- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Tek yolu retrifikasyon bilen ve işinde iyi olan bir astrologa retrifikasyon yaptırmak canım saati öğrenmek istiyorsan ki onda bile yanılma payı yüksek oluyor maalesefAy annem hiç hatırlamıyo valla
Kız ama annemiz bilmiyor kaçta doğmuşuz nolacak şimdi y
Ayy bana migren için dedilerde yine yapamadım hayali bile ürkütüyor beni valla sizi tebrik ederim ben yapamam galiba
ben de yaptırmıştım bi kere hacamat.ama onun diyeti var demişti yapan kız bana.hacamattan önce ve sonraki 2 gün hayvansal hiçbirşey yeme demişti.ben de kuyruk sokumu gögüs arasından falan yaptırmıştım.ama tekrar yaptırmak istiyorum kasıklarımdan falan da. sülük görsem bayılırım ben.yağmurlu havada yolda solucan vardır diye evden çıkmıyorum ben.aşırı fobim var direk ağlama ve kitlenme geliyo.yazarken bile garip oldum.Hadi inşallah yaBebek için kuyruk sokumuna yapıyorlar bide göbege sülük çok iyi geliyormuş baya araştırdım vücudu resmen resetliyor ve bebek öncesi için çok faydalıymis hacamata gidince cesaret edebilirsem sülük de vurdurcam
Adet olduğuna emin misin kuzum 2 gündür leke olarak var mıydı yoksa tamamen bitmiş mıydı 2 gün sonra yine gelmesi istersen hastaneye git bıMervenur277 beni var ya o listeye böyle demirbaş olarak yaz önce acaba diyordum aralık grubuna yetişirmiyim felan ama 2 gündür biten adetim az önce tekrar başladı
Kuzum kürtaj sonrası ilk adetimdi zaten normale göre az gelmişti baya hatta gruptaki arkadaş ta demiştiki o adet değil bida olacaksın dediği gibi oldu 2 gündür leke bile yoktu tertemizdi akıntı geldi sandım tuvalete bi gittim baya kan gelmiş adet oldum tekrardanAdet olduğuna emin misin kuzum 2 gündür leke olarak var mıydı yoksa tamamen bitmiş mıydı 2 gün sonra yine gelmesi istersen hastaneye git bı
Ben batı bugün olarak guncelleyeyim o zaman balımKuzum kürtaj sonrası ilk adetimdi zaten normale göre az gelmişti baya hatta gruptaki arkadaş ta demiştiki o adet değil bida olacaksın dediği gibi oldu 2 gündür leke bile yoktu tertemizdi akıntı geldi sandım tuvalete bi gittim baya kan gelmiş adet oldum tekrardan
Dur dur güncelleme o gelen kandan sonra devamı gelmediBen batı bugün olarak guncelleyeyim o zaman balım
20 kasimSat tarihi ne zaman
Kuzum seninki 16 Aralık daha ocağa baya var burada tabiki istediğin zaman yaz konuş ama istersen ismini önce Aralık listesine yazdır20 kasim
Yapmışım bileDur dur güncelleme o gelen kandan sonra devamı gelmedibakalım devamı gelecekmi hic bişey anlamadım
Aşkım sabah foto atmıstım ya bıraz koyulasmıstı sımdı bıda yaptım koyuluk azalmısimagination forever nasılsın çiçeğim sesin soluğun çıkmıyor nasıl gidiyor ovulasyon testlerin
Oo bayağa almışinz şifa olur inşallah sirkeyi icrmedm ben tadı kötü geldiBenim mfklar geldi çeşit çeşit.. biz de mfk.cıyız bu ay bakalım. Direk başlayayım mı adetim bitmesine gerek var mı?
Valla ben bir kısmını zayıflayayım diye aldım :) Almışken o işi de aradan çıkarayom dedim :)Oo bayağa almışinz şifa olur inşallah sirkeyi icrmedm ben tadı kötü geldi
Başla başla bekleme canım. Ben de gelir gelmez başlıycam. KargodaBenim mfklar geldi çeşit çeşit.. biz de mfk.cıyız bu ay bakalım. Direk başlayayım mı adetim bitmesine gerek var mı?
Kızlar bu konuda bilgisi olan yok mu? İyi mi kötü mü değerKızlar FSH 8.08 iyi midir? Reglin 2. günündeyim. AMH filan da verdikte o ptesi çıkacak