- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.961
Yeni yıl hepimize güzellikler getirsin güzel kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmayabilir canım normal her ay illaki olacakmdiye bişe yok kuzumKızlar demin lavanoda bi damla kan geldi.Sanırım bu ay yumurtlama olmayacak
Biliyorum ama insan yine üzülüyor.Geçen ay 2 kez yumurtlama oldu bende.Acaba ondan mı bu ay olmadı dedimOlmayabilir canım normal her ay illaki olacakmdiye bişe yok kuzum
Bence bugün çatladı yılın son günü yarının ateşini çok merak ediyorumHayır göstermez canım bu işler tamamen nasip vakti var ve biz vaktini bekliyoruz sadece
Bugün çatladığına inanıyorum bariz sancılar kramplar çektim ve akıntım çok daha fazlaydı. Yarın ateşe yansıyacak eminim yani inşallahEvet cok inişli çıkışlı ama sanki 24 de 36.1 düşmüş daha sonra düşmemiş hic o değere bilemedim ki şimdi ama niye yumurtlama olmasın ki yani belki geç olacaktir
Hadi bakalım yeni yıl oğlunun kardeşini getirsin sana dileyen tüm hanımlaraBence bugün çatladı yılın son günü yarının ateşini çok merak ediyorum
Bence yapsan çıkar umut vermek istemem ama hamilesin gibi çok hissettim ilk gebeliğimde dediğin o bariz su gibi akıntım olmustuYok kuzu yapmadım daha bat bugün ama gelen giden yok henüz arada bir kasıklarım ağrıyor bide belim agriyor su gibi akıntı 2-3 gündür var adet agrilari olunca bekliyorum şimdilik
Umarım değildirBende merak ediyorum bunu
Ay inşallah o kadar çok istiyorum ki artık Rabbim herkese versin isteyen çok sağ ol canım benimHadi bakalım yeni yıl oğlunun kardeşini getirsin sana dileyen tüm hanımlara
Canım çok idrar damlatmışsın sanki anlayamadım o yuzdenProdoctor dan sonra bunu yaptım sizce varmı kizlar
Yaaaaa evet var yılın son günü ne güzel bir haber buKozlar yanlış görmüyorum değil mi inanmıyorum
Allahım banada nasip etsin Hayırlı olsun canımKozlar yanlış görmüyorum değil mi inanmıyorum
Eveeet hamişsin..yıl başı hediyen seninKozlar yanlış görmüyorum değil mi inanmıyorum