- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.841
Kan verdim zaten. !saate çıkar. Yanımda artımed var ama o da erken gebelik değil normal test. bat'a 4 gün varken o çıkarmaz herhalde.Başka testle desene canım bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim zaten. !saate çıkar. Yanımda artımed var ama o da erken gebelik değil normal test. bat'a 4 gün varken o çıkarmaz herhalde.Başka testle desene canım bi
Hee seni hatirladım..bak demekki oluyormuş..bendede 340.98. çıktı canım yaş 32.. ama ailede erken menapoz durumları var.
Ya ben zaten normalde böyle geç yumurtlardım ama uzun zamandır çok güzel düzenli erken yumurtlamaya başlamıştım 16-18 şaşmıyordu ne güzel.geri eski düzene mi döneceğim bu beni korkutuyor yükselse bile ne derece kaliteli olacak o yumurta ki sanmıyorum ya hiç umudum yok halbuki dün bayağı akıntım vardı ve kasık ağrım oldu. Bugünden sonra mı yükselecek acaba ateşimNıye böyle oldu kı bebısım ya benım gecen aya döndün sen okadar ıyı anlıyorum kıııı ama elbet yükselecek bekle
Çatlamadan itibaren sayman lazım 7 gün ediyorBen 23 pik gördüm
Aynen öyle ama 1 seneyi gectiyse devlette yaparlarTabi zor..ondan hep erteledim ben.Valla bana doktorlar hep tüp bebek diyorlar..sanki çok kolay..ben onları çalışıyorum duymamak
Aynen öyle ediyormuşÇatlamadan itibaren sayman lazım 7 gün ediyor
Benim gorumcemin 0.70ti çatlatma iğnesi yaptılar o ay hamile kaldı şimdi ,6aylik kızı varHee seni hatirladım..bak demekki oluyormuş..bendede 34
2 sene oldu bende..bilmiyorumki hiç araştırmadım ben..Aynen öyle ama 1 seneyi gectiyse devlette yaparlar
Canımmmmmm o kadar çok sevindim ki ne güzel yeni yıla en güzel hediye ile giriyorsunuz çok sevindim çok. Ama heyecandan testi yüklemeyi unuttun sanırım hadi at da gözümüz gönlümüz şenlensinHerkese teşekkürler hala şooklardayım. 7.gün kasıklarımda ağrı başladı. 7 8 9. günlerde ara ara kasık ağrılarım oldu. Ve göğüslerim büyüdü bir iki gündür. Böyle dolgun dolgunlar. Normalde test yapmamaya söz vermiştim batttan önce. Ama dün ailem geldi yılbaşı için. Bende varsa bebiş yılbaşı hediyesi olur dedim. Yapayım dedim sabah yaptım :) 9da yaptım öğrendim ağladım ağladım :) Eşimin bile haberi yok daha. Sonra işe gelince gittim özelde kan verdim. 13e doğru çıkacak sonuç bakalım.. Normalde adet öncesi hiç belirtim olmaz kasık ağrısı olunca şüphelendim ama sabah testi yapınca açıkçası içimde umut yoktu. Yİne negatif çıkacak neden yaptın diye kendime kızarken çiZgiyi gördüm. Direk 5. dakkada çektim bu fotoyu.
Çatlatma iğnesini 4 defa denedim olmadı..Olanda oluyormuş işte bakBenim gorumcemin 0.70ti çatlatma iğnesi yaptılar o ay hamile kaldı şimdi ,6aylik kızı var
canım bu ay farklı bişeyler yaptınmı ovulasyonmu kullandın bizi bilgilendir0.98. çıktı canım yaş 32.. ama ailede erken menapoz durumları var.
Bilmiyorum ama 2 sene olduysa devlete git bence ilk önce 1 sene korunmasız olmazsa infertilite bölümüne gidiyosun orda gerekli testler yapıyorlar eğer sıkıntı varsa zaten devlet yapıyor diye biliyorum2 sene oldu bende..bilmiyorumki hiç araştırmadım ben..
Merakla sonucu bekliyoruz canim. Hemen paylaş bizimle.Herkese teşekkürler hala şooklardayım. 7.gün kasıklarımda ağrı başladı. 7 8 9. günlerde ara ara kasık ağrılarım oldu. Ve göğüslerim büyüdü bir iki gündür. Böyle dolgun dolgunlar. Normalde test yapmamaya söz vermiştim batttan önce. Ama dün ailem geldi yılbaşı için. Bende varsa bebiş yılbaşı hediyesi olur dedim. Yapayım dedim sabah yaptım :) 9da yaptım öğrendim ağladım ağladım :) Eşimin bile haberi yok daha. Sonra işe gelince gittim özelde kan verdim. 13e doğru çıkacak sonuç bakalım.. Normalde adet öncesi hiç belirtim olmaz kasık ağrısı olunca şüphelendim ama sabah testi yapınca açıkçası içimde umut yoktu. Yİne negatif çıkacak neden yaptın diye kendime kızarken çiZgiyi gördüm. Direk 5. dakkada çektim bu fotoyu.
Cinsiyeti neydi canımBenim gorumcemin 0.70ti çatlatma iğnesi yaptılar o ay hamile kaldı şimdi ,6aylik kızı var
Ama bende sıkınti yokki sebebsiz olmuyor..ben genetik test bile yaptırdım.1 kürtajım varBilmiyorum ama 2 sene olduysa devlete git bence ilk önce 1 sene korunmasız olmazsa infertilite bölümüne gidiyosun orda gerekli testler yapıyorlar eğer sıkıntı varsa zaten devlet yapıyor diye biliyorum
KızCinsiyeti neydi canım
.çatlama iğnesi ile olanları hep kız diye duymuştum
Bende yaptırdım genetik test kromozom testi pıhtılaşma testi hsg çektirdim kanlar fln filan. Benimde bir dış gebelik ve kürtajım var. En son ureaplasma pozitif çıkmış haftaya onu göstereceğim doktor poziitfse o etkiler demiştiAma bende sıkınti yokki sebebsiz olmuyor..ben genetik test bile yaptırdım.1 kürtajım var
He onların hepsini bende etdim..ureaplasma bilmiyorum içinde varmıydi..çok kan aldılar bende.Bende yaptırdım genetik test kromozom testi pıhtılaşma testi hsg çektirdim kanlar fln filan. Benimde bir dış gebelik ve kürtajım var. En son ureaplasma pozitif çıkmış haftaya onu göstereceğim doktor poziitfse o etkiler demişti
Keyfini çıkar tatilininVaz geçtim almayacağım test zaten bugün şehir dışına çıkacağım pazartesi gelicem pazartesiye kadarda adet olmazsam yaparım
Bu idrardan çıktı ayrı bir test 5liHe onların hepsini bende etdim..ureaplasma bilmiyorum içinde varmıydi..çok kan aldılar bende.