- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.061
Rus ruleti oynuyoruz zaten kurşunu sıkıyoz sıkıyoz boş çıkıyomelisaa93 yapayım madem napayım bugünü boş bırakacağım zaten yarın bı kursun daha atarız artık nasıpppp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rus ruleti oynuyoruz zaten kurşunu sıkıyoz sıkıyoz boş çıkıyomelisaa93 yapayım madem napayım bugünü boş bırakacağım zaten yarın bı kursun daha atarız artık nasıpppp
Evet ben duymuştum sanki kemiği ağrıyo gibi.Kasıkların da aşağısı o malum bölgenin ağrıması da acaba gebelik belirtisi olabilir mi böyle bişey duyan var mı
benim o aylarda kullandığım vitaminer vardı bende almadm o zaman hatta omepa vm ve omepa q10keısnlıkle koenzım q10 cok faydalıı
Ya aynen canım yada kendimi cok dinliyorum herseyi ona yoruyorumEvet ben duymuştum sanki kemiği ağrıyo gibi.
Hepimiz öyleyiz yalnız değilsinYa aynen canım yada kendimi cok dinliyorum herseyi ona yoruyorum
Valla bende artık korkuyorum bu ay yine boşa gitse çok üzülücem biliyorum 2 sene olduOfff çok korkuyorum
Kıyamam yaValla bende artık korkuyorum bu ay yine boşa gitse çok üzülücem biliyorum 2 sene oldu
cok ıyı ıkısınıde kullandımbenim o aylarda kullandığım vitaminer vardı bende almadm o zaman hatta omepa vm ve omepa q10
Kafayı yerım benAllah nasip ederse bir bakarsın ikizlerimiz olur
İnşallah beklediğimiz gelir senide merak ediyorum içime iyi şeyler doğuyooHepimiz öyleyiz yalnız değilsin
Ayyyyy inşallah bebeğim. Bu ay herkesin içine doğmuş gibi aynı şeyi söylüyor bana. Amin Aminnnnİnşallah beklediğimiz gelir senide merak ediyorum içime iyi şeyler doğuyoo
Hayırlsıı olsun diyelim o zamanKafayı yerım ben
Pık desen pık degıl sılık desen sılık degılllAkşam yine yap
Çatlamaya doğru gidiyorPık desen pık degıl sılık desen sılık degılll
Bızımkıler kurusıkımı kız yoksaaRus ruleti oynuyoruz zaten kurşunu sıkıyoz sıkıyoz boş çıkıyo
Bugun bos bırakacağım ama ya yarın çatlarsa yarın yapayım en azından dıyorumÇatlamaya doğru gidiyor
Yaptın mı bir daha ovu testi sen ben görmedimPık desen pık degıl sılık desen sılık degılll
yaa gerçektenmi faydasını gördünüz bunların biri eşin biri senin için demişticok ıyı ıkısınıde kullandım
Dün yaptın bu gün boş yarın yine yapBugun bos bırakacağım ama ya yarın çatlarsa yarın yapayım en azından dıyorum
Yarın çatlamanın kaçıncı günüOfff çok korkuyorum