Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlaçsız direniyorum bu ay yoğun bir çalışma temposuna gireceğim şehir dışı yolculuk var vs bir an önce belli olsun istiyorum bursa 10. Gun yapıp öğrenen çok oldu bende 10 12.gun yeniden bir test yapayım diyorum şimdilik es geçiyorum kafaya takmicam söz
Oy Allah yardımcın olsun canım inşallah şifa olur yediğin içtiğin toparlarsın. Az kalmış o zaman teste az daha sabır🥰

Canım bende senin durumdayım gebelik testim negatif kan vermedim adet olcakmisin gibi ağrım falan var mı senin..hiç kan vermedim ben o yüzden bilmiyorum kuzu
Adet olacakmış gibi ağrım yok normalde adetime 1 hafta kala göğüslerim çok ağrırıdı şuan hiç ağrıda yok sadece uçları çok kaşınıyo

Adet olacakmış gibi ağrım yok normalde adetime 1 hafta kala göğüslerim çok ağrırıdı şuan hiç ağrıda yok sadece uçları çok kaşınıyo
Benim karnım ve belimde ağrım da var anlamadım ya olacaksa olsun da yoluma bakayım her islaklikta lavaboya gitmekten yoruldum bı bakıyorum ne ağrı var ne bişey hiç bir yerim agrimiyor bir bakiyorum sanki adet oldum Olcam gibi karnım ağrıyor kasıklarım özellikle sol taraf ağrıyor catlamadan beri sol tarafımda ağrı var ama aklima başka şeyler geliyor enfeksiyon falan mı kaptım başka bişey mi oldu ne var bilmiyorum 😔

Kuzum 36.7 yi baz almalısın bence senin yumurta çatladı. Sonuçta 3 saat kesintisiz uyku olmuyor bi sonraki ölçtüğünde moralini bozacağın bişeyde yok ortada yarınki ateşinle herşey anlaşılır ama içini ferah tut o yumoş çatladı gün içindeki ateşin kaç mesela şuanda?
Okuldayım canım Şuan ateşim kaç bilmiyorum ama zaten gün içi ölçülen ateşin çok önemi olmuyor kafam çok karıştı gerçekten 😔

Peşkeşe ölçtüm bugün çünkü artık gözlerime inanamadım ya çok yoruldum gerçekten anlayamıyorum artık bu ay adet olayım önüme bakayım artık diyorum
bu şekilde yıpranmamak için aslında herkesin dediği gibi sonuçta çatlama haftasını iyi kötü tespit edebiliyoruz o haftaya geldiğimizde bir boş bir dolu gidip Allah a emanet etmek lazım en stressizi bence biz fazla abartıyoruz kasıyoruz kendimizi stres yapıyoruz oldu olacak derken

Benim karnım ve belimde ağrım da var anlamadım ya olacaksa olsun da yoluma bakayım her islaklikta lavaboya gitmekten yoruldum bı bakıyorum ne ağrı var ne bişey hiç bir yerim agrimiyor bir bakiyorum sanki adet oldum Olcam gibi karnım ağrıyor kasıklarım özellikle sol taraf ağrıyor catlamadan beri sol tarafımda ağrı var ama aklima başka şeyler geliyor enfeksiyon falan mı kaptım başka bişey mi oldu ne var bilmiyorum 😔
Bende test veriyorum negatif adet olucaksam olayım diyorum böyle olunca insan daha fazla hevesleniyoo

Aa firmayla anlaştık yapmıcaz diyodu
O strip ile kaset fiyatını aynı tutmaya çalışacaz fabrika işe anlaştık dedi.Yoksa kasetin fiyatı daha fazla olacaktı.Şuan ikiside 240.brn almam artık.inovita 30 adet 166 TL ye aldım demin.Oda artar diye stok yaptım aynı zaten amacı

Amaaan benmkıde çatlamadıgı gıbı dahada koyulasmıs:KK43: .dün dolu gectı ya bugunu bosmu geceyım sızce?yoksa bugunde yapıp yarını bos gecıp çarsambamı yapayım?kararsız kaldım fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 savascii savascii bebekheyecani bebekheyecani ve dıger bebıslerm

Eklentiler

• EE2BA78C-8553-4BC1-9433-32BB5F55B2FA.jpeg
    EE2BA78C-8553-4BC1-9433-32BB5F55B2FA.jpeg
    17,7 KB · Görüntüleme: 53
Bende test veriyorum negatif adet olucaksam olayım diyorum böyle olunca insan daha fazla hevesleniyoo
İster istemez ya hevesleniyor insan ama testte negatif çıkınca yok yok yok diyorum aklıma geliyor testin negatif olduğu hiç bekleme yok diye kendime söylüyorum en azından beynim kabul etsin diye :KK43: 1 haftadır göğüslerim çok ağrıyordu şimdi gram ağrı kalmadı. Allah'ım hayırla sonuclandirsın hepimizi de 🤲

Merhaba kızlar yumurtlamam 15 indeydi 31 inde adet olmam lazımdı olmadım yumurtlamamdan 16 gün sonra test yaptım 1.20 çıktı adetimin 3. günü bugün hala olmadım her ay düzenli adet olurdum sizce erken mi kan testi vermişim adetimden bi kaç gün daha geçtikten sonramı belli olur bilginiz varmı
Geç döllenme olmuş olabilir 4 5 gün sonra tekrar ver regl hala gelmemisse canım

X