- 20 Haziran 2022
- 196
- 248
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.661
Kızlaaar ben kendimi tutamayıp sigaraya başlıcam tekrar heralde 2 aydır içmiyodum ama inanılmaz canım çekiyo yumurta kalitesini çok mu etkiler sizceee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtan çatladığında kanala düşüyor orada 12 -24 saat arası hareketi sürüyor canlılığı yani. o sırada sperm varsa döllenme oluyor zaten. Sonra döllenen yumurta gidip rahimde kendine uygun bir yer arıyor yerleşme faslına geçiyor yani bu da 6-12 gün arası sürüyormuş yerleştikten sonra ( yerleşme kanaması da bu esnada oluyor bazılarında) da beta hcg salgılanmaya başlıyor . Geç döllenme yoksa ortalama vakitler bunlar. O yüzden çoğu kişi çatlamadan 10 gün sonra falan pozitifi görebiliyor. Yani en erken ihtimalle 6 7 gün sürse yerleşme iki üç günede teste yansıyacak kadar oluyor.Döllenme yumurtlamadan ne kadar sonra oluyor ki yumurtanın canlı kalma süresi belli mesela ay hiç bilmiyorum bu konuyu ben
Kimse yorum yapmadıYarın bat günüm test yapmadım günüm geçmeden yapmak istemiyorum sizce umut var mı ?
Annene geçtin mi canim ?Yumurtan çatladığında kanala düşüyor orada 12 -24 saat arası hareketi sürüyor canlılığı yani. o sırada sperm varsa döllenme oluyor zaten. Sonra döllenen yumurta gidip rahimde kendine uygun bir yer arıyor yerleşme faslına geçiyor yani bu da 6-12 gün arası sürüyormuş yerleştikten sonra ( yerleşme kanaması da bu esnada oluyor bazılarında) da beta hcg salgılanmaya başlıyor . Geç döllenme yoksa ortalama vakitler bunlar. O yüzden çoğu kişi çatlamadan 10 gün sonra falan pozitifi görebiliyor. Yani en erken ihtimalle 6 7 gün sürse yerleşme iki üç günede teste yansıyacak kadar oluyor.
Ben o haltı yedim tam iki ay olmuştu bozdum ama eşimle kavga etrim ki o bile bahane değil. Tut canım kendini kendine amacını anne olma şateğini sağlıklı bebek isteğini hatırlatıp sağumaya çalış iki aydır yaptım iki kendi emeğimi çöpe atmayacağım de ikna et kendini ben de yapacağım inşallah bikaç güne hemenKızlaaar ben kendimi tutamayıp sigaraya başlıcam tekrar heralde 2 aydır içmiyodum ama inanılmaz canım çekiyo yumurta kalitesini çok mu etkiler sizceee
Gel kız koşCanım ya moral olarak da düşüksun öyle hissediyorum o yüzden bu kadar uyuyor olabilirsin dikkat et kendine bı hava al camı aç kendine güzel bı kahvaltı hazırla kendine üzerine bı kahve yap beni de çağır gelirim
Mervenur277 canım bir fikrin var mı acabaÇok teşekkür ederim bir şey daha soracaktım geçen hafta smear yaptırdım tam yumurtamın çatladığı gündü inflamasyon yazıyor bu gebeliğe engel olur mu bu ayda boşa mı gitti acaba
Evet oldum bebeğimbebekheyecani adet mi oldun kuzum ?
Kimyasal gebelik geçirdim sonra bıraktım ona yordum çünkü.bizdede biraz soğukluk var hemen elim gidiyor inşallah irademi koruyabilirimBen o haltı yedim tam iki ay olmuştu bozdum ama eşimle kavga etrim ki o bile bahane değil. Tut canım kendini kendine amacını anne olma şateğini sağlıklı bebek isteğini hatırlatıp sağumaya çalış iki aydır yaptım iki kendi emeğimi çöpe atmayacağım de ikna et kendini ben de yapacağım inşallah bikaç güne hemen
Tabloya göre varsa eğer gebelik ki inşalllah vardır çıkabilir testte epey geçmiş üstündenKimse yorum yapmadı
Korursun canım sigaranın kölesi olmayalım hiç bir güzelliği stres atması ya da kahveye tat katması falan yok bizim kendimizi kandırmamız o tamamen psikolojikKimyasal gebelik geçirdim sonra bıraktım ona yordum çünkü.bizdede biraz soğukluk var hemen elim gidiyor inşallah irademi koruyabilirim
Bence de ya başka açıklaması yokki geç yumurtlama olunca geç döllenme olur tıpa yeni bir teori katmamisizdir inşallah bu yorumlarlaHeralde geç yumurtlama oluyor böylece döllenme de geç oluyor bende bilmiyorum pek öyle biliyorum ama
Aynen innovita kesinlikle bende onu tavsiye ediyorumInnovıta al bebegım bence gereklı
Oo masallah masallah canımmmKızlar bu sabah ki Hcg testimm
İnşallah canım ateşim adete bir kala düşmedi normalde adete bir veye iki kala düşüyordu. Burda ateş avcıları var ateşten anlıyor var veya yok diyorTabloya göre varsa eğer gebelik ki inşalllah vardır çıkabilir testte epey geçmiş üstünden
Teşekkür ederim canım bilgiler için normal olanı bu şekilde senin dediğin gibi geç döllenme de geç yumurtlama olunca oluşuyor aynı şekilde ama geç işteYumurtan çatladığında kanala düşüyor orada 12 -24 saat arası hareketi sürüyor canlılığı yani. o sırada sperm varsa döllenme oluyor zaten. Sonra döllenen yumurta gidip rahimde kendine uygun bir yer arıyor yerleşme faslına geçiyor yani bu da 6-12 gün arası sürüyormuş yerleştikten sonra ( yerleşme kanaması da bu esnada oluyor bazılarında) da beta hcg salgılanmaya başlıyor . Geç döllenme yoksa ortalama vakitler bunlar. O yüzden çoğu kişi çatlamadan 10 gün sonra falan pozitifi görebiliyor. Yani en erken ihtimalle 6 7 gün sürse yerleşme iki üç günede teste yansıyacak kadar oluyor.
Oh maşallah bol.bol koyulassinKızlar bu sabah ki Hcg testimm
Canım bende 29 aralıkta oldum çatlatma ignesi bence birşey fark etmez tam çatladıgı anda olsun diye doktor öyle söylüypr ama 24 saat yaşadıgı için bence sıkıntı yokarkadaşlar merhaba.aralık ayında klomen kullandım.29 aralıkta çatlatma iğnesi yapıldı.doktor 36 sonra ilişki olsun dedi ama biz o saati yakalayamadık bazı aksaklıklardan dolayı.iğneden sonra cuma akşamı 11 gibi ilişki olması gerekiyordu ama bizim cumartesi akşamı oldu.şansım var mı sizce.36 saat sonrası kesin yumurta çatlıyor mu.iğneden 48 saat öncesi ilişki oldu