- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.721
Hayır onlarda orjinalSimdi bizdeki t1 t2 yazanlar mı bozukmus tam anlayamadım canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır onlarda orjinalSimdi bizdeki t1 t2 yazanlar mı bozukmus tam anlayamadım canim
Sahte olan hangisi nasil anlayacagizHayır onlarda orjinal
Demek ki kimse şikayet etmemiş ya da kimsenin aklına gelmemiştir fotolarla aynı miydi sende ki tetsler canısı bı fark var mı arada sen bugün yaptığın için daha vakifsinKızlar herkes toplansın fotoğrafları atıyorum. Şu an adamın elinde olan ürün bu. İlk defa sahte ürün şikayeti alıyoruz dedi. Mavi olan testleri sordum. O dönem mavi plastik kullanıldı dedi. Testler Çin de üretiliyormuş. T1 ve T2 yazanları sordum onlar da dönem dönem üretiliyor dedi. Bozuk ürün olabilir dedi. Çok özür diledi.ürünleri numune gönderin inceleyelim dedi. Ben 200 kişinin adına konuşuyorum dedim. İnsanlar bu dönemde hassas oluyo çocuk sahibi olmayı beklerken dedim. Ve malesef böyle testlerle karşılaştık dedim. Amacımız sizi suçlamak değil ama sahtesini yapan varsa ilgilenin dedim.
Bendeki artimedle resimlerdeki farklı t1 t2 cizgisi filan var ama hcg yazan yer cok farklıDemek ki kimse şikayet etmemiş ya da kimsenin aklına gelmemiştir fotolarla aynı miydi sende ki tetsler canısı bı fark var mı arada sen bugün yaptığın için daha vakifsin
Benim 15 Ocak daha dün bitti adetimKızlar benim gibi. bat 15 ocak olan varmı beraber bekleyelim
Bebişim t1 ve T2 yazan bizim ürünümüz değil dedi. Ben yanlış anlamışımSahte olan hangisi nasil anlayacagiz
Ovulasyon ile takip etmek istersen Instagram'da minnak kurabiyeler sayfasi var ordan test aldım ben ve burdaki çoğu kızlar gebelik testi gibi yapılıyor zaten oraya girince de bizim geçmiş yazıları da okursan daha çok aklına yer edecektir canım istersen bir bak oku araştır öyle yap birde ateş takibi yapıyor kızlar bir uygulama var onu indiriyorsun her gün sabah yataktan kalkmadan ateşini ölcuyorsun ve o uygulamaya yazıyorsun sonra buraya atıyorsun sürekli kullanan kızlar var onlar yorum yapar hepimiz de yardimci oluruz. Daha ilk defa denicem bunlara gerek yok biraz kendimi tanıyayım vücudumu falan dersen de akıntılarıni takip edip yine buraya yazabilirsin canım daha net olsun dersen ovulasyon ve ateş takibi yapabilirsinHangi uygulamadan takip ediyorsunuz acaba inşallah hepimiz alırız
İşte adam benim attığım ürünü attı. Sadece mavisi üretilmiş. T1 ve T2 si yokmuş onların testindeDemek ki kimse şikayet etmemiş ya da kimsenin aklına gelmemiştir fotolarla aynı miydi sende ki tetsler canısı bı fark var mı arada sen bugün yaptığın için daha vakifsin
Sen yaptın mı hiç peki test nasıldıBendeki artimedle resimlerdeki farklı t1 t2 cizgisi filan var ama hcg yazan yer cok farklı
