- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.161
Az önce lavaboya girdim yani inanılmaz şeffaf uzayan akıntım var çok yoğun. Garibim çatlayacak çatlayamıyor 4 gündür mücadele ediyor inşallah bugün başarır ne diyeyim senin kaçıncı günBende ovulasyon yaptım şimdi. Kalbim kadar temiz, yumurta olgunlaşmamış daha
İşte ben daha yumurtlamadım yumurtladıktan 14 gün sonra gelir benim canımCanim benim hep yumurtlamanın 10. Günü adet gelir
Canım ovülasyon testlerim dün çatlama oldu bugün bidaha yapim dedim boş çıktıBu ne testi gebelik mi bu test bozuk degilmi bomboş
Canım bugün 4. Gün az önce inanılmaz yoğun akıntım oldu şeffaf. 4 gündür akıntım var ama bir türlü çatlayamadı çatlamaya çalışıyor garibim inşallah bugün başarır ne diyeyimHastaliktan ates etkilenir belki canım bide benimde bu ay yumurtlama zamani 2 gün düşük sonra yükseldi belki çat süreci uzun sürüyor olabilir mi
Test bozuk canımBunu da bugün yaptım artık beklemedeyim hiç bşy çıkmadı Eki Görüntüle 3185237
Nasıl bozuk canım anlamadım kaç gündür bu testi kullanıyorumTest bozuk canım
Nerdeyse 1 haftadır göğüs etrafımda ağrı vardı dokundukça falan dün azalmıştı ama bugün hiç kalmadı sanki adet olmusum da rahatlamış gibi ama biraz daha dolgunlastiBekle bakalım cnm sabirlaaa beklememiz lazım rabbim sabir ve sonundada gönlümüze gore versin inşallah peki ne diycem sende şu an göğüs hassasiyeti falan var mi gerçi adet olacağın zamanda oluyor bu belirti ama bende ilk belirti buydu o yüzden bu belirtiyi göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum
Test bozuk canım c çizgisi cıkmamışCanım ovülasyon testlerim dün çatlama oldu bugün bidaha yapim dedim boş çıktı
Dün çatlamam oldu artık beklemeye geçtim yumurtlama vs bşy kalmadı ki bugün de öylesine yapim dedim bşy olmayınca boş çıkması normal değil miNasıl bozuk canım anlamadım kaç gündür bu testi kullanıyorum
Canım bembeyaz test. Eğer c (kontrol) çizgisi çıkmazsa test geçersiz sayılıyorNasıl bozuk canım anlamadım kaç gündür bu testi kullanıyorum
Valla test yapmayi biraktim oyle stres oluyorum yumurtlama oldu mu olmadi mi bilmiyorum her sekilde degerlendiriyorum gunleri bakalim kesin adet olurum bu ayda icime oyle doguyor nasipBence strese sokma kendini hemen belli olmaz bekle bakalım bugün yarın eli kulağındadır belki de
2 gün çatlama görmüşsün zaten canım bugün yapma test çatlamış zaten ama son yaptığın test bozuk ama yapma artık yani beklemeye geçCanım ovülasyon testlerim dün çatlama oldu bugün bidaha yapim dedim boş çıktı
Inşallah herkese bol bol dua ediyorum valla kim nerde evlat aski ile yanip tutuşuyorsa rabbim onlarada nasip et diyorum umarım adet olmazsınNerdeyse 1 haftadır göğüs etrafımda ağrı vardı dokundukça falan dün azalmıştı ama bugün hiç kalmadı sanki adet olmusum da rahatlamış gibi ama biraz daha dolgunlasti
Amin inşallah hepimiz de beklentilerimizin güzel sonuçlarını alalım
Valla o işler hiç belli olmaz canım benim düşükle sonuçlanan hamileligimdede hiç umudum yoktu hatta yumurtlama takibi hiç yapmamıştım hatta o ay içinde sadece 2 kere birliktelik olmuştu ve hamile kalmıştım hiç ama hiç umudum yoktu sıfırdı ihtimalim yani hatta afedersiniz birliktelikten sonra hemen wcye gitmiştim duş almıştım öyle yatip bekleme gibi bi şeyde olmamıştıValla test yapmayi biraktim oyle stres oluyorum yumurtlama oldu mu olmadi mi bilmiyorum her sekilde degerlendiriyorum gunleri bakalim kesin adet olurum bu ayda icime oyle doguyor nasip
Ben napım ya 10 gundur sıfır calısmaNe yapım basımı alıp nerelere gidemmmmm
İşte geçen ay benimki hasta oldu bu ay ben hasta oldum aynı olay canım her türlü iflastayızBen napım ya 10 gundur sıfır calısmabu ay kesın olarak yattı benım ya .artık eşim iyileşsede kurtarmaz
Amin kuzum amin Allah razı olsunInşallah herkese bol bol dua ediyorum valla kim nerde evlat aski ile yanip tutuşuyorsa rabbim onlarada nasip et diyorum umarım adet olmazsın