- 1 Nisan 2022
- 12.537
- 15.406
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.341
Açılmış sanki ya.Kızlar aynı koyuluktamı sizce?
Çatlamak üzre bence..havuç yeyim..aynen boş bırakmak yokAçılmış sanki ya.
Sen değerlendir bugünü.
Amin inşaallah canım benim çok sağol Allah'ım sana da ve isteyen herkese nasip etsinAyy cok sevindim cnm hayırlısıyla kucağına al insallah
Yarın bakalım nasıl çıkacak.Çatlamak üzre bence..havuç yeyim..aynen boş bırakmak yok
Silik çikacak bence..genelde bende öyle oluyorYarın bakalım nasıl çıkacak.
Amin inşaallah canım benim çok sağol Allah'ım sana da ve isteyen herkese nasip etsin
Hee anladım. Düzelmesine sevindim canmKuzum kızlar cevap verdi hallettim bir yer var oraya tik atmam gerekiyormuş bende hep tik attım. O tekin anlamı ateş ölçmemiş gibi sayıyormuş tiki kaldırınca çözüldü dalgalanma çizgileri geri geldi. ❤
2 gün sonra yapsan var sa çıkar bence inşallah8 benim de
Kız sus gaza getirme beniYap yap yap yappp tezahürat tutuyorum sana hadii
Kız sen zaten hergün yapmıyor musun sabah akşam işiyosunPazartesi beraber yapalım
Valla kasığım ağrıyo mu pıt pıt atıyor mu öyle bişey var sende var mıİlk önce innovita ile yaparım duruma göre eğer ki hafif çizgi falan görürsem inşallaho zaman artimed alırım garanti olması için var mı belirti falan
Yok yavrum açılmış rengiKızlar aynı koyuluktamı sizce?
İnşallah yavrum2 gün sonra yapsan var sa çıkar bence inşallah
Aynen canım..Yok yavrum açılmış rengi
Yok kız akşamları işemiyorum sadece sabahları işiyorumKız sen zaten hergün yapmıyor musun sabah akşam işiyosun
Bilmiyorum belki yaparımYok kız akşamları işemiyorum sadece sabahları işiyorumsenin için pazartesi iki kere yaparım kız yap şu testi artık yeto
Kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu olur az su içersen. Böbreklerinde de sıkıntı olabilir. Ben 1.5 litre falan içiyorum su.Kızlar, bu haftayı düzenli değerlendirmeye devam ediyorum yumurtlama haftasındayım şu içmeye hiç dikkat edemiyorum ve ilk defa böbreklerimin olduğu bölgede ağrı hissetmeye başladım. Zorla da olsa bir şekilde suya dikkat etmeye çalışıcam. Siz günde ne kadar tüketiyorsunuz suyu dikkat edebiliyor musunuz? Ve suyu çok çok az tüketmek sizce idrar yolları enfeksiyonuna sebep olur mu?
Sanki yarına t çizgi daha bi koyulaşır gibi geliyor dün bugün bildiğin aşırı ıslandım aşırı akıntım başladı. T de koyulaşmaya başladı ateşte böyle çıktı kızlar,Daha olmaz canım ben 16-18 civarı yumurtluyorum