- 1 Nisan 2022
- 12.540
- 15.410
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.041
23 gördüm 24 çatladı..gel gelYumurtlama ve catlamayi hangi günler gördün? Sen ununu eledin elegini astin beklemede kal arkandan geliyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 gördüm 24 çatladı..gel gelYumurtlama ve catlamayi hangi günler gördün? Sen ununu eledin elegini astin beklemede kal arkandan geliyorum bende
Peki pik olduğu gün gün içinde sabah akşam mj test yaptın yoksa sadece bir defa mj acaba akşam da test yapsam mı çatlarsa kaçırmayalımYaaa ben 23 pik 24 çatladı
Ben hep akşam yaptım..çünkü sabah yapsam ne faydası sonuçta ilişkim akşam oluyorPeki pik olduğu gün gün içinde sabah akşam mj test yaptın yoksa sadece bir defa mj acaba akşam da test yapsam mı çatlarsa kaçırmayalım
Çok mantıklı kizzzBen hep akşam yaptım..çünkü sabah yapsam ne faydası sonuçta ilişkim akşam oluyor
Akıl fışkırıyorÇok mantıklı kizzz
Maşallah fışkırıyor vallahi altında durayım biraz bana da bulaşsın bende akşam yapicamAkıl fışkırıyor
Tabi akşam yap eğer ilişki öğlen olmuyorsaMaşallah fışkırıyor vallahi altında durayım biraz bana da bulaşsın bende akşam yapicam
Yok ya nerdee amca akşam yakiliyorum adami bende evde değilim çalışıyorumTabi akşam yap eğer ilişki öğlen olmuyorsa
O zamanYok ya nerdee amca akşam yakiliyorum adami bende evde değilim çalışıyorum
benim 5 gün var tahmini çatlamaya,16 sı bat ama ben 10 unda başlarım testlereYumurtası çatlayıp bat gününü bekleyenlerrrr... Kafanızda şu tarihte hcg testi yapacağım dediğiniz gün var mı.. Ben 2 ocakta yapacağım.. 6 gün kaldı zaman geçmiyor sanki :) sizlerin kaç gün kaldı test tarihine
geliyorrr geiyorr :))Kızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsüm bu nasıl bişey
Yap yarın testKızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsüm bu nasıl bişey
Çok şükür canım iyiyim, sen nasılsın?
Yaaaaa deme öyle valla heyecan yapıyorumgeliyorrr geiyorr :))
Offf çok korkuyorumYap yarın test
Bende iyiyim çok şükür gebelik nasıl gidiyorÇok şükür canım iyiyim, sen nasılsın?
keısnlıkle koenzım q10 cok faydalııq10 yumurtaliklarn gelişimi için dimi testleri aldığım kadn önermişti