Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım öyle olacak şimdiye kadar kupkuruydum sarı akintim olmuştu bir defa sadece şimdi resmen ıslaklığı geliyor sildikcr peçeteye umarım tutar bu defa 🙏
Canım çok sevindim adet döngün kaç gün
Benim bat 4 Ocak şuan için hiçbir değişiklik yok vücudumda heyecanla bekliyorum sadece
Benimde 5 ocak ama 2 ocakta yapmayı düşünüyorum çıkar mı ki

Kızlar ben bir şey yaptım. 😓
Bat 31 Aralık-Yumurtlama pik 17 Aralık

4-5 gündür çok yoğun göğüs hassasiyetim ve karın ağrım vardı. Birkaç gündür de sarı akıntım. Çatlamanın 7.günü bugün. Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. <1,2 çıktı. 😓😓😓
Moralim bozuldu çok. Erken yaptırdım biliyorum ana yükselmeyedebilir.
Merhaba sizinle pik günümüz aynı, bende de iki üç gündür yoğun kıvamda sarı skontı var hafif sol kasık ağrısı da var, bende merak ediyorum sonuç alırsanız bilgilendirir misiniz?
Bu arada inşallah hayırlısı ile hamilesinizdir🤲

Yumurtası çatlayıp bat gününü bekleyen hanımlar neler yapıyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor.. Benim daha 2 gün oldu. Şimdi den sürekli aklımda. Kafam hep onla meşgul. Sürekli kendimde belirti arıyorum. Sizlerin günleri nasıl geçiyor. Test yapmanıza kaç gün kaldı
Ay yalnız olmamak öyle güzel ki, benim yarın adet günüm. Bugün test yaptım hayali bir gölge cıktı cidden hayali gibiyfi shdh inşallah ya

Kızlar bende klomen kullandım 9. Gün gittigimde 9mm yumurtam vardı 3 tane. Şuan 11. Günüm kasıkta batma oluyor özellikle yumurtanın oldugu kasıkta sizce normalmi olması bazen bacagıma ve belime vuruyor agrısı. 14.gün nir daha gidicem büyümüşse çatlatıcak doktorum
Normal canim. .
Benim yunurtladigim gün baya sancım da oldu hatta

Kızlar ben bir şey yaptım. 😓
Bat 31 Aralık-Yumurtlama pik 17 Aralık

4-5 gündür çok yoğun göğüs hassasiyetim ve karın ağrım vardı. Birkaç gündür de sarı akıntım. Çatlamanın 7.günü bugün. Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. <1,2 çıktı. 😓😓😓
Moralim bozuldu çok. Erken yaptırdım biliyorum ana yükselmeyedebilir.
Henüz çok erken 10. Günden sonra belli oluyor ve yumurtlama tarihlerimiz aynı

X