- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.341
Canım benim üzülme öyle düşünme lütfen herşeyde vardır bir hayır çözülemicek sorunlar yoktur inşallah canımNe olur bana dua edin benimki yetmiyor demekki
Aynen öyle yapma en az iki gün kalasıya kadar sabretBunu sormuştum da yapmamam konusunda ikna edildim :)fnd_50
Hadi gol olsun inşallahO iş tamam
Bende senin gibiyim canım bugün 9. Gün oldu önce vajinada batma başladı, sonra sadece sağ göğsüm şişti ama hiçbir şekilde hassasiyet acı yok, bugün de uzanırken falan hep kasıklarım geriliyor gibi hissediyorum cenin pozisyonunda uzanmak zorunda kalıyorum umarım vücudum bana oyun oynamiyordurBenim göğüslerde 0 hassasiyet ya :/ tek kaşıklarımda dün akşamdan beri sanki kasığıma bişey koymuşlar ağırlık yapıyor çekiyor gibi oluyor sol belimde öyle ama rahatsız edici acı verici değil, bu belirti mi acaba bilemedim çatlama olalı 6.gündeyim, ayyy kuzum inşşş içine doğan olur senin de belirtin göğüs hassasiyeti başlamış ne güzel bence senden de alacağız güzel haberler kuzum inş birlikte müjde veririz
Sağol canım Allah razı olsunCanimmm Rabbim feraha çıkarsın inşallah. Hakkında hayırlısı olsun.
Evlillik düz bir yol değil malesef. İnişli çıkışlı.
Bir araştırayım bakayım ya zaten bizim son iki ay kaldı olmazsa doktor gelin demişti bakalımvalla ne bıleem ıcınde bıssuru vıtamın var Q10 undan tut selenyum folık asit glutatyon beta karoten vs vs,yumurtayı kalıtelı yapıp catlatmasınabyardımcı oluyomus itamamen dr tavsıyesı kafama gore almadım yanı.eşime bile verdi sperm testı cok ii cıkmasına ragmen.hamıle kalmayı kolaylastıryomus bende onun yalancısıyım bakalım goreceeez bıdakı ay ıse yarıyomu bu ayı saymıyom artık 10 gunde tek
Sabredicem bakalım 3 gün daha inşallah güzel haberle gelirim burayaAynen öyle yapma en az iki gün kalasıya kadar sabret
Evet devlet hastanesinin acilden grıyorumacile mi gidiyorsun canım? ben dün acilde test verdim idrar çıktı, beta daha çıkmadı
Peki doktora mı çıkıyorsunuz yoksa direk lab. bölümünde yapıyorlar mı testş?Devlet hastanesinde verdım 3 kere, sonuç 2 saate düşüyor.
Sağlık ocagında kiler ertesı gun düşüyor dıye bılıyorum
Yarın yıne devlet hast. Gdıcem
Sperm kalitesi için gün aşırı öneriyor doktorlar ama sen daha iyi bilirsin aşkom vurduğunuz gol olsunDün ve bugün derğenlemdirdik yarın da değerlendireyim nolur olmaz
Internette görmüştüm vitaminler arasında yumurtanın kalitesine mi yardımcı bende omepa q10 başladım iki gündür doğrumu yaptm yanlsmi bakalmDoktor verdi tatlım
1 kez doktora gttım, oda beta yukselmeyınce panık yaptımPeki doktora mı çıkıyorsunuz yoksa direk lab. bölümünde yapıyorlar mı testş?
Yaşça senden küçüğüm illaki yaşadıkların ve tecrüben benden çoktur bu hayatta. Eğer ikiniz anlaşamıyorsanız. Çocuk fikrini tekrar düşün derim. Bunları çocuk olunca yaşamayacağının garantisi varr mı. Asla sana akıl vermek değil niyetim çok üzgünüm yaşadıkların için. Ama çocuk bi evliliği kurtarmaz lafını çok duydum etrafımda.Sağol canım Allah razı olsun
İnşallah
Öyle canım sağol Allah razı olsun ama işte iş kendine gelince terzi kendi söküğünü dikemez misali kitleniyor insan demekki . İnşallah dediğin gibi olurBıtanem üzülme yacanm sıkıldı sımdı.kendın ıcın en ıyı kararı ver.gercekten yas olarak olgun bırnbırey olması gereken yastaymıs. en dogru kararı ver kendın ıcın.en degerlı en onemlı şey sensın cunku
Sorunun ne olduğunu tam okuyamadım ama rabbim bir çıkış gösterir mutlaka elbet yaşayan bilir herkesin sorunları var emin ol ben 4 aylık evliyim eşimin bir oğlu var zaten bizde onun sorununu yaşıyoruz inan bana Allah’a dua et sığın zamanla …Öyle canım sağol Allah razı olsun ama işte iş kendine gelince terzi kendi söküğünü dikemez misali kitleniyor insan demekki . İnşallah dediğin gibi olur
Hayır canım 10. Haftada kalp durmasından dolayı kürtaj oldum malesefSonrasında sağlıklı şekilde ilerlemiş miydi gebeliğin canım
Canım sanki bişey var gibide yok gibide emin olamıyorum çatlamanın kaçıncı günü bu?Çizgi gören var mı ?