Açıkçası ilk defa denicez bu ay bi kendimi takip edeyim akışına bırakayımOvulasyon ile takip etmek istersen Instagram'da minnak kurabiyeler sayfasi var ordan test aldım ben ve burdaki çoğu kızlar gebelik testi gibi yapılıyor zaten oraya girince de bizim geçmiş yazıları da okursan daha çok aklına yer edecektir canım istersen bir bak oku araştır öyle yap birde ateş takibi yapıyor kızlar bir uygulama var onu indiriyorsun her gün sabah yataktan kalkmadan ateşini ölcuyorsun ve o uygulamaya yazıyorsun sonra buraya atıyorsun sürekli kullanan kızlar var onlar yorum yapar hepimiz de yardimci oluruz. Daha ilk defa denicem bunlara gerek yok biraz kendimi tanıyayım vücudumu falan dersen de akıntılarıni takip edip yine buraya yazabilirsin canım daha net olsun dersen ovulasyon ve ateş takibi yapabilirsin
O zaman T1 ve t2 olanlarda sıkıntı varİşte adam benim attığım ürünü attı. Sadece mavisi üretilmiş. T1 ve T2 si yokmuş onların testinde
hay allah hangisine inanacağımızı şaşırdıkO zaman T1 ve t2 olanlarda sıkıntı var
O zaman akışına bırak gitsin en güzeli aslında akıntılarıni takip et mesela benim yumurta akı kıvamı gibi akıntı geldikten 1-2 gün sonra yumurtlama oldu o şekilde sende takip et gün aşırı yapınca zaten illaki tutar inşallah yaniAçıkçası ilk defa denicez bu ay bi kendimi takip edeyim akışına bırakayım
Geçmiş mesajları da okuyarak bilgi ediniyorum burdan
Dün bitti adetim çalışmalara başlıycaz bakalım hayırlısı.
Cidden ya galiba bir kaç tane farklı test alıp yapmak daha mantıklı farklı markalardanhay allah hangisine inanacağımızı şaşırdık
Dün gusül aldım temizlendim akşamına beraber olduk bu işe yarar mı bilmiyorum amaO zaman akışına bırak gitsin en güzeli aslında akıntılarıni takip et mesela benim yumurta akı kıvamı gibi akıntı geldikten 1-2 gün sonra yumurtlama oldu o şekilde sende takip et gün aşırı yapınca zaten illaki tutar inşallah yani
Herkesin vücudu farklı tabi ki ben adet bitiminden 1 hafta sonra test yaptığım için biliyorum yumurtlamayı gördüm hani hemen olması her vücut için zor tabi ama belli olmaz yine de sen dediğim gibi akıntılarıni takip et burdaki yazılari oku bilgi edinmiş olursun biz 4 aydır istiyoruz canım ben bu söyledigim testi bu ay yaptım ilk defa bakalım hayırlısı şimdi bekliyorum bat gününüDün gusül aldım temizlendim akşamına beraber olduk bu işe yarar mı bilmiyorum ama
İnşallah bakalım
Siz ne zamandır deniyorsunuz?
Ay suan bendeki sahte olan o zaman aslında geçen reglime 10 gün varken neredeyse pozitif gibi durmasindan anlamak lazimdiBebişim t1 ve T2 yazan bizim ürünümüz değil dedi. Ben yanlış anlamışım
O kadar çok bilgi yazı var ki insan neye inanacağını şaşırıyor artık inşallah güzel sonuçlar alırsın canımHerkesin vücudu farklı tabi ki ben adet bitiminden 1 hafta sonra test yaptığım için biliyorum yumurtlamayı gördüm hani hemen olması her vücut için zor tabi ama belli olmaz yine de sen dediğim gibi akıntılarıni takip et burdaki yazılari oku bilgi edinmiş olursun biz 4 aydır istiyoruz canım ben bu söyledigim testi bu ay yaptım ilk defa bakalım hayırlısı şimdi bekliyorum bat gününü
Yumurtlamadan 3 4 gun sonrası boyle çıktı resmen birde diğer testlerde kuruyor normal bu testin kağıt kısmı pecete gibi oluyo cok degisik hatta içi niye boyle bunun diye soylenirdim bir kerede eczaneden almıştım ama onu hatırlamıyorum iste nasıldıSen yaptın mı hiç peki test nasıldı