- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.761
kızlar Adetin 16.günü ve hala tık yok.Bugün akıntım başladı niye böyle hala acaba
Eklentiler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada öyle geldi sabahki t daha koyuydu şimdiki de koyu ama C bi tık daha koyu bence akşam 8-9 gibi daha belli olur:)Silişleşmeye başlıyor
Akşam 9 yap..eğer hatda yine öyle çıkarsa değerlendir..bendede öyle olmuştu değerlendirdimBanada öyle geldi sabahki t daha koyuydu şimdiki de koyu ama C bi tık daha koyu bence akşam 8-9 gibi daha belli olur:)
Sağlıkla ilerlesin canım inşallah ❤Eki Görüntüle 3182597 adetim 2 gün gecikti hic bir belirti görmüyorum diye uzuluyodum bugun yapayım dedim simdi çizgi daha belirgin
Hangi marka bu ?kızlar Adetin 16.günü ve hala tık yok.Bugün akıntım başladı niye böyle hala acaba
Benim 2 gün oldu :)Benim 15 Ocak daha dün bitti adetim
Değerlendirecem zaten aynen 8-9 gibi yapacağım bakalım tekrar. Çatlama da çok önemli :)Akşam 9 yap..eğer hatda yine öyle çıkarsa değerlendir..bendede öyle olmuştu değerlendirdim
Ayyy darısı başımıza inşallahEki Görüntüle 3182597 adetim 2 gün gecikti hic bir belirti görmüyorum diye uzuluyodum bugun yapayım dedim simdi çizgi daha belirgin
Bugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi imagination forever T TASUU pozitifbiri fnd_50 melegim can Sirius2023 ekimm24 bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarımLekelenme varsa ihmal etme git vajinal ultrasonla görülmez canim benimde oğlumda 45 yada 50 çıkmıştı 11 gün 2 bin kusurlerdeydi ondan yine 1 hafta sonra kalp atışını duydum 7 haftada biraz daha sabırla beklemek lazım ama 1 1.5 değerle alttan ultrasonda kese görünüyor
Hayırlı olsuuunnnnn canımmm :)Bugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi imagination forever T TASUU pozitifbiri fnd_50 melegim can Sirius2023 ekimm24 bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım
Ohhh gözün aydın bebeğimBugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi imagination forever T TASUU pozitifbiri fnd_50 melegim can Sirius2023 ekimm24 bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım
Beta HCG için bizi de bilgilendir canımAdet dongum 28 gundu bu gecikmemin 2. Günü
Birgebenin günlüğüHangi marka bu ?
Çokk sukur canım biraz rahatlamıssındırr sende hayırlısıyla sağlıklaa gelişşsin bebişinnn sende dikkat et yorma kendını dınlenmeye bak su araBugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi imagination forever T TASUU pozitifbiri fnd_50 melegim can Sirius2023 ekimm24 bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım
Ay maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallahBugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi imagination forever T TASUU pozitifbiri fnd_50 melegim can Sirius2023 ekimm24 bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım
Çok sağol canımHayırlı olsuuunnnnn canımmm :)
Çok sağol bebişimOhhh gözün aydın bebeğim
Evet valla bı ohh çektim ediyorum bebiş sağol . Rabbim başta sizlere sonra isteyen herkese nasip etsin inşallahÇokk sukur canım biraz rahatlamıssındırr sende hayırlısıyla sağlıklaa gelişşsin bebişinnn sende dikkat et yorma kendını dınlenmeye bak su ara
Yükseliş olmus birde farklı laboratuvar olduğunu düşünürsek normal ilaclarinida ihmal etme canım sağlıkla ilerler inşallahBugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi imagination forever T TASUU pozitifbiri fnd_50 melegim can Sirius2023 ekimm24 bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım
Çok sağol bebişim en kısa zamanda senden de duyalım inşallah güzel haberler.
Ay maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim bebişim doktorum da öyle söyledi normal gebelik güzel yükselme olmuş dedidarısı sana da inşallahYükseliş olmus birde farklı laboratuvar olduğunu düşünürsek normal ilaclarinida ihmal etme canım sağlıkla ilerler inşallah
Vajina baktırma canım lekelenme olduğu için.Sağlıkla ilerlesin.Darisi bana ve bütün kızlara olsunBugün sağlık ocağı doktorum acile gönderdi zaten canım tekrar kan ver dedi direk muayeneye gittim progestan verdi lekelenme için şu an ultrason bize yardımcı olmaz dedi değerim bu sefer 74 çıktı doktor bence normal gebeliğe ilerliyor dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi imagination forever T TASUU pozitifbiri fnd_50 melegim can Sirius2023 ekimm24 bebekheyecani Papatyamaviss savascii ve yazamadigim diğer güzel kızlarım