- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.001
Aynen öyle. Ben yerimde duruyorum da usluca, onlar durmuyor kiYenı yenı başladık bebem hasta elverdıgınce kuzum aman dıkkat et kendıne dıcem de zor ıkı okula gıden çocuk var evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle. Ben yerimde duruyorum da usluca, onlar durmuyor kiYenı yenı başladık bebem hasta elverdıgınce kuzum aman dıkkat et kendıne dıcem de zor ıkı okula gıden çocuk var evde
Bence sabah akşam devam et taze taze yakala yumoşlarıSabah akşam yapmaya devamı etsem yoksa günde bırmı yapsam
Yılbaşı günü erken gebelik yapıcam bata 3 gün kalmış oluyorBiraz erken gibi... Ama tabi olabilir de... Takip etmeni öneririm cnm. Gögüs ağrın başladıktan bir hafta sonra test yapsan çıkar bence.
Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var satışını yapıyor insanlarından bak canim detaylı anlatımı var orada
Al al tavsiye ederim gerçekten akmıyor artık ayaklarımı havaya dikmiyorum mesela dümdüz yatıyorum jel sayesinde bir de ferahlatıcı bir etkisi var serinletiyor acil durumlara birebir kısa sürüyorBende alıcam bu ay ya adetimi bekliyorum gelsin sipariş edeyim adet yolu gözler olduk
Canım senin bat ne zaman. Adetin kaçıncı günü Piki gördünBir gebenin günlüğü diye bir sayfa var satışını yapıyor insanlarından bak canim detaylı anlatımı var orada
Allah nasip ederse bir bakarsın ikizlerimiz olurBenım amcamla halam ıkız babamın halasının kızları ıkız annemın dayısının ıkı oğlunun da ıkız çocukları oldu esımın tarafta da bıtane varmıs ama senın dedıgın gıbı olmuş
Biseyi cok istersen olurmuş bizim oğlanlar bizi iki anasi etmesin bide iki tane diyip duruyorlarYaa aynen benimki de öyle diyor ki anne karnından bebek ne zaman gelecek kardeşlerim artık gelsin sıkıldım diyo diyorum ki oğlum erkek mi gelecek kız kardeş mi sence diyorum bir tane erkek bir tane de kız gelecek diyor iki tane gelecek diyor hahahahhhaah çocuk ikiz istiyor bir taneyi bulduk ikiz kaldı masum çocuklar ya Allahım onları bekletmez inşallah canım benim
Valla bir tane de yetmiyor ahhahahaBiseyi cok istersen olurmuş bizim oğlanlar bizi iki anasi etmesin bide iki tane diyip duruyorlar
Kızlar ilk ovülasyon testimi yaptım nasıl şimdi bu Eki Görüntüle 3182987
Her gün aynı saatte yap canım yapmadan iki saat önce sıvı alımıni kesmen lazım şimdilik devam et t çizgisi daha koyu olacak yaptıkça yan yana koy tarihlerini yaz at burayaKızlar ilk ovülasyon testimi yaptım nasıl şimdi bu Eki Görüntüle 3182987
Gynoseed jel. Kayganlaştırıcı ve tutunmayı kolaylaştırıcıymış ben de burda okudum. Spermler çıkmıyormuş dışarı
Benim bat 2 ocak bugünden başladım 2 günde bir yaparım ucuzlardan alıp da evde toplu tutmuyorum o zamanda çok yapıyorumYumurtası çatlayıp bat gününü bekleyenlerrrr... Kafanızda şu tarihte hcg testi yapacağım dediğiniz gün var mı.. Ben 2 ocakta yapacağım.. 6 gün kaldı zaman geçmiyor sanki :) sizlerin kaç gün kaldı test tarihine
Tamam canım öyle yapayım galiba biraz erken başladım yapmaya 25 Aralık reglim bittiHer gün aynı saatte yap canım yapmadan iki saat önce sıvı alımıni kesmen lazım şimdilik devam et t çizgisi daha koyu olacak yaptıkça yan yana koy tarihlerini yaz at buraya