- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Ayy bende ovülasyon yapıyorum hadi inşallah hepimiz güzel haberler alırızValla cano ben ovulasyon yapcam ilk defa @bebekheyecani da yapcak sende yaponun dışında hayır tentürü kullanıyorum ben birde hacamat yaptıracak bakalım şifa niyetine inşallah ona da faydası olur ki oluyormus
Ay geliyor sanki gelmekte olanSankı koyulasmaya basladı bugun kızlar.3 unden berı yapıyorum.zaten bıraz akıntı var.yada üşüttüm bilmiyorum sürekli lavaboya sıkısıyorumbu testler ıyı hoşta hıjyen sıfır mıkrop kaptım orda burda test yapcam dıye
Ikısınıde aldırdım canım evet normalde kapalı mumkun degıl dıyorlardı ama acıbademde sagolsun cok ıyı bır doktorla yollarımız kesişti laparoskopık olarak alındı.tabıkı bazı zorluklar cektım amelıyattan sonra cekmedım degıl ama olsun saglıklıyım cok sukuryorumun beni rahatlattı saol canım sen her ikisinide mi aldırdın amelyatı nasıldı kapalı mı acıkmı
gecmiş olsun canım kurtulmuşsun o dertten en azından rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsın her sey AllahtanIkısınıde aldırdım canım evet normalde kapalı mumkun degıl dıyorlardı ama acıbademde sagolsun cok ıyı bır doktorla yollarımız kesişti laparoskopık olarak alındı.tabıkı bazı zorluklar cektım amelıyattan sonra cekmedım degıl ama olsun saglıklıyım cok sukur
AmiiinnnBatımız aynı yeni ay yeni yıl bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim canım❤❤
Hadi inşallah yaAyy bende ovülasyon yapıyorum hadi inşallah hepimiz güzel haberler alırızhacamat daha önce migren için yaptırmıştım ama bi fark görememiştim ben belki çocuk için bida yaptırırım ilerleyen aylarda olmazsa
Ay geliyor sanki gelmekte olancidden şu testleri yapmak için mikrop kapacaz en sonunda
Ay yok sülük olmaz benim o tarz şeylere fobim var düşüncesi bile çok korkunç hacamat iyidir ordan yürürüm benHadi inşallah yaBebek için kuyruk sokumuna yapıyorlar bide göbege sülük çok iyi geliyormuş baya araştırdım vücudu resmen resetliyor ve bebek öncesi için çok faydalıymis hacamata gidince cesaret edebilirsem sülük de vurdurcam
Bunun için doğum saatini mi bilmek gerekiyorBearhug merak ettim bende çıkardım doğum haritası da anlamadım bir şey baksana sende Eki Görüntüle 3173019
EvetBunun için doğum saatini mi bilmek gerekiyor
Kuzum doğum saatini bilmiyorsan bütün yorum yanlış olur doğum saati kilit nokta doğum saati olmadan harita bakılamıyor maalesef yarım saat içinde bile tüm haritanın etkisi değişebiliyor o yüzden şartEvetama benim yaptığım sitede 12.00 i doğum saatini bilmeyenler için ayırdık eğer gerçekten 12.00 doğmuş iseniz 12.01 veya 11.59 yapın diyordu bende bilmediğim için 12.00 yaptim
Ben yüzüme koydurdum kız iki sene önceAy yok sülük olmaz benim o tarz şeylere fobim var düşüncesi bile çok korkunç hacamat iyidir ordan yürürüm ben
beni de ekler misin canım :) bat 16 aralıkKızlarrr listeye eklenmek isteyen beni etiketlesin lütfen
Süt hormonu prolaktin canım emziren annelerde hamilelerde yüksek olur ve halk arasında "süt korur" demelerinin nedeni bu hormondur bu hormon yüksekken gebelik oluşmayabilir evet ama endişelenecek korkacak bir durum yok doktorun düşürmek için gereken yönlendirmeyi yapar zaten eğer yüksek olduğunu düşünürse değerin içini ferah tut.Kızlar prolaktin hormonum 31 çıktı ref 26 görünüyor. Sizce bebek için engel bir durum mu? Çok endişeliyim.
Sat tarihi ne zamanbeni de ekler misin canım :) bat 16 aralık
Ay annem hiç hatırlamıyo vallaEvetama benim yaptığım sitede 12.00 i doğum saatini bilmeyenler için ayırdık eğer gerçekten 12.00 doğmuş iseniz 12.01 veya 11.59 yapın diyordu bende bilmediğim için 12.00 yaptim
Kız ama annemiz bilmiyor kaçta doğmuşuz nolacak şimdi yKuzum doğum saatini bilmiyorsan bütün yorum yanlış olur doğum saati kilit nokta doğum saati olmadan harita bakılamıyor maalesef yarım saat içinde bile tüm haritanın etkisi değişebiliyor o yüzden şart
Ayy bana migren için dedilerde yine yapamadım hayali bile ürkütüyor beni valla sizi tebrik ederim ben yapamam galibaBen yüzüme koydurdum kız iki sene önceasla yapamam diyordum ama işte insan derman arayınca her kapıyı çalıyormuş
Yüksekliği engel canım evet ama çok yüksek bi değer değil önümüzdeki ay tekrarla tahlili. Benim bi ay 67den ertesi ay kendiliğinden normal değere düştüKızlar prolaktin hormonum 31 çıktı ref 26 görünüyor. Sizce bebek için engel bir durum mu? Çok endişeliyim.
Aaay ben de yaptım şimdi arkadaşın yaptığı siteden de anlamıyom ki yaa 5.evde kova yazıyor o kadarKuzum doğum saatini bilmiyorsan bütün yorum yanlış olur doğum saati kilit nokta doğum saati olmadan harita bakılamıyor maalesef yarım saat içinde bile tüm haritanın etkisi değişebiliyor o yüzden şart