- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.081
Çatlama gününü sayarsak 13 saymazsak 12Yarın çatlamanın kaçıncı günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama gününü sayarsak 13 saymazsak 12Yarın çatlamanın kaçıncı günü
Evet bebişim yanlarına gunlerıde yazdım tıkla bakYaptın mı bir daha ovu testi sen ben görmedim
ben mayıs ayında kullanmıstım yumurta kaltesıne cok faydası oldugunu dusunuyorum..yaa gerçektenmi faydasını gördünüz bunların biri eşin biri senin için demişti
Aynen aynen öyle yapacağım çok sık gıdınce enfeksıyon oluyo bendeDün yaptın bu gün boş yarın yine yap
Varsa çınar o zamn kuzuÇatlama gününü sayarsak 13 saymazsak 12
Akşam yapcam bakalımVarsa çınar o zamn kuzu
ayy inşallah .. siz hangisini kullanmıştınız q10 mavi kutuyumuben mayıs ayında kullanmıstım yumurta kaltesıne cok faydası oldugunu dusunuyorum..
tüp bebek tedavısıne baslarkende bır kutu kulladım cok sukur baya kalıtelı yumurtalarım oldu ınsallah sımsıkıda tutunurlar ..
Klomenden sonra kendisi çatlamaz mı yumurta igne ile mi çatlatmak gerekiyor. Bugün doktorum banada yazdı ilk defa adetin 5. Günü başlayıp 5 tnae içecegim haftasına kontrole çagırdıselam kızlar,klomenim dün bitti bugün kontrole gittim.iki tarafta da gelişen yumurtalar var dedi doktor.cuma tekrar kontrole gideceğim 20 olursa çatlama iğnesi dedi.
Oncelık kendı catlıyormu dıye bakıyorlar ona göre de ıgne sanırım ben de ıkı ay kullandım bu ıstedıgımde ama bıraktım çok üst üste kullanmak iyi değil diye biliyordum en son gıttıgım doktor bır kadın bunu sadece en fazla beş kez kullanmalı dıyınceKlomenden sonra kendisi çatlamaz mı yumurta igne ile mi çatlatmak gerekiyor. Bugün doktorum banada yazdı ilk defa adetin 5. Günü başlayıp 5 tnae içecegim haftasına kontrole çagırdı
ben omepaq10 kullandım mavı olan, ıkı kutu,ayy inşallah .. siz hangisini kullanmıştınız q10 mavi kutuyumu
27 pik dimi öyle görünüyor sanki ben çok anlamıyorum daEvet bebişim yanlarına gunlerıde yazdım tıkla bak
Yap artık test yaaa varsa çıkarKızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsüm bu nasıl bişey
şEvet bebişim yanlarına gunlerıde yazdım tıkla bak
Canım merak ettim cyclo kullandıktan sonra doktor ne dedi bende adetlerim düzensiz diye verdi kullandığım aylar düzenli adet oldum bıraktım yine düzensizleştiBenimde yaşım 34 benimde yumurta reverzim azalmış banada bu ay cyclo progynoga verdi yarın kontrolüm var
şifa olmuştur inşallah hayırlı olsunben omepaq10 kullandım mavı olan, ıkı kutu,
bır kutuda sonra kı ay vm pembeden kullanmıstım
ınsallah canımmşifa olmuştur inşallah hayırlı olsun
Anladım canım sagol inşallah kendisş çatlar bakalım hayırlsı ben o zaman kloman +havuç + cevize devamOncelık kendı catlıyormu dıye bakıyorlar ona göre de ıgne sanırım ben de ıkı ay kullandım bu ıstedıgımde ama bıraktım çok üst üste kullanmak iyi değil diye biliyordum en son gıttıgım doktor bır kadın bunu sadece en fazla beş kez kullanmalı dıyınce
Yap
Yap artık test yaaa varsa çıkar
Etiketlemeyi unutma aşkooo hadi akşam gözlerimiz bayram etsin inşallah ama akşama idrar çok seyrelme oluyor çıkmayabiliyor çıkmazs sabah tekrarla kuzumAkşam yapcam
Etiketlemeyi unutma aşkooo hadi akşam gözlerimiz bayram etsin inşallah ama akşama idrar çok seyrelme oluyor çıkmayabiliyor çıkmazs sabah tekrarla kuzum