Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende senin gibiyim canım bugün 9. Gün oldu önce vajinada batma başladı, sonra sadece sağ göğsüm şişti ama hiçbir şekilde hassasiyet acı yok, bugün de uzanırken falan hep kasıklarım geriliyor gibi hissediyorum cenin pozisyonunda uzanmak zorunda kalıyorum umarım vücudum bana oyun oynamiyordur

Bir araştırayım bakayım ya zaten bizim son iki ay kaldı olmazsa doktor gelin demişti bakalım inşallah tutuverir sizinki de aminnnnn

Sağol canım Allah razı olsun
İnşallah
Yaşça senden küçüğüm illaki yaşadıkların ve tecrüben benden çoktur bu hayatta. Eğer ikiniz anlaşamıyorsanız. Çocuk fikrini tekrar düşün derim. Bunları çocuk olunca yaşamayacağının garantisi varr mı. Asla sana akıl vermek değil niyetim çok üzgünüm yaşadıkların için. Ama çocuk bi evliliği kurtarmaz lafını çok duydum etrafımda.

Öyle canım sağol Allah razı olsun ama işte iş kendine gelince terzi kendi söküğünü dikemez misali kitleniyor insan demekki . İnşallah dediğin gibi olur

Öyle canım sağol Allah razı olsun ama işte iş kendine gelince terzi kendi söküğünü dikemez misali kitleniyor insan demekki . İnşallah dediğin gibi olur
Sorunun ne olduğunu tam okuyamadım ama rabbim bir çıkış gösterir mutlaka elbet yaşayan bilir herkesin sorunları var emin ol ben 4 aylık evliyim eşimin bir oğlu var zaten bizde onun sorununu yaşıyoruz inan bana Allah’a dua et sığın zamanla …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…