Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buraya yazmıştım görmedin sanırım canım çok moralim bozuk attık ateşölçrrde mi sıkıntı var diye düşünmeye başladım çünkü çok mantıksız gelmeye başladı. Normalde 6:15 te ölçüyorum ama bir saat öncesi kadar uyanmıştım ölçtüm o zaman 36.7 çıktı 1 saat sonra 36.2 çıktı bu kadar fark olması normal mi?
Ya bilemedim ki canim.
Aynısı bugün bende de oldu.
Normalde 5 te olcuyorum.
3 te uyanıp ölçtüm 36.2 çıktı.
Saat 5 te uyanamadim.
Sonra 9 da uyanıp ölçtüm 36.7 çıktı.
Ben 3 tekini baz alıp kaydettim artık.

İlk olctugunu kaydet sende bence.

Ya bilemedim ki canim.
Aynısı bugün bende de oldu.
Normalde 5 te olcuyorum.
3 te uyanıp ölçtüm 36.2 çıktı.
Saat 5 te uyanamadim.
Sonra 9 da uyanıp ölçtüm 36.7 çıktı.
Ben 3 tekini baz alıp kaydettim artık.

İlk olctugunu kaydet sende bence.
Ama her gün aynı saatte ölçtüğümü kabul ediyordum of dursun valla sinirim bozuldu ya

Laboquick kullanmıştım oğluma gebe kalmaya çalışırken. O da strese sokuyor aslında beni ama şu gibi durumlarda emin olmak isterdim 3-4 gündür akıntı var kaşık ağrısı bar yani yıllardır akıntımdan takibimi yaparım hep de doğru çıkar aslında
Benim akıntımın başladığı gün koyulaşmaya başladı canım 2 aydır kullanmaya başladım 2 aydır da doğru sonuç veriyo tavsiye ederim. Bide instagramdan testi atıp soru sorduğunda da sorulara cevap veriyor o yönden iyi bence😊 ateşe de devam edersin ama bence test daha az strese sokar seni

İnş kuzum ya cumartesi günü sol kasığımda çekme gibi hissetim otururken koltukta rahatsız oldum kasığımda çekme oldu belime doğru dünde full evdeydim geve yatayım dedim o his halla hall ben mi yanlış hissediyorum diye, bende çatlamadan 4. Güne kadar hafif kremsi akıntı oldu ama 3 gündür de senin gibi kuruyum ve bu vajinamda bişey var gibi ara ara hissediyorum umarım güzel haberler nasip etsin bana da inş canım 🤲☺️
Amin inşallah canım ama ağrı acı fazla olursa dr a gitmeyi ihmal etme olur mu 😘

Varsa da çıkmaz şuan değil mi modum düştü şimdi.. ilerleyen günlerde pozitif döner inşallahh
Canım benim kuzenimin geçen ay bat tarihi geçmesine rağmen idrarda çıkmadı düşün kanda cıktı😅 benim ovu testi aldığım yerde 17 gün sonra test yapın diyor.bence belirtilerini dinleyip sürekli test yapma adet tarihini bekle inşallah pozitifi görürsün

Kızlar bir şey soracaktım ben de yarım saattir vajinamda sanki ilişkiye girersin vajinan kuru gibi olduğunda bi gerginlik hissedersin hafif bi sızı öyle hissediyorum, sanki vajinama bir şey şokmuşlar orada unutmuşlar gibi hafif bir acı ağrı gerginlik hissediyorum ben daha önce böylesi bir şey yaşadınız mı,
Acaba tahriş mi oldu kızarıklık varmı biraz incelesene bakalım.

X