Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamaya az kala sarı akıntı yaşayan varmı aranızda.Bebim normalde şeffaf uzatan akıntım olurdu ama bu sefer sadece sarımsı normal akıntı var kremsi afedersiniz.öeraknettim bu ay şeffaf akıntı olmadı @Niqu fnd_50 fnd_50 bebekheyecani bebekheyecani
Koku var mı canım yanma kaşıntı falan. Enfeksiyon mu var acaba dicektim

Ağrı olsa adete de baglicam ama o da yok, bakınca karnım hafif ağrıyor adet gelecek sanki üstüne bı de batmalar başladı enfeksiyon böyle bişey mi acaba dedim :KK43: inşallah kötü bişey yoktur
bende de aynı durumlar olduğu için gittim acilden geliyorum şimdi, idrar testi de istedim, enfeksiyon falan varsa bileyim, çünki batmalar ve s strese sokuyor insanı

Evet azalmışti sanki sokulemiyor gibiydi benim de canımı çok sıkıyorsun bu durum doktor kontrolundeyken sordum yapisma vs mj var acaba diye vajinal muayeneye baktı her şey yolunda bir şeyin yok ddi zamanla düzelir demişti öyle de oldu sıkma canını ama tabiki kontrolünü de yaptır
Teşekkür ederim canım desteğin için😍 sanırım adetim sökülmeye başladı iyi geliyor şuanda içim çok rahatladı

Kızlar yumurtlamaya az kala sarı akıntı yaşayan varmı aranızda.Bebim normalde şeffaf uzatan akıntım olurdu ama bu sefer sadece sarımsı normal akıntı var kremsi afedersiniz.öeraknettim bu ay şeffaf akıntı olmadı @Niqu fnd_50 fnd_50 bebekheyecani bebekheyecani
Benim sarı akintim olmuştu fosfor sarı rengindeydi ama sanırım enfeksiyondu grip geçirmiştim

Normlade bel agrın yoksa bek agrısı en büyük belirti zaten canım vazgeçilmezi yani
Birden başladı agrisi dün akşam hala da devam ediyor ama sık sık değil bir bakıyorum çok iyiyim bir bakıyorum belim çok ağrıyor sırtıma vuruyor bu sabahta midem yanmaya başladı ama reflum var normalde de

Hepinize yeni yılda bebek haberi almanızı diliyorum canlar.Benim hayalim bugün test yapıp pozitifi görüp 12de eşime süpriz yapmaktı ama olmadı.Artık hiçbir topikte olmayıp ovulasyon takibi falan da yapmıcam gerçekten psikolojik olarak aşırı derecede yoruldum ben kafayı buna yordukça hayal kırıklıklarım çoğaldı.Umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz yeni yılınız kutlu olsun

Kızlar günaydın iyi yıllar herkese ❤️ dün 1 kere pembe akıntı gelmişti devamı yok az önce bir trst yaptım bişey görebilen var mı ?

Eklentiler

• C63236B8-0DC2-4171-ACE1-0BEB95CD7063.jpeg
    C63236B8-0DC2-4171-ACE1-0BEB95CD7063.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 64
Hepinize yeni yılda bebek haberi almanızı diliyorum canlar.Benim hayalim bugün test yapıp pozitifi görüp 12de eşime süpriz yapmaktı ama olmadı.Artık hiçbir topikte olmayıp ovulasyon takibi falan da yapmıcam gerçekten psikolojik olarak aşırı derecede yoruldum ben kafayı buna yordukça hayal kırıklıklarım çoğaldı.Umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz yeni yılınız kutlu olsun
Çok haklısın cnm
Psıkolojımız alt ust oldu
Ovulasyonlar
Erken test yapmalar
Erkn hcg testi vermeler
Bn 1 haftada yıprandım resmen
Hrsey olacagını varıyor
Rabbim bılıyor
Herseyin hayırlusı

Birden başladı agrisi dün akşam hala da devam ediyor ama sık sık değil bir bakıyorum çok iyiyim bir bakıyorum belim çok ağrıyor sırtıma vuruyor bu sabahta midem yanmaya başladı ama reflum var normalde de
İnşallah bebiş belirtileridir canım bek sırt agrısj bende çok olmuştu ama gögüslerimdede şişlik vardı benim

X