Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon testinde benim prolaktin 23 çıktı acaba en yüksek olduğu zamanlar mi o zamanlar yoksa adet en düşük olduğu zamanlar mi kafam karışıyor yine de
Ah ayni ben hemde çok agri yaşıyorum sut hormonu yüksekmi acaba diye düşündürüyor bu durum beni hormon testi yaptırmak istiyorum aslında ama bi türlü regliye denk getirip gidemedim

Tamam canım yalnız var ya hayatta aklıma gelmezdi internette tanımadığım insanlarla bir gün nasıl ilişkiye girilmeli nasıl test nasıl akıntı nasıl edem nasıl yapam nasıl zıçam falan böyle şeyleri konuşacağım :KK70:
Valla kız hiç sorma bu kadın olmak nasıl birşeymiş erkekler için ne var ki bam bam bam bitti 🤣🤣🤣bütün rezilligi stresi biz çekiyoruz valla yaaa 🤣🤣🤣

Bugün bi tanıdıkla karşılaştım neler yapıyorsun çocuk varmi düşünmüyormusn dedi düşünuyorm bakalm dedm yaşımı sordu 38 dedm aa sınırdasin hemen yapmalisn dedi peki tamam dedim 😁 seni kadınlar kulübüne soyleyeymde kulaklarını çınlatsinlar dedm 😁😂😂
Seninde bir ayağın çukurda benden söylemesi deseydin 😂😂

Ahahah tamda etiket yapmıştım Aralık'ta msj görünce 😂😂
Papatyamaviss Papatyamaviss de gelsin aramıza onunda umudu yoktu bu ay tam gaz devam 😂
Ya onu bilerek etiketlemedim😂😂😂 ondan sürpriz bekliyorum ben inşallah gerek kalmaz Ocak ayına falan Papatyamaviss Papatyamaviss kalsın o orada gelmesin aramıza gitsin ağustos annelerine o 😂

X