-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.481
kızzz hangııı sorununSen niye benim sorularıma cevap vermiyorsun hiiii
Bakalım kuzum yarın yapayım ne çıkacak yanıma test almayı unutmayayımBen hep bunu kullandım..çok net gösteriyor..bende böyle çıkınca yarına yumurtlama oluyor
Kızlar bugünun testini sabah yapmsitim sanirim yumurtlama basliyor oncesinde testler çok silikti bugün koylusasti ve yoğun şeffaf uzayan bir akıntı gelemye başladı sabah hala.da devam ediyor akıntı galiba yumurtlama dönemine girdimbu sabah degerlendirdik
kızzz hangııı sorunun
Askım bı Bucuk saat olmustur herhalde umarım görürüm ya bakalım yumurtalarıma çok guvenmıyorum son aydan sonraKuzum bugünü değerlendirmişsin zaten yarın tekrar test yap bugün testi kaçta yaptıysan muhtemelen piki göreceksin
Haftasonu çok okumuyorum ondandır etıket varsa bakıyorum sadece en sona gelıyorum ondandırGenel anlamda sorduğum sorularda hiç yorum yapmadın
Sanırım öyle olacak şimdiye kadar kupkuruydum sarı akintim olmuştu bir defa sadece şimdi resmen ıslaklığı geliyor sildikcr peçeteye umarım tutar bu defaCanım bende o akıntı olduğu günden bir gün sonra pik olmuştu eli kulağında
Kuzum o zaman yarın öğlen testini tekrarla çünkü pike çok yakınAskım bı Bucuk saat olmustur herhalde umarım görürüm ya bakalım yumurtalarıma çok guvenmıyorum son aydan sonra
Sağolasın bebişim hepimizin inşBol şans kuzummmm vurduğunuz gol olsun
Sende de pco varmı canım benim bugün 15.gün tık yok.akıntı falan da yok daha spor ve yürüyüş de yapıyorum ama yine nafile 21.günden önce zor görüyorumİyi kankam o zaman eli kulağında. Vurduğunuz gol olsun inşallah. Ben 29-30-31-32 günde oluyorum Allah ne verdiyse. Ama yine iyi şimdi, daha önceleri 35-37 leri buluyordu Mfk dan sonra aşağı çekti . Bu aynı merak ediyorum ama hala tık yok
Vurduğunuz gol olsun
Bende bu testi kullanıyorum.dah olmamış canım t silik daha ama eli kulağımda 2 3 güne olacak böyle oluncaKızlar bugünun testini sabah yapmsitim sanirim yumurtlama basliyor oncesinde testler çok silikti bugün koylusasti ve yoğun şeffaf uzayan bir akıntı gelemye başladı sabah hala.da devam ediyor akıntı galiba yumurtlama dönemine girdimbu sabah degerlendirdik
Unutma sakınBakalım kuzum yarın yapayım ne çıkacak yanıma test almayı unutmayayımişyerinde test time
Canım t çizgi daha koyu olması lazım yumurta o gün pik oluyor. Ama sen başla şimdidenKızlar bugünun testini sabah yapmsitim sanirim yumurtlama basliyor oncesinde testler çok silikti bugün koylusasti ve yoğun şeffaf uzayan bir akıntı gelemye başladı sabah hala.da devam ediyor akıntı galiba yumurtlama dönemine girdimbu sabah degerlendirdik
Kuzum o zaman yarın öğlen testini tekrarla çünkü pike çok yakın
Uygulamada %95 demiş ama akıntı kremsı hala uzayan yokUnutma sakın
Ben sana diyorum işte akıntı olmayan aylarımda testim pik gösteriyordu..takmaUygulamada %95 demiş ama akıntı kremsı hala uzayan yokfnd_50 olması gerekmezmıydı yanı oluyor benım genelde
Canım şöyle söyleyeyim gittiğim hiçbir doktor sende pco var demedi ama ben de hep 18-20-21 civarı görüyordum yani 33-35-37 günlerde adet oluyordum sonra Mfk ya yazdım bir ay advictor kullan dedi kullandım kullandığım ay 28 günde oldum sonra bir buçuk ay kadar eş paketi ürünlerini kullandım o zamandan beri aylardır 29-30 günde adet oluyorum bayağı bir öne çekti yumurtlamamı. Faydasını gördüm yani. Geçen ay 16. Gün oldu yumurtlamam. Bu ay ne zaman olur bakalım yazarım burayaSende de pco varmı canım benim bugün 15.gün tık yok.akıntı falan da yok daha spor ve yürüyüş de yapıyorum ama yine nafile 21.günden önce zor görüyorum
Uygulama dediğin Ff App mı? Nerede yazıyor yüzde 95 diye kuzum ben de öğreneyim. Ya yakınlarda ilişki olduysa sperm kalıntısı ile karıştırma ihtimalin var mı belki akıntı gelmiştir? Ya da ilişki olduysa içinin ıslak kuru olmasından da anlarsın biraz. Dediğin gibi haklısın bende de oluyor akıntı hepUygulamada %95 demiş ama akıntı kremsı hala uzayan yokfnd_50 olması gerekmezmıydı yanı oluyor benım genelde
Islak ıcım ama beyazımsı kremsı bebısım femometer bak askım. Sperm olabılırımı hala kız sabah 9 dan berı beyazUygulama dediğin Ff App mı? Nerede yazıyor yüzde 95 diye kuzum ben de öğreneyim. Ya yakınlarda ilişki olduysa sperm kalıntısı ile karıştırma ihtimalin var mı belki akıntı gelmiştir? Ya da ilişki olduysa içinin ıslak kuru olmasından da anlarsın biraz. Dediğin gibi haklısın bende de oluyor akıntı hep