- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.741
Yazarım canım 15.45 randevum bakalım hayırlısı çok merak ediyorum.Doktordan çıkınca yaz canim, ne diyecek bakalım.
Koku var mı canım yanma kaşıntı falan. Enfeksiyon mu var acaba dicektimKızlar yumurtlamaya az kala sarı akıntı yaşayan varmı aranızda.Bebim normalde şeffaf uzatan akıntım olurdu ama bu sefer sadece sarımsı normal akıntı var kremsi afedersiniz.öeraknettim bu ay şeffaf akıntı olmadı @Niqufnd_50 bebekheyecani
Çokça amin kuzum benimmmmm Allahım inşallah nasip ederAh bugün ilk göz ağrımın doğum günü tam 5 yaşında oldu teyzeleri
Çok güzel abilik yaptı kardeşine inşallah bu hafta güzel haberler alırım da oğluma bir kardeşi daha olacağı haberini veririm
bende de aynı durumlar olduğu için gittim acilden geliyorum şimdi, idrar testi de istedim, enfeksiyon falan varsa bileyim, çünki batmalar ve s strese sokuyor insanıAğrı olsa adete de baglicam ama o da yok, bakınca karnım hafif ağrıyor adet gelecek sanki üstüne bı de batmalar başladı enfeksiyon böyle bişey mi acaba dediminşallah kötü bişey yoktur
Çokça amin kuzum benimmmmm Allahım inşallah nasip eder
Sonuçlar çıkınca sebebini bizimle paylaşır mısın canimbende de aynı durumlar olduğu için gittim acilden geliyorum şimdi, idrar testi de istedim, enfeksiyon falan varsa bileyim, çünki batmalar ve s strese sokuyor insanı
Koku kaşıntı yok canımKoku var mı canım yanma kaşıntı falan. Enfeksiyon mu var acaba dicektim
Teşekkür ederim canım desteğin içinEvet azalmışti sanki sokulemiyor gibiydi benim de canımı çok sıkıyorsun bu durum doktor kontrolundeyken sordum yapisma vs mj var acaba diye vajinal muayeneye baktı her şey yolunda bir şeyin yok ddi zamanla düzelir demişti öyle de oldu sıkma canını ama tabiki kontrolünü de yaptır
Benim sarı akintim olmuştu fosfor sarı rengindeydi ama sanırım enfeksiyondu grip geçirmiştimKızlar yumurtlamaya az kala sarı akıntı yaşayan varmı aranızda.Bebim normalde şeffaf uzatan akıntım olurdu ama bu sefer sadece sarımsı normal akıntı var kremsi afedersiniz.öeraknettim bu ay şeffaf akıntı olmadı @Niqufnd_50 bebekheyecani
Normlade bel agrın yoksa bek agrısı en büyük belirti zaten canım vazgeçilmezi yaniSüreç bu kadar hızlı ilerler mi acaba belim çok.agriyor.ozellikle
Valla canım ben hep içtim yumurta takibi yapmadıgım için ama galiba yumurtlamayı görünce bırakacaksınSonra yumurtlama günlerinde zararı olurmu peki
Birden başladı agrisi dün akşam hala da devam ediyor ama sık sık değil bir bakıyorum çok iyiyim bir bakıyorum belim çok ağrıyor sırtıma vuruyor bu sabahta midem yanmaya başladı ama reflum var normalde deNormlade bel agrın yoksa bek agrısı en büyük belirti zaten canım vazgeçilmezi yani
Çok haklısın cnmHepinize yeni yılda bebek haberi almanızı diliyorum canlar.Benim hayalim bugün test yapıp pozitifi görüp 12de eşime süpriz yapmaktı ama olmadı.Artık hiçbir topikte olmayıp ovulasyon takibi falan da yapmıcam gerçekten psikolojik olarak aşırı derecede yoruldum ben kafayı buna yordukça hayal kırıklıklarım çoğaldı.Umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz yeni yılınız kutlu olsun
İnşallah bebiş belirtileridir canım bek sırt agrısj bende çok olmuştu ama gögüslerimdede şişlik vardı benimBirden başladı agrisi dün akşam hala da devam ediyor ama sık sık değil bir bakıyorum çok iyiyim bir bakıyorum belim çok ağrıyor sırtıma vuruyor bu sabahta midem yanmaya başladı ama reflum var normalde de