- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.021
BAt 11 ocak adetle burlikte 17.gun yumurtlama gördüm
Canım senin bat ne zaman. Adetin kaçıncı günü Piki gördün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin bat ne zaman. Adetin kaçıncı günü Piki gördün
Hayır erken değil zaten adetin biter bitmez başlaman en güzeli ben öyle yapıyorum.Tamam canım öyle yapayım galiba biraz erken başladım yapmaya 25 Aralık reglim bitti
Ben 31 inde yaparım diyorum ateş taki ediyorum zaten düşerse ya da 29-30 da adet olursam bi anlamı kalmıyor. Yani bat geçtikten sonra yapmış olucamYumurtası çatlayıp bat gününü bekleyenlerrrr... Kafanızda şu tarihte hcg testi yapacağım dediğiniz gün var mı.. Ben 2 ocakta yapacağım.. 6 gün kaldı zaman geçmiyor sanki :) sizlerin kaç gün kaldı test tarihine
Akşam yine yapSabah akşam yapmaya devamı etsem yoksa günde bırmı yapsam
Benim batım 11 Ocak..bata 3 gün kala test yaparım ben sanirımYumurtası çatlayıp bat gününü bekleyenlerrrr... Kafanızda şu tarihte hcg testi yapacağım dediğiniz gün var mı.. Ben 2 ocakta yapacağım.. 6 gün kaldı zaman geçmiyor sanki :) sizlerin kaç gün kaldı test tarihine
Sanirım bir tek ben sevemedimAl al tavsiye ederim gerçekten akmıyor artık ayaklarımı havaya dikmiyorum mesela dümdüz yatıyorum jel sayesinde bir de ferahlatıcı bir etkisi var serinletiyor acil durumlara birebir kısa sürüyor
Senin çatlama hangi gün oldu canım bat imiz aynı benim bugün pik olduBenim batım 11 Ocak..bata 3 gün kala test yaparım ben sanirım
Beklentiye göre değişir tabi benim ve eşimin hoşuna gittiSanirım bir tek ben sevemedim
Aynen benim gibi 17 görmüşsünbelirti varmı?BAt 11 ocak adetle burlikte 17.gun yumurtlama gördüm
Eşimde bende hiç sevemedim ya..normalde daha iyiyiz..hiç akmaz etmezBeklentiye göre değişir tabi benim ve eşimin hoşuna gitti
Aynen benim gibi 17 görmüşsünbelirti varmı?
işte beklenti tercih meselesi :)Eşimde bende hiç sevemedim ya..normalde daha iyiyiz..hiç akmaz etmez
Yaaa ben 23 pik 24 çatladıSenin çatlama hangi gün oldu canım bat imiz aynı benim bugün pik oldu
Aynen ola bilir sonuç güzel olsunda..ondan sonra severim o jeliişte beklenti tercih meselesi :)
Yaa bende çalışmalar bitdi..bundan sonra keyfimize göre..ama zaman geçmiyor..erken işin bitincede öyle oluyorYokl kuzu daha bugün yumurtlama gördüm dün akşam değerlendirdik çalışmalar bu akşam devam edecek
hahaa bizede yaranılmıyor :)Yaa bende çalışmalar bitdi..bundan sonra keyfimize göre..ama zaman geçmiyor..erken işin bitincede öyle oluyor
Yumurtlama ve catlamayi hangi günler gördün? Sen ununu eledin elegini astin beklemede kal arkandan geliyorum bendeYaa bende çalışmalar bitdi..bundan sonra keyfimize göre..ama zaman geçmiyor..erken işin bitincede öyle oluyor