- 20 Haziran 2022
- 196
- 248
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.581
Ama cok erken canım sabretBen dayanamadım gebelik testi yaptım şimdi daha 7.gun oldu yumurtlayive negatif
Yok canım herkesin beden ateşi kendine özgü o yüzden normalBenim ateşim hiç bu kadar yüksek değil acaba bende bir problem mi var yada ateş ölçerimde gerçi yeni ateşölçer
Ya bilemedim ki canim.Buraya yazmıştım görmedin sanırım canım çok moralim bozuk attık ateşölçrrde mi sıkıntı var diye düşünmeye başladım çünkü çok mantıksız gelmeye başladı. Normalde 6:15 te ölçüyorum ama bir saat öncesi kadar uyanmıştım ölçtüm o zaman 36.7 çıktı 1 saat sonra 36.2 çıktı bu kadar fark olması normal mi?
Varsa da çıkmaz şuan değil mi modum düştü şimdi.. ilerleyen günlerde pozitif döner inşallahhAma cok erken canım sabret
Ama her gün aynı saatte ölçtüğümü kabul ediyordum of dursun valla sinirim bozuldu yaYa bilemedim ki canim.
Aynısı bugün bende de oldu.
Normalde 5 te olcuyorum.
3 te uyanıp ölçtüm 36.2 çıktı.
Saat 5 te uyanamadim.
Sonra 9 da uyanıp ölçtüm 36.7 çıktı.
Ben 3 tekini baz alıp kaydettim artık.
İlk olctugunu kaydet sende bence.
Benim akıntımın başladığı gün koyulaşmaya başladı canım 2 aydır kullanmaya başladım 2 aydır da doğru sonuç veriyo tavsiye ederim. Bide instagramdan testi atıp soru sorduğunda da sorulara cevap veriyor o yönden iyi benceLaboquick kullanmıştım oğluma gebe kalmaya çalışırken. O da strese sokuyor aslında beni ama şu gibi durumlarda emin olmak isterdim 3-4 gündür akıntı var kaşık ağrısı bar yani yıllardır akıntımdan takibimi yaparım hep de doğru çıkar aslında
Benim 3. Gün oldu bu belirtiler başlayınca canımGünaydın kızlar benim dun gece hafif bu sabah bayağa yumurta akı gibi akıntım ve hafif bel agirm var bu belirtiler olup 2 3 gün sonrami yumurtlama oluyordu
Amin inşallah canım ama ağrı acı fazla olursa dr a gitmeyi ihmal etme olur muİnş kuzum ya cumartesi günü sol kasığımda çekme gibi hissetim otururken koltukta rahatsız oldum kasığımda çekme oldu belime doğru dünde full evdeydim geve yatayım dedim o his halla hall ben mi yanlış hissediyorum diye, bende çatlamadan 4. Güne kadar hafif kremsi akıntı oldu ama 3 gündür de senin gibi kuruyum ve bu vajinamda bişey var gibi ara ara hissediyorum umarım güzel haberler nasip etsin bana da inş canım
Canım benim kuzenimin geçen ay bat tarihi geçmesine rağmen idrarda çıkmadı düşün kanda cıktıVarsa da çıkmaz şuan değil mi modum düştü şimdi.. ilerleyen günlerde pozitif döner inşallahh
“Share” e tikladiktan sonra link i kopyalayin. Buraya foruma admin e yazarsaniz o da ana sayfada sabitler.3. Aşamada takılı kaldım nerde paylaşacam
Adetin genelde 10. 15.Günleri yumurtlama oluyordu değişiyor bu ay takip yapmadm bugün 8. Gün demekki iki üç güne olacak inşallahBenim 3. Gün oldu bu belirtiler başlayınca canım
Değerlendirmeler başlasın o zaman güzel sonuçlar olur inşallaaaahAdetin genelde 10. 15.Günleri yumurtlama oluyordu değişiyor bu ay takip yapmadm bugün 8. Gün demekki iki üç güne olacak inşallah
Çok teşekkür ederim bir şey daha soracaktım geçen hafta smear yaptırdım tam yumurtamın çatladığı gündü inflamasyon yazıyor bu gebeliğe engel olur mu bu ayda boşa mı gitti acabaYok canım herkesin beden ateşi kendine özgü o yüzden normal
İnşallah bakalım herkes hayırlı haberlerini alırDeğerlendirmeler başlasın o zaman güzel sonuçlar olur inşallaaaah
Yüzde 50 zam yapmış mal ya.240 TL artıkOvulasyon testi bir gebenin günlüğü cok iyi hassas. Piyasaya göre fiyat da iyi bence 30 tanesi 160
Ne ara olmuşYüzde 50 zam yapmış mal ya.240 TL artık
Acaba tahriş mi oldu kızarıklık varmı biraz incelesene bakalım.Kızlar bir şey soracaktım ben de yarım saattir vajinamda sanki ilişkiye girersin vajinan kuru gibi olduğunda bi gerginlik hissedersin hafif bi sızı öyle hissediyorum, sanki vajinama bir şey şokmuşlar orada unutmuşlar gibi hafif bir acı ağrı gerginlik hissediyorum ben daha önce böylesi bir şey yaşadınız mı,
Amin canım inşallah hepimizin yüzü gülsünde herkesin gönlündeki boşluklar dolsun.Ocak gebeliği planlayanlardan biri de benim kızlar. Bir senedir istiyoruz. İnşallah bu ay nasip olurrrrr