayıp sigaraya başlıcam tekrar heralde 2 aydır içmiyodum ama inanılmaz canım çekiyo yumurta kalitesini çok mu etkiler sizceee

Döllenme yumurtlamadan ne kadar sonra oluyor ki yumurtanın canlı kalma süresi belli mesela ay hiç bilmiyorum bu konuyu ben
Yumurtan çatladığında kanala düşüyor orada 12 -24 saat arası hareketi sürüyor canlılığı yani. o sırada sperm varsa döllenme oluyor zaten. Sonra döllenen yumurta gidip rahimde kendine uygun bir yer arıyor yerleşme faslına geçiyor yani bu da 6-12 gün arası sürüyormuş yerleştikten sonra ( yerleşme kanaması da bu esnada oluyor bazılarında) da beta hcg salgılanmaya başlıyor . Geç döllenme yoksa ortalama vakitler bunlar. O yüzden çoğu kişi çatlamadan 10 gün sonra falan pozitifi görebiliyor. Yani en erken ihtimalle 6 7 gün sürse yerleşme iki üç günede teste yansıyacak kadar oluyor.

Annene geçtin mi canim ?

Kızlaaar ben kendimi tutamayıp sigaraya başlıcam tekrar heralde 2 aydır içmiyodum ama inanılmaz canım çekiyo yumurta kalitesini çok mu etkiler sizceee
Ben o haltı yedim tam iki ay olmuştu bozdum ama eşimle kavga etrim ki o bile bahane değil. Tut canım kendini kendine amacını anne olma şateğini sağlıklı bebek isteğini hatırlatıp sağumaya çalış iki aydır yaptım iki kendi emeğimi çöpe atmayacağım de ikna et kendini ben de yapacağım inşallah bikaç güne hemen

Kimyasal gebelik geçirdim sonra bıraktım ona yordum çünkü.bizdede biraz soğukluk var hemen elim gidiyor inşallah irademi koruyabilirim

Kimyasal gebelik geçirdim sonra bıraktım ona yordum çünkü.bizdede biraz soğukluk var hemen elim gidiyor inşallah irademi koruyabilirim
Korursun canım sigaranın kölesi olmayalım hiç bir güzelliği stres atması ya da kahveye tat katması falan yok bizim kendimizi kandırmamız o tamamen psikolojik

Teşekkür ederim canım bilgiler için normal olanı bu şekilde senin dediğin gibi geç döllenme de geç yumurtlama olunca oluşuyor aynı şekilde ama geç işte

Canım bende 29 aralıkta oldum çatlatma ignesi bence birşey fark etmez tam çatladıgı anda olsun diye doktor öyle söylüypr ama 24 saat yaşadıgı için bence sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…