Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum da öyle dedi ve bu prof tüm türkiye de adı geçiyor ama benimki yükseldi

Çok tesekkurler canımhep beraber bu ay guzel haberlerı alalım ınsallahben bı ovulasyon testı yapıyorum bu ay onun dısında akısa bıraktım ozel bişey uygulamıyorum hayırlısı olsun hepımız ıcın

ben napayım bikaç aya 40 koskoca 40
35 ten sonrasını nile zor hazmetmiştim çok nüyük gözümde 40 lı sayılar inanamıyorum hala

Evet azalır çogalmaz diyorlar canım malesef

Benim doktorum da öyle dedi ve bu prof tüm türkiye de adı geçiyor ama benimki yükseldi
Çok ilginç doktorlar neden öyle diyor yükselen bir şeyse acaba
ben napayım bikaç aya 40 koskoca 40
35 ten sonrasını nile zor hazmetmiştim çok nüyük gözümde 40 lı sayılar inanamıyorum hala
Her şey kısmet canım dün bir arkadaşımla konuştum benden büyük o da geç anne oldu şimdi iki çocuğu var, idolum sensin geç yaşta da oluyormuş dedim ona. O da bana hiç bakma bence benden 17 yaş büyük arkadaşım bile anne oldu şimdi sekiz yaşında oğlu dedi. Benim iki teyzemden biri son çocuğunu 45 biri 47 yaşında doğurdu. Bu işler yaşa bakmıyor kısmet tamamen ama bir 35 tutturmuş doktorlar işte o yüzden insanda psikolojik baskı oluyor

Benim teyze m işte 40 ta evlendi doktor doktor gezdi tüp bebek bile olmaz dedi acıbadem bahçeci falan hepsinden ağlayarak çıktı en son bitanesi yumurta kalitesine baktırmış testle ve bi ilaç vermiş bikaç aya soğal olacak demiş ki aynen öyle oldu 42 sinde normal oldu 2 seneye bi oğlu daha oldu sürpriz oldu üstelik . Allah büyük varsa nasibimizde illa gelip bulur bizi

sevayd canım sen diyince korktum netten bakayım dedim onun 500 çıkması enfeksiyon var demek yani kizamikcikmis senin dediğin gibi ama anti rubella igg de yüksek çıkmış o da kizamikciga karşı bağışıklığım olduğu anlamına geliyormuş yani içerde ikisi arasında büyük bir savaş var galiba

Aynen benim de anti rubella igg 80 di o zaman araştırmıştım bağışıklık diyor yani muhtemelen küçükken geçirilmiş hastalık ben su çiçeği geçirmiştim muhtemelen o dur dedik hatta. İyi tarafı bağışıklık olduğu için artık kızamıkçık ya da su çiçeği geçiremeyiz çünkü gebelikte olursa öyle hastalıklar bebek için iyi olmazmış . Seninkini görünce korktum bir an ama dediğin gibi mantıklı ikisi de olunca

Benimkide doksan beş cikmis evet işte ilk kızamıkçık enfeksiyonu pozitif diyor korktum baktım altta kısa sorular var ya rubella yüksek bağışıklık var demek diye tekrar girip rubella igg ye vaktim o da yüksek rahatladım valla yoksa illa doktorum söylerdi dimi

Aynen çünkü attığın resimde de pembe renkli duruyordu ya yani değer aralığının dışında çıkmış doktorun görmesi gerekirdi, demekki diğerini de beraber gördüyse normal karşılamış olabilir bişey demediğine göre

Oluyor canım benim adetim saat gibidir ama fsh 9 a yakın çıktı doktorum ultrasondada sorun görmemişti 10 üstü olunca yumurtalık rezervi azaldığı anlamına geliyormuş bana hemen takviye verdi verdi ve biran önce çocuk yapmalısın dedi. Bence sen tahmini adetinin en yoğun olduğu güne randevu al ve git hormonlarına baktır eşinin gelmesine gerek bile yok zaten ultrason ile bakıp kan alıcak

Bnm fsh 4 Nisan ayında sonra bir daha baktırmadm bende bilemiyorum ki nedir nasldr iki ay öncesi yumurta takibinde flan kontrollerde gayet iyi falan demişti ama bakalm bu önümüzdeki ay gidicem doktora ne diyecek hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…