Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla cano ben ovulasyon yapcam ilk defa @bebekheyecani da yapcak sende yap onun dışında hayır tentürü kullanıyorum ben birde hacamat yaptıracak bakalım şifa niyetine inşallah ona da faydası olur ki oluyormus
Ayy bende ovülasyon yapıyorum hadi inşallah hepimiz güzel haberler alırız hacamat daha önce migren için yaptırmıştım ama bi fark görememiştim ben belki çocuk için bida yaptırırım ilerleyen aylarda olmazsa
Ay geliyor sanki gelmekte olan cidden şu testleri yapmak için mikrop kapacaz en sonunda

yorumun beni rahatlattı saol canım sen her ikisinide mi aldırdın amelyatı nasıldı kapalı mı acıkmı
Ikısınıde aldırdım canım evet normalde kapalı mumkun degıl dıyorlardı ama acıbademde sagolsun cok ıyı bır doktorla yollarımız kesişti laparoskopık olarak alındı.tabıkı bazı zorluklar cektım amelıyattan sonra cekmedım degıl ama olsun saglıklıyım cok sukur

gecmiş olsun canım kurtulmuşsun o dertten en azından rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsın her sey Allahtan

Hadi inşallah ya Bebek için kuyruk sokumuna yapıyorlar bide göbege sülük çok iyi geliyormuş baya araştırdım vücudu resmen resetliyor ve bebek öncesi için çok faydalıymis hacamata gidince cesaret edebilirsem sülük de vurdurcam

Ay yok sülük olmaz benim o tarz şeylere fobim var düşüncesi bile çok korkunç hacamat iyidir ordan yürürüm ben

Evet ama benim yaptığım sitede 12.00 i doğum saatini bilmeyenler için ayırdık eğer gerçekten 12.00 doğmuş iseniz 12.01 veya 11.59 yapın diyordu bende bilmediğim için 12.00 yaptim
Kuzum doğum saatini bilmiyorsan bütün yorum yanlış olur doğum saati kilit nokta doğum saati olmadan harita bakılamıyor maalesef yarım saat içinde bile tüm haritanın etkisi değişebiliyor o yüzden şart

Ay yok sülük olmaz benim o tarz şeylere fobim var düşüncesi bile çok korkunç hacamat iyidir ordan yürürüm ben
Ben yüzüme koydurdum kız iki sene önce asla yapamam diyordum ama işte insan derman arayınca her kapıyı çalıyormuş

Kızlar prolaktin hormonum 31 çıktı ref 26 görünüyor. Sizce bebek için engel bir durum mu? Çok endişeliyim.
Süt hormonu prolaktin canım emziren annelerde hamilelerde yüksek olur ve halk arasında "süt korur" demelerinin nedeni bu hormondur bu hormon yüksekken gebelik oluşmayabilir evet ama endişelenecek korkacak bir durum yok doktorun düşürmek için gereken yönlendirmeyi yapar zaten eğer yüksek olduğunu düşünürse değerin içini ferah tut.

Evet ama benim yaptığım sitede 12.00 i doğum saatini bilmeyenler için ayırdık eğer gerçekten 12.00 doğmuş iseniz 12.01 veya 11.59 yapın diyordu bende bilmediğim için 12.00 yaptim
Ay annem hiç hatırlamıyo valla
Kız ama annemiz bilmiyor kaçta doğmuşuz nolacak şimdi y
Ben yüzüme koydurdum kız iki sene önce asla yapamam diyordum ama işte insan derman arayınca her kapıyı çalıyormuş
Ayy bana migren için dedilerde yine yapamadım hayali bile ürkütüyor beni valla sizi tebrik ederim ben yapamam galiba

Aaay ben de yaptım şimdi arkadaşın yaptığı siteden de anlamıyom ki yaa 5.evde kova yazıyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…