-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.361
Yaa çok üzgünümHayır canım 10. Haftada kalp durmasından dolayı kürtaj oldum malesef
Yani devlet hastanesine gidince doktora gitmeden bana dşrek hcg bakarlar mı? Kusura bakmayın daha ilk gebelik olacak inş. Hiç bilgim yok çok soru soruyorum:)1 kez doktora gttım, oda beta yukselmeyınce panık yaptım
P. Tesi beta yaptır gel dedi (yarın)
Canım doğru söylüyorsun herkes söylüyor ki öyle de ama ben evlilik kurtarma değil de kendim için istiyorum çocuğu çünkü yaşım geçti artıK Yani çocuğum olursa böyle devam ederse ayrılırım da diyorum çünkü bidaha çok zor olur . Atıyorum ayrılsam bidaha evlenir miyim Allah bilir ama çocuk olasılığım yok olur tamamen . Çocuğum olursa en kötü olasılıkla annemle büyütürüm gene büyütürüm gözümden gerekirse babasından da sakınırım. O benden fazla istiyor normalde ama gözü dönünce işte sanki ikinci kişilik çıkıyor içinden. Hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden. Benim ömrüm gitti bu adama zaten 15 seneyi geçik mazimiz ayrıldık ben kimseyle olamadım ondan başka kader demekki 2 buçuk sene önce denk geldik 6 ayda evlendik ve sonuç buYaşça senden küçüğüm illaki yaşadıkların ve tecrüben benden çoktur bu hayatta. Eğer ikiniz anlaşamıyorsanız. Çocuk fikrini tekrar düşün derim. Bunları çocuk olunca yaşamayacağının garantisi varr mı. Asla sana akıl vermek değil niyetim çok üzgünüm yaşadıkların için. Ama çocuk bi evliliği kurtarmaz lafını çok duydum etrafımda.
Sağol canım inşallah ilk kez bu kadar açıldım birilerine dua isteyesim geldi çok sıkıştımCanım benim üzülme öyle düşünme lütfen herşeyde vardır bir hayır çözülemicek sorunlar yoktur inşallah canım
Doğrudan bir sebep yok canımherhangi bir olumsuz haberde bana çatıyor güllük gülistanlık hayat olmayınca her şey bahane yeterki canı sıkılsın benim üstümden stres atıyor resmenCanım önce sakin ol fevri kararlar verme, özel değilse anlatabilirsin çözüm bulalım birlikte, her evlilikte oluyor tartismalar sakın kalıp sakince düşünmek gerekli
Bu geceyi değerlendireceğiz aksilik olmazsa. Kızlar yarın ateşim yükselsin artık nolur dua edin hadi el birliğiyle nolur
Senin bat ne zamandıBendeeeeee
Öyle yapıyorum canım Allah en güzel dost en güzel derttaş Benimkinin de benden öncesinden bir oğlu var ve benim olmadığı için bi süre sonra zoruna gidiyor insanın Allah sana da bir an önce kendi evladını kavuştursun inşallahSorunun ne olduğunu tam okuyamadım ama rabbim bir çıkış gösterir mutlaka elbet yaşayan bilir herkesin sorunları var emin ol ben 4 aylık evliyim eşimin bir oğlu var zaten bizde onun sorununu yaşıyoruz inan bana Allah’a dua et sığın zamanla …
Oohh süpeeerBuralardayım kuzum yogunum iki gündür misafir felan okuyorum ara ara çok giremedim. Kocamlada barıştık dün yumurtlama yaklaşıyor klomen yarın son
Sağol canımSperm kalitesi için gün aşırı öneriyor doktorlar ama sen daha iyi bilirsin aşkom vurduğunuz gol olsun
Amin canım inşallah bende evlenmeden önce aramızdaki dengeyi kuracağını düşündüm ama o kadar yanılmışım ki malessef hiç kuramıyor hayatı oğlu merkezli bende rabbim bana sağlıklı bir evlat hediye eder düye dua ediyorum tabiki en çok isteyen benim o o duyguyu tattığı için çokta önemli değilÖyle yapıyorum canım Allah en güzel dost en güzel derttaş Benimkinin de benden öncesinden bir oğlu var ve benim olmadığı için bi süre sonra zoruna gidiyor insanın Allah sana da bir an önce kendi evladını kavuştursun inşallah
Canım senin yarın pik olur bende atmıştım böylee kızlar yarın pik olur demişti öyle de oldu t kıpkırmızıydıCanım bugün pik sanırım gördün mü ekledim
Her türlü kaçamıyoruz stresten offYok canım ben test yapmıyordum strese sokuyor diye ama daha çok stres oldumbelki gelecek ay yaparım ateş takibi ile birlikte. Ya eli kulağında ama çok geç kaldı. Kaliteli olur mu bilemiyorum
Canım sabah 12 de yapmıştım.Şimdi evde teşrar yaptım t silikleşmiş.bendr pco var ondan t koyu kırmızı olmuyor samırımCanım senin yarın pik olur bende atmıştım böylee kızlar yarın pik olur demişti öyle de oldu t kıpkırmızıydı
Mesajlarını okudum canım, ben senin yerinde olsam dışarıda bir yerde kalmazdim çünkü orası senin de evin sonuçta. Kendini daha çok yipratirsin.bir mesajda okuduğum gibi nasil olsa geri gelecek moduna girdiği için dışarıda olman çok da umrunda olmayacak, nasıl olsa gelecek diye. İnşallah en kısa sürede çözülür, dualarim seninleDoğrudan bir sebep yok canımherhangi bir olumsuz haberde bana çatıyor güllük gülistanlık hayat olmayınca her şey bahane yeterki canı sıkılsın benim üstümden stres atıyor resmen
Bende PCo hastasıyım inşallah bende yarın ovulasyon yaparım adet başından itibaren 9. Gün oluyor 2 günde bir değerlendiriyoruz hayırlısıyla inşallahCanım sabah 12 de yapmıştım.Şimdi evde teşrar yaptım t silikleşmiş.bendr pco var ondan t koyu kırmızı olmuyor samırım
Ya ben bununla ilgili bir tivit okumuştum doktorun birisi acile gelen kadın gebelik testi istedi bunun için acile geliyorlar falan diye diye ti'ye almışlardı, ama burada okuduklarima göre herkes acilde kan veriyorYani devlet hastanesine gidince doktora gitmeden bana dşrek hcg bakarlar mı? Kusura bakmayın daha ilk gebelik olacak inş. Hiç bilgim yok çok soru soruyorum:)