Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay annem hiç hatırlamıyo valla

Kız ama annemiz bilmiyor kaçta doğmuşuz nolacak şimdi y😔

Ayy bana migren için dedilerde yine yapamadım hayali bile ürkütüyor beni valla sizi tebrik ederim ben yapamam galiba🤦
Tek yolu retrifikasyon bilen ve işinde iyi olan bir astrologa retrifikasyon yaptırmak canım saati öğrenmek istiyorsan ki onda bile yanılma payı yüksek oluyor maalesef 🤷

Hadi inşallah ya 😍😍🥰Bebek için kuyruk sokumuna yapıyorlar bide göbege sülük çok iyi geliyormuş baya araştırdım vücudu resmen resetliyor ve bebek öncesi için çok faydalıymis hacamata gidince cesaret edebilirsem sülük de vurdurcam 🙈🙈
ben de yaptırmıştım bi kere hacamat.ama onun diyeti var demişti yapan kız bana.hacamattan önce ve sonraki 2 gün hayvansal hiçbirşey yeme demişti.ben de kuyruk sokumu gögüs arasından falan yaptırmıştım.ama tekrar yaptırmak istiyorum kasıklarımdan falan da. sülük görsem bayılırım ben.yağmurlu havada yolda solucan vardır diye evden çıkmıyorum ben.aşırı fobim var direk ağlama ve kitlenme geliyo.yazarken bile garip oldum.

Adet olduğuna emin misin kuzum 2 gündür leke olarak var mıydı yoksa tamamen bitmiş mıydı 2 gün sonra yine gelmesi istersen hastaneye git bı
Kuzum kürtaj sonrası ilk adetimdi zaten normale göre az gelmişti baya hatta gruptaki arkadaş ta demiştiki o adet değil bida olacaksın dediği gibi oldu 2 gündür leke bile yoktu tertemizdi akıntı geldi sandım tuvalete bi gittim baya kan gelmiş adet oldum tekrardan

Kuzum kürtaj sonrası ilk adetimdi zaten normale göre az gelmişti baya hatta gruptaki arkadaş ta demiştiki o adet değil bida olacaksın dediği gibi oldu 2 gündür leke bile yoktu tertemizdi akıntı geldi sandım tuvalete bi gittim baya kan gelmiş adet oldum tekrardan
Ben batı bugün olarak guncelleyeyim o zaman balım

Benim mfklar geldi çeşit çeşit.. biz de mfk.cıyız bu ay bakalım. Direk başlayayım mı adetim bitmesine gerek var mı?

Eklentiler

• 20221207_190939.jpg
    20221207_190939.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 50
Kuzular bısey sorcam sabah belırgındı bu lh sımdı sılıklestı daha onceden yapan tecrubelı arkadaslar nedenkı boyle

Eklentiler

• F33BB787-179E-451D-AFC4-0F0020522F38.jpeg
    F33BB787-179E-451D-AFC4-0F0020522F38.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 41
  • CBEA1093-8B33-46C8-ABA2-0B60394BCE38.jpeg
    CBEA1093-8B33-46C8-ABA2-0B60394BCE38.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 44
X