Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah Beklediğimiz gibi sonuçlar alırız

Vallahi kuzum daha adetine var sanırım şu an için hiçbir şey diyemiyorum. Takip et bakalım kendini.

Geç döllenme nasıl oluyor yani tahmini ne zaman sonra yumurtlama olursa geç oluyor canım bilgin var mı
Regl günü döllenme olmuş olabiliyor canım tahminim o yönde tam net bilmiyorum ama benim çevremde yaşayan çok oldu regli 20 gün gecikince pozitif gören oldu

Biraz daha iyiyim canım. Sürekli uyuyorum. Dün öğlen 3 te yattım yeni uyandım işe de gitmedim. Sen naptın var mı değişiklik.
Canım ya moral olarak da düşüksun öyle hissediyorum o yüzden bu kadar uyuyor olabilirsin dikkat et kendine bı hava al camı aç kendine güzel bı kahvaltı hazırla kendine üzerine bı kahve yap beni de çağır gelirim

Ben eşim isteksiz içime geldi , senin yüzünden demesin, kündeye getirmiş gibi olmayayım diye kalkmıştım foşur foşur hepsi akmıştı ama bebek oldu Bunlara takılmayın kızlaaaaarrrr
Normalde ayağa kalkınca cıkıyodu ama bugunlerde ilişki biter bitmez cıkınca moralim bozuldu bu stres beni öldürcek

Aa ben dikkatli dinlemedim demek.Bende yılbaşından önce sipariş etmiştim 160 tl ye iyiki almışım.inşallah bu aldığımız son ovulasyon testi olurrr amin aminnnn

Ay var bence :)

arkadaşlar merhaba.aralık ayında klomen kullandım.29 aralıkta çatlatma iğnesi yapıldı.doktor 36 sonra ilişki olsun dedi ama biz o saati yakalayamadık bazı aksaklıklardan dolayı.iğneden sonra cuma akşamı 11 gibi ilişki olması gerekiyordu ama bizim cumartesi akşamı oldu.şansım var mı sizce.36 saat sonrası kesin yumurta çatlıyor mu.iğneden 48 saat öncesi ilişki oldu

Ben eşim isteksiz içime geldi , senin yüzünden demesin, kündeye getirmiş gibi olmayayım diye kalkmıştım foşur foşur hepsi akmıştı ama bebek oldu Bunlara takılmayın kızlaaaaarrrr
Aynısı oldu biliyo musun çunku hem yumurtlama hemde çatlamayı değerlendiriyim diye 2 gün üst üste oldu görev gibi geldi ona hepsi çıkar çıkmaz aktı gitti yaa umut doldum yenideeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…