Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 310DCB2D-C8A2-454B-8A5E-B79486FBBAB0.jpeg
    310DCB2D-C8A2-454B-8A5E-B79486FBBAB0.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 35
yaa gerçektenmi faydasını gördünüz bunların biri eşin biri senin için demişti
ben mayıs ayında kullanmıstım yumurta kaltesıne cok faydası oldugunu dusunuyorum..
tüp bebek tedavısıne baslarkende bır kutu kulladım cok sukur baya kalıtelı yumurtalarım oldu ınsallah sımsıkıda tutunurlar ..

selam kızlar,klomenim dün bitti bugün kontrole gittim.iki tarafta da gelişen yumurtalar var dedi doktor.cuma tekrar kontrole gideceğim 20 olursa çatlama iğnesi dedi.
Klomenden sonra kendisi çatlamaz mı yumurta igne ile mi çatlatmak gerekiyor. Bugün doktorum banada yazdı ilk defa adetin 5. Günü başlayıp 5 tnae içecegim haftasına kontrole çagırdı

Klomenden sonra kendisi çatlamaz mı yumurta igne ile mi çatlatmak gerekiyor. Bugün doktorum banada yazdı ilk defa adetin 5. Günü başlayıp 5 tnae içecegim haftasına kontrole çagırdı
Oncelık kendı catlıyormu dıye bakıyorlar ona göre de ıgne sanırım ben de ıkı ay kullandım bu ıstedıgımde ama bıraktım çok üst üste kullanmak iyi değil diye biliyordum en son gıttıgım doktor bır kadın bunu sadece en fazla beş kez kullanmalı dıyınce

Benimde yaşım 34 benimde yumurta reverzim azalmış banada bu ay cyclo progynoga verdi yarın kontrolüm var
Canım merak ettim cyclo kullandıktan sonra doktor ne dedi bende adetlerim düzensiz diye verdi kullandığım aylar düzenli adet oldum bıraktım yine düzensizleşti

Oncelık kendı catlıyormu dıye bakıyorlar ona göre de ıgne sanırım ben de ıkı ay kullandım bu ıstedıgımde ama bıraktım çok üst üste kullanmak iyi değil diye biliyordum en son gıttıgım doktor bır kadın bunu sadece en fazla beş kez kullanmalı dıyınce
Anladım canım sagol inşallah kendisş çatlar bakalım hayırlsı ben o zaman kloman +havuç + cevize devam 😂😂😂

X