-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.761
İnanılmaz uykum var bugün ayakta uyuyorum gözlerim acilmiyor uykumu da alıp erkenden uyumuştum oysakiİnşallah bebiş belirtileridir canım bek sırt agrısj bende çok olmuştu ama gögüslerimdede şişlik vardı benim
Canım ben senin yerinde olsam bu teste güvenmem banada bunun gibi çizgi çıkardı ama adetim şuandaKızlar günaydın iyi yıllar herkesedün 1 kere pembe akıntı gelmişti devamı yok az önce bir trst yaptım bişey görebilen var mı ?
Aaa ama bir sürü yaptım canım hiç göremedim onlarda. Acaba gidip erken gebelik mi alsamCanım ben senin yerinde olsam bu teste güvenmem banada bunun gibi çizgi çıkardı ama adetim şuanda
Hafi bakalım beklemekten başka çare yok canım 10. Günün doldumu yaparsın testİnanılmaz uykum var bugün ayakta uyuyorum gözlerim acilmiyor uykumu da alıp erkenden uyumuştum oysaki
Evet beklemek istiyorum zaten hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bir yandan da 5 günde bu belirtiler olur mu diyorum acaba çok mu erken ama var yani belirtiler de hayırlısı Allah tanHafi bakalım beklemekten başka çare yok canım 10. Günün doldumu yaparsın test
Yumurtlamanın kaçıncı gününde olduğunu biliyor musun ?Kızlar günaydın iyi yıllar herkesedün 1 kere pembe akıntı gelmişti devamı yok az önce bir trst yaptım bişey görebilen var mı ?
10. Gün yada 11 canımYumurtlamanın kaçıncı gününde olduğunu biliyor musun ?
YaAAAKıızzlar elim ayağım titriyoor. 10 gün bugün yumurtalamadan sonraben baya görüyorum. Siz de görüyorsunuz dimi? Sabah ilk idrarla yaptım. Allahım sana şükürler olsun.. bu ay amh düşüklüğü olduğunu birkaç ay olmazsa tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrenmiştim..
10 gün sonrası varsa çıkıyor canim.10. Gün yada 11 canım
Ben görüyorum İnşAllah yanıltıcı değildirKızlar günaydın iyi yıllar herkesedün 1 kere pembe akıntı gelmişti devamı yok az önce bir trst yaptım bişey görebilen var mı ?
Bende emin olamıyorum bu normal kaset test acaba gidip erken gebelik mi alsam ya dayanamıyacağımBen görüyorum İnşAllah yanıltıcı değildir
Bende de yoktu ama doktor muayene sırasında akıntımın olduğunu söyledi bu yüzden fitil vermişti kullandım geçen ayKoku kaşıntı yok canım
Kabak gibi görünüyor canım yaKıızzlar elim ayağım titriyoor. 10 gün bugün yumurtalamadan sonraben baya görüyorum. Siz de görüyorsunuz dimi? Sabah ilk idrarla yaptım. Allahım sana şükürler olsun.. bu ay amh düşüklüğü olduğunu birkaç ay olmazsa tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrenmiştim..
Var gibi görünüyor ama bu marka productor sanırım. Burda o kadar hayal kırıklığı yaşayan varmı bende dahil. Bence başka bir markayla tekrar dene. İnşallah vardırKıızzlar elim ayağım titriyoor. 10 gün bugün yumurtalamadan sonraben baya görüyorum. Siz de görüyorsunuz dimi? Sabah ilk idrarla yaptım. Allahım sana şükürler olsun.. bu ay amh düşüklüğü olduğunu birkaç ay olmazsa tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrenmiştim..
Predictor al prodoctor alma canımBende emin olamıyorum bu normal kaset test acaba gidip erken gebelik mi alsam ya dayanamıyacağım
Birazdan gideyim bakalım ama tuvaletimide tutmuş olurum biraz dahaPredictor al prodoctor alma canım
Dayanabilirsen yarın sabah yap benceBirazdan gideyim bakalım ama tuvaletimide tutmuş olurum biraz daha
Ay dayanamamDayanabilirsen yarın sabah yap benceŞimdi idrarın seyrelmiştir varsa da çıkmayabilir