- 28 Eylül 2022
- 134
- 130
- 28
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Normal canım testlerin sadece E2 biraz düşük ondada bazı aylar farklılıklar olabilir çok soeun değilkızlar bısey sorcam sıze.anlayanlar vardır.bende 1 yıl once yaptırmıstım bu hormon testlerını drun yaptıkları Fsh-9. E2-31. LH-2,79. TSH-2.1 çıkmış.nasıl degerler sızce
Canım fsh ın yüksek benim 8.69 çıkmıştı doktor 10 üzeri riskli deyip takviye vermiştikızlar bısey sorcam sıze.anlayanlar vardır.bende 1 yıl once yaptırmıstım bu hormon testlerını drun yaptıkları Fsh-9. E2-31. LH-2,79. TSH-2.1 çıkmış.nasıl degerler sızce
Geldim canım bugün doktordan şimdi çıktım. Ultrasonda çok şükür sorun görmedim herşey iyi dedi, tahlil sonuçlarına göre bakacağız hormonlara bakalım..Oluyor canım benim adetim saat gibidir ama fsh 9 a yakın çıktı doktorum ultrasondada sorun görmemişti 10 üstü olunca yumurtalık rezervi azaldığı anlamına geliyormuş bana hemen takviye verdi verdi ve biran önce çocuk yapmalısın dedi. Bence sen tahmini adetinin en yoğun olduğu güne randevu al ve git hormonlarına baktır eşinin gelmesine gerek bile yok zaten ultrason ile bakıp kan alıcak
Valla ben jel aldım. Mfk ürünleri aldım. Ovülasyon la devam. Ateş te ölçüyorum
canım bende de miyom var rahim dışında küçük dedi doktor hamileliğe engel değil dedi ama bende tabi bi stres ve korku yarattı sende nasıldı durumGecen sene bır dıs gebelık gecırdım malesefo zamandan berı yenı bıraktım korunmayı daha(dıs gebelıge myom neden oldu dedıler myom amelıyatı oldum bu 1 yıl ıcınde).ilk olacak ınsallah ama kafamı kurcalıyor bazı seyler işte.yaşta 32 olunca ınsan bı tedırgın oluyor
Sonuçlardan bizi de haberdar et canım mutlaka inşallah bir sorunun yokturGeldim canım bugün doktordan şimdi çıktım. Ultrasonda çok şükür sorun görmedim herşey iyi dedi, tahlil sonuçlarına göre bakacağız hormonlara bakalım..
Bende ovülasyon ve ateş yapıyorum ama jel almadım bu ay böyle deniyeyim tutmazsa önümüzdeki ayda jValla ben jel aldım. Mfk ürünleri aldım. Ovülasyon la devam. Ateş te ölçüyorumbütün şartları zorlıycaz
Canım fsh belki bir tık yüksek olabilir her doktor farklı yorumluyor bide ultrasonda ne gördüğüde önemli en güzelini doktorun yorumlarkızlar degerlerimde lh:4.9 fsh:8.95 tsh.1.75 prolaktın :15 estratiol :38 d vitaminim cok düşük :5 diger degerlerde referans aralığında doktorumun kendi özel durumundan dolayı sonuclarımı haftaya gösterecem sizce nasıl cıkmış tücrebeli arkadaşlar yorumlayabilir mi
İnşallah net olarak hamile çıkarsın canımCanım bugün gecikmede 4 gün kan vericem daha bugün net hamile değilim
Canım benım rahmın dısında 7cm,bıde tam tepesınde yıne dısında 3 cm vardı. Benım myom baya rahmı aşagı çekmiş ama buyuk oldugu ıcın.ben aldırmayı sectım.hamılelıge zaten engel degılde bır dıs gebelıkten sonra bır sorunla ugrasmak ıstemedım.doktorun ne dıyorsa dohru dıyordurcanım bende de miyom var rahim dışında küçük dedi doktor hamileliğe engel değil dedi ama bende tabi bi stres ve korku yarattı sende nasıldı durum
vajinal ultrasonla baktı overler normal bi sıkıntı yok dedi sadece rahim dışında küçük bir miyom var dedi oda engel degil dedi sonuclar cıkınca bakacaz dedi ama haftaya gösterecebilecem kendisi prof doktor başka doktora göstermedim artık kendi doktorum yorumlasın diye bekledim ama burda herkes o kadar cok araştırmış biliyorki bazen burdan daha bilgiler alıyoruzBende ovülasyon ve ateş yapıyorum ama jel almadım bu ay böyle deniyeyim tutmazsa önümüzdeki ayda j
Canım fsh belki bir tık yüksek olabilir her doktor farklı yorumluyor bide ultrasonda ne gördüğüde önemli en güzelini doktorun yorumlar
Valla cano ben ovulasyon yapcam ilk defa
canım benimki cm demedi 28 mm dedi ne kadar oluyor bilmiyorum rahim dışı dedi ama gittiğimde tekrar soracam tam olarak nerde bilmiyorum ilk defa öğrendiğim için tm olarak nedir hiç bilgimde yoktu detaylı soramadımCanım benım rahmın dısında 7cm,bıde tam tepesınde yıne dısında 3 cm vardı. Benım myom baya rahmı aşagı çekmiş ama buyuk oldugu ıcın.ben aldırmayı sectım.hamılelıge zaten engel degılde bır dıs gebelıkten sonra bır sorunla ugrasmak ıstemedım.doktorun ne dıyorsa dohru dıyordur
Senınkı cok kıcuk bır sorun olmaz kuzum merak etmecanım benimki cm demedi 28 mm dedi ne kadar oluyor bilmiyorum rahim dışı dedi ama gittiğimde tekrar soracam tam olarak nerde bilmiyorum ilk defa öğrendiğim için tm olarak nedir hiç bilgimde yoktu detaylı soramadım
yorumun beni rahatlattı saol canım sen her ikisinide mi aldırdın amelyatı nasıldı kapalı mı acıkmıSenınkı cok kıcuk bır sorun olmaz kuzum merak etmeen fazla hamıleyken bıraz buyur ama sorun teskıl etmez dısarda oldıgu ıcın
Evet canım bugün koyulasmis gibi ama daha net koyulassin bakalım bildiğim kadarıyla böyle dalgalanmalar olabilirmişSankı koyulasmaya basladı bugun kızlar.3 unden berı yapıyorum.zaten bıraz akıntı var.yada üşüttüm bilmiyorum sürekli lavaboya sıkısıyorumbu testler ıyı hoşta hıjyen sıfır mıkrop kaptım orda burda test yapcam dıye