Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptın mı canım benim ilk gebeliğimde tek belirtim su gibi akıntımın olmasıydı ateşin de yükselmiş bat ne zamandı
Yok kuzu yapmadım daha bat bugün ama gelen giden yok henüz arada bir kasıklarım ağrıyor bide belim agriyor su gibi akıntı 2-3 gündür var adet agrilari olunca bekliyorum şimdilik

En az yüzde 60 artış beklenir. 120 nin yüzde 6” artmış hali 190 civarı eder e bide 4 saat erkense şimdilik normal artış var . Bundan sonrakiler belirleyici olur ama farklı yerde yaptırcaksan eğer en az iki ölçüm daha görmen gerekir . Ama şimdilik sıkıntı yok gönlünü dar etme boşuna hayırlı olsun sağlıkla gelişsin

Hıı ben tam 2 kat artması lazım sanıyordum 200ün altı olunca da gerilmiştim çok teşekkür ederimm

İnşallah canım dikkat et kendine bebeğin seninle kalsın

Ben artık yumurtlama görmek istiyorum yaa21.gün hala testte t çook silik.Bu ay ne oluyor acaba

Kızlar dün leke gelmisti bugun kesin başlar dedim gelen giden olmadi yarin başlar belki pazartesi kan verecektim hormon icin bu lekelenmeler regliden sayılmıyor değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…