- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.701
10 gün PardonCanım çok çok eken.Çatlama üstünden 20 gün geçecek kanda çıkması için..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün PardonCanım çok çok eken.Çatlama üstünden 20 gün geçecek kanda çıkması için..
Ama öyle bat 3 Ocak ki adet günüm hiç şaşmaz ovülasyondanda çatlama günü yumurtlamadan eminim 23ü pik 24ü çatlama. Suan bende anlam veremedim gecikince tekrarlicamRegline 4 gün kalması imkansız. 7 gün kalmış olması lazım. Yumurtlama 7. Gündeysen çok erken kuzucum zaten şu evrede kanda çıkmaması normal
Neden kan testi verdin ki ?Kızlar bi sorum var. Adete bugünle beraber 4 gün vardı gidip kan verdim 0.1 çıktı. Ama benim yumurta pik günüm 23 çatlama 24üne oldu. Geç mi yumurtlamış oluyorum ? Yani kanda çıkmayabilir mi şuan ? Yumurtlamanın 7.günüydü çıkmadı. Yoksa çıkar mıydı
Bata 4 gün var artık çıkar diye bi umut gidip verdim şimdi keşke vermeseymişim diyorumNeden kan testi verdin ki ?
Bu tutunma doneminde stres yapmamak çok onemli. Şimdi ister istemez buna stres yapacaksın.
O kadar çok benziyorki belirtiler hamileleik ve adetle ayırt etmek zor oluyor gerçekten. Ben hamile olduğumu içimde öyle bir his vardı 6 gün öncesinden test yapıp öğrenmiştim. İnsan hissediyor galibaGoguslerde bı ağrım yok, sadece sağ göğsüm şiş kasıklarımda da batma oluyor arada, bugün alt karnimda regl olacakmışım gibi ağrı oluyor bel ağrım hep olduğu için onu belirti saymıyorum ama çok umudum yok bu aydan açıkçası o yüzden acaba enfeksiyon mu dedim
Bu süreç uzun olabiliyor.Bata 4 gün var artık çıkar diye bi umut gidip verdim şimdi keşke vermeseymişim diyorum
Aynı adet olacak gibi benimde kasik ve bel ağrılarım oluyorduO kadar çok benziyorki belirtiler hamileleik ve adetle ayırt etmek zor oluyor gerçekten. Ben hamile olduğumu içimde öyle bir his vardı 6 gün öncesinden test yapıp öğrenmiştim. İnsan hissediyor galiba
Doğru diyosunuz. 3-4 tane de erken gebelik testi yapmıştım ve silik çıkmıştı hepsi de ama onlara güvenemedimBu süreç uzun olabiliyor.
Hamile kalmak 3-5 ay hatta 1 sene sürebiliyor.
Her defasında bu kadar erken test vermeye başlamak strese sokar seni.
Bugün test sonucu alıncaya kadarki yaşadığın stresi her ay yasama bence.
Kan testinden önce evde kaset test yap
Ya arada bı his geliyor bebeğim tutunmaya çalışıyor falan diye karnımı tutuyorum sakalasiyorum eşimle de, sonra düşünüyorum bu ay yumurtlama öncesi sonrası falan diyip 3 gün değerlendiremedik sadece olduysa tam yumurtlama zamanı oldu o yüzden yok hamile değilimdir diyorum. Dediğin gibi o kadar çok benziyor ki evet ya kesin hamileyim diyemiyorum bi de ilk olcak tecrubem olmadığı için de bilmiyorumO kadar çok benziyorki belirtiler hamileleik ve adetle ayırt etmek zor oluyor gerçekten. Ben hamile olduğumu içimde öyle bir his vardı 6 gün öncesinden test yapıp öğrenmiştim. İnsan hissediyor galiba
Adetime 4-5 gün var ve hafif karın ağrısı olur ya öyle bir ağrım var sanki şiddeti artacak da yairn adet olcakmisim gibiAynı adet olacak gibi benimde kasik ve bel ağrılarım oluyordu
Bebek yerleşiyordur inşallah canımBende yumurtlayali 5 gün oldu belim ve kasiklarim çok ağrıyor ya neden sizce
