Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım sabah foto atmıstım ya bıraz koyulasmıstı sımdı bıda yaptım koyuluk azalmısben bugunu yınede degerlendırcem ama
Değerlendir kuzum ne olur ne olmaz bende bugünden başladım ateşim yukselene kadar yükselme olduğu an gün içinde de değerlendireceğim bu ay hayırlı gelsin hepimize inşallah

Eklentiler

• IMG_20221207_131005.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar birşey sorucam ben 2 aydır ovitrelle kullanıyorum bu ay yumurta çatlatmadan adet olmuşum bu durumu yaşayan var mı kötü bir şey mi bu? Duplashon diye bir ilaç verdi bu ilacı kullanan oldu mu?

Aaay ben de yaptım şimdi arkadaşın yaptığı siteden de anlamıyom ki yaa 5.evde kova yazıyor o kadar
Detaylı yorumda çok şey değişir tabi haritanın geneli artı açıları vs bir sürü detayı var canım ama beşinci evin kova ise düz hesap oradan şu an Satürn geçiyor. Satürn kısıtlama gezegeni olarak anılır genelde ama aynı zamanda sorumluluk gezegeni de beşinci evden yedinci evden geçerken bebiş verir çoğunlukla (sorumluluk olduğu için) çıkmasına az kaldı kovadan yavaştan balığa doğru gidiyor transit bitmeden alırsın inşallah müjdeyi
Ayrıca Ocak 21 de kova burcunda Yeni ay yaşanacak bu da hamilelik müjdesi için bir gösterge olabilir.
Benim de beşinci evim Yay, Kasım ayındaki yeni aya çok umut bağlamıştım ama olmadı bunların hepsi ihtimal işte olacağı varsa oluyor Allah ne derse o

Kızlar bende şunu sorayım Dr takibimde yumurtam göründü ve Dr um çatlamak üzere dedi eve gider gitmez hemen ovulasyon testi yaptım ama ikisi köyü renk çıkmadı biri daha silikti. Yaklaşık 4gun öyle silik durdu yeni yaptım tekrar çok çok silik olduyani tek çizgiye düşmek üzere ben ovulasyon testlerini yorumlayamadim bir türlü ne olmuş olabilir sizce

Biri demişsin ama hangisi olduğu önemli
Eğer c ve t aynı koyulukta ya da t daha koyuysa ov testi pozitif demek oluyor t daha silik kalıyorsa negatif
Bazen testte çıkmayabilir ama yumurtan gene de çatlamış olabilir
Ya da tam tersi çatlayacak gibi görülür ama çatlamaz falan
Çok şüphelenirsen eğer belki çatlamayıp kiste dönüşmüş olma ihtimalide var ağrı hissedersen ya da doktoruna görünmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…