Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun canim benim adetlerim kendimi bildim bilelim hep duzgundur ama yumurtlama olmuyor diye korkuyorum ya bende hic yumurtlama belitrtiside olmuyor ne akinti ne bisey ama adet oluyorum duzgunce. En son gecen ay hormonlarima baktirdim hersey yolundaydi. Hayir canim bu ay ne ilac ne baska bisey kullandim agri kesici daha almamaya calistim bu ay ama adetime 11 gun falan kaldi hala yumurtlama goremedim

Ates takibi hic yapmadim normal atesinizi mi olcuyorsunuz? Yok hic cekmedim ki canim ama ilk 2 gun asiri silikti sonra biraz koyu oldu ama hic bir zaman tam koyu olmadi bende yapmayi biraktim moralim bozuluyor diye bende mi acaba gec yumurtlama olacak bundan 3 ay once falan ilk kez ovulasyon testi kullandiigmda pik gormustum hemde adetin 12. gununde bugun 17-18 hala bisey yok

Ayy yok pozitifi görmeden nereye gidem adet mi olack bebek mi vad hiç bişey belli değil beklerim ya bu kadar bekledim

Bence strese sokma kendini hemen belli olmaz bekle bakalım bugün yarın eli kulağındadır belki de

Ayy yok pozitifi görmeden nereye gidem adet mi olack bebek mi vad hiç bişey belli değil beklerim ya bu kadar bekledim
Bekle bakalım cnm sabirlaaa beklememiz lazım rabbim sabir ve sonundada gönlümüze gore versin inşallah peki ne diycem sende şu an göğüs hassasiyeti falan var mi gerçi adet olacağın zamanda oluyor bu belirti ama bende ilk belirti buydu o yüzden bu belirtiyi göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum

Benimde bel agrım dün oluştu dün yumurtlamanın 6. Günüydü evde gebelik testini kaçıncı günde yaptın cnm yani yumurtlamanın kaçıncı gününde
Önce yaptıklarım hep negatifti 22 Aralık da çatladı. Bugün çatlamanın 11. Günü. Bugün sabah kaset testte çok silik pozitif gördüm. Kan verdim 46 çıktı canım

Önce yaptıklarım hep negatifti 22 Aralık da çatladı. Bugün çatlamanın 11. Günü. Bugün sabah kaset testte çok silik pozitif gördüm. Kan verdim 46 çıktı canım
Hayırlı uğurlu sağlıklı bi bebisin olsun inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin catlamanin 11 gunu dedin ya çatlamadan mi saymamız lazım test yapmak için o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…