-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.141
Gecmis olsun canim benim adetlerim kendimi bildim bilelim hep duzgundur ama yumurtlama olmuyor diye korkuyorum ya bende hic yumurtlama belitrtiside olmuyor ne akinti ne bisey ama adet oluyorum duzgunce. En son gecen ay hormonlarima baktirdim hersey yolundaydi. Hayir canim bu ay ne ilac ne baska bisey kullandim agri kesici daha almamaya calistim bu ay ama adetime 11 gun falan kaldi hala yumurtlama goremedimYavruş bende prolaktin problemi vardı. Ben prolaktin yüksekken geçen ay 23. Döngüde gördüm yumurtlamayı. İlaç kullandım düştü. Normal döngüme döndüm. Bu ay adetin 14. Günü yumurtlama oldu. 14 gün sonrada regl bekliyorum 28 güne geri döndüm. Tahlil vs yaptırdın mı? Ya da ekstra bir şey kullandın mı yan etki yapabilecek?
Ates takibi hic yapmadim normal atesinizi mi olcuyorsunuz? Yok hic cekmedim ki canim ama ilk 2 gun asiri silikti sonra biraz koyu oldu ama hic bir zaman tam koyu olmadi bende yapmayi biraktim moralim bozuluyor diyeCanim bende göremedim henüz yumurtlama
Ateş takibi yapıyorum, ona göre daha yumurtlama olmadı.
Bugün ovulasyon da yaptım, onda da çıkmadı.
Ben zaten 17-18 gibi ortalama yumurtluyirum
Bugün olmadı yarından umutluyum bakalım.
Testlerinin fotosunu atsana
Ayy yok pozitifi görmeden nereye gidem adet mi olack bebek mi vad hiç bişey belli değil beklerim ya bu kadar bekledimSaolasin canım Allah razı olsun Aminn inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahadet olana kadar hep bir umut vardır birde duzenli hemen gunumde adet olurum diyorsun belki yaptığın testte yanılma payı vardır markaları pek bilmiyorum kız bi gidip kan vereydin ya nasıl duruyorsun ben hiç duramazdım senin yerinde olsam ama durmak beklemek te iyi aslında bilemedim valla
Bence strese sokma kendini hemen belli olmaz bekle bakalım bugün yarın eli kulağındadır belki deGecmis olsun canim benim adetlerim kendimi bildim bilelim hep duzgundur ama yumurtlama olmuyor diye korkuyorum ya bende hic yumurtlama belitrtiside olmuyor ne akinti ne bisey ama adet oluyorum duzgunce. En son gecen ay hormonlarima baktirdim hersey yolundaydi. Hayir canim bu ay ne ilac ne baska bisey kullandim agri kesici daha almamaya calistim bu ay ama adetime 11 gun falan kaldi hala yumurtlama goremedim
Bekle bakalım cnm sabirlaaa beklememiz lazım rabbim sabir ve sonundada gönlümüze gore versin inşallah peki ne diycem sende şu an göğüs hassasiyeti falan var mi gerçi adet olacağın zamanda oluyor bu belirti ama bende ilk belirti buydu o yüzden bu belirtiyi göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorumAyy yok pozitifi görmeden nereye gidem adet mi olack bebek mi vad hiç bişey belli değil beklerim ya bu kadar bekledim
Benimde bel agrım dün oluştu dün yumurtlamanın 6. Günüydü evde gebelik testini kaçıncı günde yaptın cnm yani yumurtlamanın kaçıncı günündeBel ağrım yumurtlama 7. Günü başladı. Hassasiyet ilk andan beri geçmedi
İnşAllah sen olmazsım hamile çıkarsınYaaaa benim de arada ağrım oluyor sonra bakıyorum geçiyor bende regl bekliyorum bence olcak gibi
Önce yaptıklarım hep negatifti 22 Aralık da çatladı. Bugün çatlamanın 11. Günü. Bugün sabah kaset testte çok silik pozitif gördüm. Kan verdim 46 çıktı canımBenimde bel agrım dün oluştu dün yumurtlamanın 6. Günüydü evde gebelik testini kaçıncı günde yaptın cnm yani yumurtlamanın kaçıncı gününde
Arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza bat:11 ocak
Arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza bat:11 ocak
Hayırlı uğurlu sağlıklı bi bebisin olsun inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsinÖnce yaptıklarım hep negatifti 22 Aralık da çatladı. Bugün çatlamanın 11. Günü. Bugün sabah kaset testte çok silik pozitif gördüm. Kan verdim 46 çıktı canım
Benimde var 11 ocak 11 ocak bat bekleyenler kervanına hoşgeldin
Çatlamadan sayınca 11 kuzum. 9. Gün kan testim 1.58 diHayırlı uğurlu sağlıklı bi bebisin olsun inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsincatlamanin 11 gunu dedin ya çatlamadan mi saymamız lazım test yapmak için o zaman?
Hii sen o sun yazmıştın buraya demi canım 1.58 negatif sanmıştın ?Çatlamadan sayınca 11 kuzum. 9. Gün kan testim 1.58 di
Evet canımHii sen o sun yazmıştın buraya demi canım 1.58 negatif sanmıştın ?
Evet canım
Bu ne testi gebelik mi bu test bozuk degilmi bomboşBunu da bugün yaptım artık beklemedeyim hiç bşy çıkmadı Eki Görüntüle 3185237
Çok etkiliyor bence hem de aşırı bak 4 gündür akıntım var bir çatlayamadı bugünkü daha da yoğun altıma yapar gibi afedersinKuzum geçen ay bende domuz gribi geçirmiştim biliyorsun 5 gün gecikmeli yumurtlama olmuştu bendede
Test bozuk c çıkmamış canım başka test yapBunu da bugün yaptım artık beklemedeyim hiç bşy çıkmadı Eki Görüntüle 3185237