Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya giremedim doğru dürüst buraya herkes iyidir umarım ben eşim ve oğlum hasta olduk oğlumun ateşi hep yüksekti perişan haldeyim sürekli oğlanın peşinde koşmaktan ateşi düşsün diye uğraşmaktan. Valla anne olmak çok ama çok zor cidden . Sevgisi bambaşka ama çok yorucu sağlam bir bünye istiyor yoksa ben gibi pert olursunuz

Ben kürtaja girerken bile bura yazmıştım..Nisan annelerinden geldim ben buralara..kızlar çok destek oldular..kimseye demediğimi bura yazdım
Bende Nisan annelerinden geldim bende düşük yapmıştım destekleri çok yardımcı olmuştu umarım herkes gönlündeki bebeğe kavusur

ben genelde pıkten 24 saat sonra goruyorum aksam pık gorup sabah yaptıysan catlamama ıhtımalı yuksek kuzum

benımkıde aynı sekıldeydı bır haftada yyorgunlugun dıbıne vurdum

Of kızlar ya yumurtlamadan beri kasıklarımda adet olacak gibi ağrım var hep bi rahatsızlık var orda bunu yaşayan var mı ? 21inde pik gördüm
Bende aynı durumdayım 15 dakka sonra adet olacak gibiyim goguslerimde çok ağrıyor yumurtlamadan beri daha çok erken ama test yaptım şimdilik negatif çıktı benimde uygulamanın birine göre 19 u diğerine göre 22 yumurtlama gözüküyor ateş veya ovulasyonla takip etmedim ben

Merhaba kızlar bi şey sorucam ben 26 Aralıkta yumurtlamayı gördüm demistim üstüne 17 gün mu saymam gerekiyor gebelik testi için yoksa 14 gün mu bazı yorumlarda 14 gün falan okumuştum birde ben çok önceden kadın doğuma 6 ocağa randevu almıştım 6 Ocaktada 12 gün oluyor yumurtlamanın üstünden 12 gün geçince acaba kan testi versem kan testinde varsa gebelik çıkar mi ki 2 ay önce düşük yaptığım için çok heyecanlı ve sabırsızim birde 6 yaşında kizim var kardeşinin düştüğünü bilmiyor söyleyemedik sürekli karnımı seviyor çok üzülüyorum aglayasim geliyor o karnımı sevdikçe bir an önce bebegim olsun tekrardan istiyorum

Hiç öyle hissetme bende 1 ay içinde 30 olacağım ve nasip olursa ilk bebeğim olacak yaptığım düşüğü saymazsak.

Benim tets yapmaya cesaretim yok ya niye böyle oluyorsam yap kurtul iste dimi varsa var zaten yoksa yok

Benide eklermisiniz sat 8 Aralık bat 4 ocak

Benim tets yapmaya cesaretim yok ya niye böyle oluyorsam yap kurtul iste dimi varsa var zaten yoksa yok
Test yapınca negatif görme korkusu oluyor test yapmayınca yine bi umut oluyor test yapınca o umut gitmiş gibi oluyor bendede şimdiden korku oldu birde yumurtlamadan beri bende bi duygusallık bastırdı sürekli aglayasim geliyor sürekli

10 gün sonra varsa testte çıkıyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…