- 1 Nisan 2022
- 12.539
- 15.409
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.741
İçini açip bakamıyoruzki..demek artimed hiç almamak lazım..zaten ben eczaneden artimed alarken kadın bana dedi çok yalnış gösteriyor gelenler hep şikayet etmişİşte adam benim attığım ürünü attı. Sadece mavisi üretilmiş. T1 ve T2 si yokmuş onların testinde
Bende oluyor canım hepKızlar bugün çatlamanın 3.günü aşırı bi bulantı var çok rahatsız ediyor böyle olan var mı bat 3 ocak
Devam edin kaçıncı gündesiniz pco varmı?Aynen bir gebeninki zaten ümidim yok testlerde yumurtlama da göremedim
Çatlama dan sonra kaçıncı günün canımKızlar kan vermeye gidiyorum dua edincok heyecanliyim
Ay hadi bakalım inşallah güzel bi sonuç alırsınızKızlar kan vermeye gidiyorum dua edincok heyecanliyim
Hayırlı olsun canım kanada kesin pozitif çıkar zaten masallah cok belirgin cizgi bekliyoruz güzel değerleriniKızlar kan vermeye gidiyorum dua edincok heyecanliyim
Karnınızda şişlik var mı peki göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısıBende oluyor canım hep
Şimdi bir tek bel kasık var..en çok kasık sanki adet olucam.Ama benim batıma var..bat yaklaştıkca hepsi oluyor..Karnınızda şişlik var mı peki göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı
Sen kendini takip et ve fikir al en güzeli herkesin vücudu farklı sonuçtaO kadar çok bilgi yazı var ki insan neye inanacağını şaşırıyor artıkinşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Demek ki cidden bir tuhaflık var almamak lazım ya da dediğim gibi bir kaç tane farklı marka alıp denenmeliYumurtlamadan 3 4 gun sonrası boyle çıktı resmen birde diğer testlerde kuruyor normal bu testin kağıt kısmı pecete gibi oluyo cok degisik hatta içi niye boyle bunun diye soylenirdim bir kerede eczaneden almıştım ama onu hatırlamıyorum iste nasıldı
Kızlar kan vermeye gidiyorum dua edincok heyecanliyim
Aayy masallah ya ne güzel koyu koyu misss gibi sonuç Rabbim saglikla kavuştursunKızlar kan vermeye gidiyorum dua edincok heyecanliyim
Insallah hepimizin karinlari saglikli bebislerle dolsun bu mutluluğu isteyen herkes yaşasın insallahAayy masallah ya ne güzel koyu koyu misss gibi sonuç Rabbim saglikla kavuştursun
Yok etmıcem canım
Adet dongum 28 gundu bu gecikmemin 2. GünüÇatlama dan sonra kaçıncı günün canım
Pco falan varmı sende canımAdet dongum 28 gundu bu gecikmemin 2. Günü
Yok onu hiç yapmadım adetimden 14 gun saydım o hafta beraber oldukPco falan varmı sende canım
Silişleşmeye başlıyorKızçeler bi bakın hele sanki çatlama başlamış gibi üsteki sabah 10 da yaptığım saat 15 te yaptığım Eki Görüntüle 3182606