Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim daha önceki adet öncelerinde birkaç kez gelmiş dediğin akıntı. Ama bu gebeliğimde de geldi. Yani olada bilir olmayada bilir. :)
Kızlar merhaba, afedersiniz ama demin sümük gibi bi akıntı geldi normalde gelmez açık sarı gibiydi belirtisi olabilir mi kasık ağrılarımda devam ediyor göğüs hassasiyetimde

Bata kaç gün var ? normalde de bat öncesi göğüs agrın olur mu ? Benim uzun zamandır olmuyordu. Yumurtlamadan 7 gün sonra başlamıştı mesela gebe oldugumu öğrendiğim ay
Kızlar merhaba, afedersiniz ama demin sümük gibi bi akıntı geldi normalde gelmez açık sarı gibiydi belirtisi olabilir mi kasık ağrılarımda devam ediyor göğüs hassasiyetimde

Yaaa valla amin🤩 zor olur ama güzel olur ya sağ ol canım benim rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🤲🏻 eşimin dayısının ikizleri var hatta eşimin abisinin de çocukları ikizdi biri maalesef anne karnında gelişemeden düştü, benim anne tarafında da var yeğenlerinde, olur mu olur😁
Benım amcamla halam ıkız 😂 babamın halasının kızları ıkız 😂 annemın dayısının ıkı oğlunun da ıkız çocukları oldu 😂 esımın tarafta da bıtane varmıs ama senın dedıgın gıbı olmuş

Benım amcamla halam ıkız 😂 babamın halasının kızları ıkız 😂 annemın dayısının ıkı oğlunun da ıkız çocukları oldu 😂 esımın tarafta da bıtane varmıs ama senın dedıgın gıbı olmuş
bizim tarafta da elini sallasan ikize çarpıyor ama eşimde hiç yok istiyorum aslında ama bende bakalım. İkizin genlerle alakası olduğunu buradan öğrendim.

Kız anam Ayşem dün çok kötüydüm amip gibi bişey oldum heralde de hamdolsun bugun çok iyiyim. Probiyotik tozlarla serumlarla falan kurtardım galiba. Öyle bekliyoruz daha yapacak bişeyimiz yok şükür :) Senin ekşınlar dikşınlar ne alemde , fındık fıstık yiyonuz muuu 😂
Ya yenı hamıs napıyorsun 😍

Bata kaç gün var ? normalde de bat öncesi göğüs agrın olur mu ? Benim uzun zamandır olmuyordu. Yumurtlamadan 7 gün sonra başlamıştı mesela gebe oldugumu öğrendiğim ay
Bata 1 hafta var. Kimyasal geçirdiğim gebeliğimde olmamıştı ama onda da kasık ağrısı göğüs hassasiyeti olmuştu yumurtlamadan 4 gün geçti

Sabah akşam yapmaya devamı etsem yoksa günde bırmı yapsam

Eklentiler

• 342479AC-17BA-4D03-9055-3BA1FA82B578.jpeg
    342479AC-17BA-4D03-9055-3BA1FA82B578.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 38
Kız anam Ayşem dün çok kötüydüm amip gibi bişey oldum heralde de hamdolsun bugun çok iyiyim. Probiyotik tozlarla serumlarla falan kurtardım galiba. Öyle bekliyoruz daha yapacak bişeyimiz yok şükür :) Senin ekşınlar dikşınlar ne alemde , fındık fıstık yiyonuz muuu 😂
Yenı yenı başladık 😂 bebem hasta elverdıgınce kuzum aman dıkkat et kendıne dıcem de zor ıkı okula gıden çocuk var evde

Bata 1 hafta var. Kimyasal geçirdiğim gebeliğimde olmamıştı ama onda da kasık ağrısı göğüs hassasiyeti olmuştu yumurtlamadan 4 gün geçti
Biraz erken gibi... Ama tabi olabilir de... Takip etmeni öneririm cnm. Gögüs ağrın başladıktan bir hafta sonra test yapsan çıkar bence.

X