Olunca tek günde bile oluyor öyle düşünme. İnsan psikolojik olarak öyle oluyor. Uzun zamandır mi düşünüyorsunuz yenimiYa arada bı his geliyor bebeğim tutunmaya çalışıyor falan diye karnımı tutuyorum sakalasiyorum eşimle de, sonra düşünüyorum bu ay yumurtlama öncesi sonrası falan diyip 3 gün değerlendiremedik sadece olduysa tam yumurtlama zamanı oldu o yüzden yok hamile değilimdir diyorum. Dediğin gibi o kadar çok benziyor ki evet ya kesin hamileyim diyemiyorum bi de ilk olcak tecrubem olmadığı için de bilmiyorum
Yok daha bu ay ilk denedik 3 ay önce hapı bıraktım adetim düzene girsin diye, kontrollerimi de yaptırdım. Bu ay da korunmayı bıraktık ilk ayımızOlunca tek günde bile oluyor öyle düşünme. İnsan psikolojik olarak öyle oluyor. Uzun zamandır mi düşünüyorsunuz yenimi
Genelde en çok hissedilen gögüs hassasiyeti canım büyüyüp kocamna olmuyorlar ama yatarken üzerine yatmıcak kadar hassa oluyor ve uç kahverengi bölge balon gibi bir şişme hissi oluyor sanki agır geliyor bi agırlık var gibi oluyor ben öyle anlamıştım canımYa arada bı his geliyor bebeğim tutunmaya çalışıyor falan diye karnımı tutuyorum sakalasiyorum eşimle de, sonra düşünüyorum bu ay yumurtlama öncesi sonrası falan diyip 3 gün değerlendiremedik sadece olduysa tam yumurtlama zamanı oldu o yüzden yok hamile değilimdir diyorum. Dediğin gibi o kadar çok benziyor ki evet ya kesin hamileyim diyemiyorum bi de ilk olcak tecrubem olmadığı için de bilmiyorum
Sağ göğsüm sola gore bariz büyük, ama hiç acı falan yok normalde adet döneminde çok hassas olurdu acirdi, su an öyle bişey yok sadece büyüdü acı hassasiyet yokGenelde en çok hissedilen gögüs hassasiyeti canım büyüyüp kocamna olmuyorlar ama yatarken üzerine yatmıcak kadar hassa oluyor ve uç kahverengi bölge balon gibi bir şişme hissi oluyor sanki agır geliyor bi agırlık var gibi oluyor ben öyle anlamıştım canım
İlk aydan böyle strese girme cnm bazen olunca tek seferlik bir iliskiyle oluyor bazen biraz daha uzun zamanı bulabiliyor. Adetine az kalmış zaten bekle bakalım. Olurda hamileleik yoksa ve ağrıların devam ederse doktora gitmeni öneririm. Boşu boşuna benim gibi ağrılarls yaşamaYok daha bu ay ilk denedik 3 ay önce hapı bıraktım adetim düzene girsin diye, kontrollerimi de yaptırdım. Bu ay da korunmayı bıraktık ilk ayımız
Evet evet devam ederse tekrar bir kontrole gideyim umarım kötü biseh yokturİlk aydan böyle strese girme cnm bazen olunca tek seferlik bir iliskiyle oluyor bazen biraz daha uzun zamanı bulabiliyor. Adetine az kalmış zaten bekle bakalım. Olurda hamileleik yoksa ve ağrıların devam ederse doktora gitmeni öneririm. Boşu boşuna benim gibi ağrılarls yaşama
İnşallah yoktur adet dönemine yaklaştığın içinde olabilir iyi düşünelim iyi olsunEvet evet devam ederse tekrar bir kontrole gideyim umarım kötü biseh yoktur
Benimde sag gögsüm sola göre daha belirgin olmuştu ama ben ilk üzerine yatarken yatamıyırdum agrı oluyordu sonra alışıyırdum yatmaya ama benim adet dönemimde hzun zamandır hiç gögüslerim agrımazdı hissettim öyke oluncaSağ göğsüm sola gore bariz büyük, ama hiç acı falan yok normalde adet döneminde çok hassas olurdu acirdi, su an öyle bişey yok sadece büyüdü acı hassasiyet yok