- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.901
Kizzllarrr ben 16 aralikta iğne oldum.Beklenen adet 3 ocak ve kasık ağrım var Kaset test negatif... sizce olsaydi cikar mıydı? Size de sormak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsaydı şimdiye çıkardı canimKizzllarrr ben 16 aralikta iğne oldum.Beklenen adet 3 ocak ve kasık ağrım var Kaset test negatif... sizce olsaydi cikar mıydı? Size de sormak istedim
14 aralikta cekildim insallah olur hepimizinDaha çok yeni çekindin değil mi umarım olur yeni yıl bebeği
Evet bebişim ocaktayım 26 günCanim yine Ocak grununda olacaksın değil mi ?
Dongum kaç günde birdi ?
Geç ovulasyon kalitesiz yumurta olduğunu mu gösterir peki her zamanGeç ovulasyon olabilir canım denemeye devam et derim gün aşırı
12.ve 13. Gun erken gebelik yaptim 2 farkli markanin onlarda silik sekilde pozitif çıktı. Igne etkisimiydi ki o zamanOlsaydı şimdiye çıkardı canim
Hayır bebeğim ne alakası var.Geç ovulasyon kalitesiz yumurta olduğunu mu gösterir peki her zaman
Evet canim iğne etkisi geçmemiştir henüz12.ve 13. Gun erken gebelik yaptim 2 farkli markanin onlarda silik sekilde pozitif çıktı. Igne etkisimiydi ki o zaman
Ya nebilim geciken her şey kötü olur gibi bir düşünce varHayır bebeğim ne alakası var.
Bende geçen Salı çekindim inşallah canım sağlıkla14 aralikta cekildim insallah olur hepimizin
Hayır bebeğim ne alakası var.
Yeni ay yeni yıl uğur getirsin kuzumAdet oldum canım
Yok yavrum ya hiç öyle düşünme 1.1 mm büyğmemiştir belki günlük bu onu kalitesiz yapmaz ki. Hayatımızdaki herşey etkiliyor biliyorsun. Özellikle stres korkma hiç kalitesiz falan değildirYa nebilim geciken her şey kötü olur gibi bir düşünce var
Kuzum ben çizgi gördüm flaşsız halinide atabilir misinKızlar günaydın iyi yıllar herkese dün 1 kere pembe akıntı gelmişti devamı yok az önce bir trst yaptım bişey görebilen var mı ?
Ama bu bekleyişin çok stresli olacak. Ondan önceden test yapılmaması tavsiye ediliyor hep.Adete 4yada 5 gün kaldı o zaman beklyecegim bir ümit