Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elma kabuğu çubuk tarçın limon o kadar iyi toparlıyor ki biraz kaynatıp içebilirsiniz

İnşallah canım bal çörekotu tarçın sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyeceksin

Evet canımm doğru diyorsun herşey üst üste geldi inşallah tez geçer. Hasrette son bulur eski düzenimde yeri gelir inşallah

Benimde yumurtalamaya göre ya 31 yada 1ocak hepberaber yapalım
Kızlar benim de bat 31 Aralık. Yumurtlamam 17 Aralık’taydı.
Bu arada 2 gündür aşırı aşırı aşırı bir göğüs sancım var. Şok içindeyim. Dokununca sızlıyor resmen. Reglime 10 gün kala başladı bu sancı. Hiç olmazdı bu kadar önceden. Yumurtlamadan beri de hep hafif hafif kasık sancım var. Bunları yaşayan var mı? Ben boşuna mı ümitleniyorum.

Merhaba bende hamile olduğumu öğrenmeden göğüslerimde o aşırı ağrıyı yaşadım çok uzun sürdü dokunamıyor hatta yürürken bile acıyorlardı
İnşallah hamilesinizdir hakkınızda hayırlısı inşallah

Kızlar günaydın bugün gece sol kasigim nasıl ağrıdı ya uykumdan uyandım niye böyle oldu hâlâ da ağrı var enfeksiyon falan mı kaptım aceba dün kızlardan biri daha söylemişti uykumdan uyandırdı diye kimdi hatırlayamadım ama onda durum nasıl aceba

Canım bende 17 pik günümdu 18 de çatladı ben 16 ve 18 i degerlendirebildim. Sol kasık sancım var ve bu gece daha çoktu uykumdan uyandım şuan da var neler oluyor aceba içerde

İnşAllah hayırlısıyla gebelik belirtileridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…