- 19 Aralık 2021
- 2.086
- 2.663
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.941
Yok kuzu yapmadım daha bat bugün ama gelen giden yok henüz arada bir kasıklarım ağrıyor bide belim agriyor su gibi akıntı 2-3 gündür var adet agrilari olunca bekliyorum şimdilikTest yaptın mı canım benim ilk gebeliğimde tek belirtim su gibi akıntımın olmasıydı ateşin de yükselmiş bat ne zamandı
Test bozuk gıbı çok mu damlattıngoxukmuyo kuzuProdoctor dan sonra bunu yaptım sizce varmı kizlar
Hayır göstermez canım bu işler tamamen nasip vakti var ve biz vaktini bekliyoruz sadeceGeç ovulasyon kalitesiz yumurta olduğunu mu gösterir peki her zaman
En az yüzde 60 artış beklenir. 120 nin yüzde 6” artmış hali 190 civarı eder e bide 4 saat erkense şimdilik normal artış var . Bundan sonrakiler belirleyici olur ama farklı yerde yaptırcaksan eğer en az iki ölçüm daha görmen gerekir . Ama şimdilik sıkıntı yok gönlünü dar etme boşuna hayırlı olsun sağlıkla gelişsinKızlar benim 2 gün önce değerim 120 çıkmıştı bugünden sonra aynı yerden bir daha test yaptıramam perşembeye kadar diye test verdim ama diğer saatten 4 saat önce vermiş oldum. 180 çıktı az artmış dimi
Hıı ben tam 2 kat artması lazım sanıyordum 200ün altı olunca da gerilmiştim çok teşekkür ederimmEn az yüzde 60 artış beklenir. 120 nin yüzde 6” artmış hali 190 civarı eder e bide 4 saat erkense şimdilik normal artış var . Bundan sonrakiler belirleyici olur ama farklı yerde yaptırcaksan eğer en az iki ölçüm daha görmen gerekir . Ama şimdilik sıkıntı yok gönlünü dar etme boşuna hayırlı olsun sağlıkla gelişsin
Evet cok inişli çıkışlı ama sanki 24 de 36.1 düşmüş daha sonra düşmemiş hic o değere bilemedim ki şimdi ama niye yumurtlama olmasın ki yani belki geç olacaktirYumurtayı bir türlü çatlatamadıkBu ay yandı bence. Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues @Safransari @TASUU @bebekheyecani @savascii
canım enfeksiyon falan hiç bir şey çıkmadı, beta hcg daha çıkmadı, bence pazartesi çıkıcak. bence psikolojik, betam da çıksaydı tam emin olcaktımda...Sonuçlar çıkınca sebebini bizimle paylaşır mısın canim
İnşallah canım dikkat et kendine bebeğin seninle kalsınKızlar selam 2 gün önce değerim 35’di yazmıştım burayada zaten. Bugün 98 çıktı. Doktor çok iyi yükselmiş tekrar yaptırmana gerek yok haftaya gel ultrasonla bakalım dedi.İnşallah böyle ilerler de haftaya görürüz keseyi
Acaba yumurtladın mı? Ateş takibi yapıyor musun?Ben artık yumurtlama görmek istiyorum yaa21.gün hala testte t çook silik.Bu ay ne oluyor acaba
Yapıyorum canım hergün 2 kez testle hemdeAcaba yumurtladın mı? Ateş takibi yapıyor musun?