- 20 Haziran 2022
- 196
- 248
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.781
Kuzum bence farklı bir marka ile yarın ilk idrarla tekrar test yapAaa ama bir sürü yaptım canım hiç göremedim onlarda. Acaba gidip erken gebelik mi alsam
Hayırlı sonuçlar alırsın İnşAllahAy dayanamamama tutarım 1-2 saat daha yola çıkacağım çıkmadan yaparım
Ya bu ay niye böyle oldukiYumurtayı bir türlü çatlatamadıkBu ay yandı bence. @Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues Safransari @TASUU @bebekheyecani savascii
Kuzum eğer yumurtan çatlarsa bugün ğün içerisinde dünde ilişki olmadıysa geç kalırsın ama dün ilişki olduysa bugün olmasada bişey olmaz
Alınıyor canımAdet döneminde folikasit alıyor musunuz?
Çatladığı zaman daha önemli zaten onu kaçırmayın
Evet üç gündür akıntım var ama bir türlü çatlamadıYa bu ay niye böyle oldukiakıntında vardı aslında baya kesin olmuştur diyorduk dün
Evet görünüyor bariz canin 3vde başka test varsa onunla dene bu testler bazen yanlış gösterebiliyor inşallah doğrudurKıızzlar elim ayağım titriyoor. 10 gün bugün yumurtalamadan sonraben baya görüyorum. Siz de görüyorsunuz dimi? Sabah ilk idrarla yaptım. Allahım sana şükürler olsun.. bu ay amh düşüklüğü olduğunu birkaç ay olmazsa tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrenmiştim..
Yaaa kuzum ne kadar mutlu oldum sanki kendi testim..umut hep var demekki bakKıızzlar elim ayağım titriyoor. 10 gün bugün yumurtalamadan sonraben baya görüyorum. Siz de görüyorsunuz dimi? Sabah ilk idrarla yaptım. Allahım sana şükürler olsun.. bu ay amh düşüklüğü olduğunu birkaç ay olmazsa tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrenmiştim..
Teşekkür ederimAlınıyor canım
Yaaa kuzum ne kadar mutlu oldum sanki kendi testim..umut hep var demekki bakbat ne zaman sende?belirtilerin varmı?yarın bendede 10 gün
Hayırlı olsun tam bir yeni yıl hediyesi olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKıızzlar elim ayağım titriyoor. 10 gün bugün yumurtalamadan sonraben baya görüyorum. Siz de görüyorsunuz dimi? Sabah ilk idrarla yaptım. Allahım sana şükürler olsun.. bu ay amh düşüklüğü olduğunu birkaç ay olmazsa tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrenmiştim..
Dün olmadı bebegm o zaman çatlamasın diye dua etmekten başka çarem yokKuzum eğer yumurtan çatlarsa bugün ğün içerisinde dünde ilişki olmadıysa geç kalırsın ama dün ilişki olduysa bugün olmasada bişey olmaz
İlk sayfadan da baktım da sabah daha kayıt etmemiştin.Yumurtayı bir türlü çatlatamadıkBu ay yandı bence. @Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues Safransari @TASUU @bebekheyecani savascii
Güvenmemek en doğrusuKizlar benimde testte hafif çizgi vardi bugun baktim teste kuruma cizgisi olamaz bu ama yanıltıyor artik testler gercekten markası prodoctorEki Görüntüle 3184864