Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben kullanmıştım klomeni bana da iğne vermedi doktorum kendiliğinden çatlar ddi sık ilişki olsun ddi gönderdi ve gerçekten de iğnesi hamile kaldım cogul gebelikti
içim rahatladı biraz,belirtiniz oldu mu ne zmn test yapmıştınız ikiz olunca daha erken öğrenilir dimi?sizi üzmek istemem ama sağlıcakla doğdular mı?

Merhaba kızlar yumurtlamam 15 indeydi 31 inde adet olmam lazımdı olmadım yumurtlamamdan 16 gün sonra test yaptım 1.20 çıktı adetimin 3. günü bugün hala olmadım her ay düzenli adet olurdum sizce erken mi kan testi vermişim adetimden bi kaç gün daha geçtikten sonramı belli olur bilginiz varmı

Bende duydum sperm daha çok dinlenmiş oluyormuş. Her ay onu deneyelim diyorum uyku tatlı geliyor

Evet canım o tarz bir şeydi ben ne zaman hissettim unuttum da heralde benim de 7. Ya da 8. Gündü

Maşallah çizgi de gördüm ben inşallah vardır sağlıkla tutunur kuzum

içim rahatladı biraz,belirtiniz oldu mu ne zmn test yapmıştınız ikiz olunca daha erken öğrenilir dimi?sizi üzmek istemem ama sağlıcakla doğdular mı?
Malesef canım hızını 7 haftalikken diğerini 10 haftalikken kaybettim ilk gebelik olduğu için şuan ki kadar bilinçli değildim doktor ne dediyse o şekilde ilerledim . Belirti olarak aşırı uyuyordum tv izlerken uzanırken otobüsteyim vs çok uyurdum ve belirti olduğunu bilmezdim . Birde goguslerim hassaslasmisti . Testi de adetime 8 gün kala yapmıştım çok net bi şekilde çıkmıştı sanırım ikiz olduğu için beta yüksekti erken olmasına rağmen koyu çıkmıştı

fnd_50 nasılsın kuzum Arada gelip bakıyorum tablona
İyi değilim canım moralim çok bozuk yani Şuan ne yaşadığımı bilmiyorum yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilmiyorum 3-4 gündür gelen yumurtlama akıntım vardı hatta dün bitti dün çatladığına emin oldum. Bugün ateşi ölçtüm sabah normalde 6:15 te ölçüyorum o saatten bir saat öncesi uyandım birden ölçüm yaptım 36.7 çıktı oh dedim yükseliyor bir saat sonrası ölçtüm yani her zamanki saatimde. 36.2 defalarca ölçtüm 36.2 ya da 36.1 yani normal mi? Bir saatte bu kadar düşer mi anlam veremedim bir yerde bir hata var ateş ölçer mi bozuldu acaba değiştirsem mi önerdiğin marka var mı

Bana da 17 gün sonra yap dedi de grip olmuşum aşırı eklem ağrılarım var yoksa eğer ilaç alayım diyordum bir yandan da tedirginim hadi varsa diye çalışıyorum bu gucut kırgınlığı beni bitirdi felaket bel ağrılarım var hangisinden kaynaklı çözemiyorum artık

çok üzüldüm rabbim yerini doldursun inşallah.benim de korkum var riskten dolayı ama eşim çok çocuk istediği için sürekli doğum yapmak istemiyorum diye çoğul istemiştim.hayırlısı inşallah

çok üzüldüm rabbim yerini doldursun inşallah.benim de korkum var riskten dolayı ama eşim çok çocuk istediği için sürekli doğum yapmak istemiyorum diye çoğul istemiştim.hayırlısı inşallah
Cogul gebelik tek gebeliğe göre her zaman icin risktir canım doktor da öyle ddi hiç tavsiye etmem ama elinizde olan bir durum değil ta u ddi hem anneye zarar hem bebeğe cevr3m de çok cogul gebelik var doğdular ama hep perisanlik ama yine de sabredip içinden çıktılar bir şekilde o sürecin Rabbım gönlüne göre versin canim önce sağlıkla sıhhatle tabi

Kuzum 36.7 yi baz almalısın bence senin yumurta çatladı. Sonuçta 3 saat kesintisiz uyku olmuyor bi sonraki ölçtüğünde moralini bozacağın bişeyde yok ortada yarınki ateşinle herşey anlaşılır ama içini ferah tut o yumoş çatladı gün içindeki ateşin kaç mesela şuanda?

Kuzum valla ben söz verdim hiçbir belirtiyi hamileliğe yormıcam diye büyük hayal kırıklığı olmasın diye sende öyle bi en azından 1 hafta daha bekle test için. İlaçsız hallolur inşallah bol su iç meyve ye ıhlamur iç

Ovulasyon testin yok mu canım ondan bir destek alsaydin iyi olurdu ateş valla benim sistemimi çökertti

İlaçsız direniyorum bu ay yoğun bir çalışma temposuna gireceğim şehir dışı yolculuk var vs bir an önce belli olsun istiyorum bursa 10. Gun yapıp öğrenen çok oldu bende 10 12.gun yeniden bir test yapayım diyorum şimdilik es geçiyorum kafaya takmicam söz

Yarın bat günüm test yapmadım günüm geçmeden yapmak istemiyorum sizce umut var mı ?

Eklentiler

• EA0651FF-C854-4C5C-A9EB-77D4FD061A8C.png
    187,6 KB · Görüntüleme: 41
Canım bende senin durumdayım gebelik testim negatif kan vermedim adet olcakmisin gibi ağrım falan var mı senin..hiç kan vermedim ben o yüzden bilmiyorum kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…