- 19 Aralık 2021
- 2.080
- 2.661
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.241
İnşallah ya başka birşey olmasın da hiç böyle ağrı yaşamamıştım aklıma bir sürü şey geldiİnşAllah hayırlısıyla gebelik belirtileridir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya başka birşey olmasın da hiç böyle ağrı yaşamamıştım aklıma bir sürü şey geldiİnşAllah hayırlısıyla gebelik belirtileridir
G gulomakgul canım peki adetine kaç gün kala öğrenmiştin?Merhaba bende hamile olduğumu öğrenmeden göğüslerimde o aşırı ağrıyı yaşadım çok uzun sürdü dokunamıyor hatta yürürken bile acıyorlardı
İnşallah hamilesinizdir hakkınızda hayırlısı inşallah
Onu hatırlamiyorum süpriz bir gebelikti beklemiyordum hatta beni şüphelendiren şey göğüs hassasiyeti olmuştu çok farklıydı çünküG gulomakgul canım peki adetine kaç gün kala öğrenmiştin?
Evet akma yok denecek kadr azGünaydınn kizlarr ,bir gebenin günlüğünden aldığım jeli dün gece merak edip denedim nasıl.mukemmel hır şeymis ya o öyle sıfır akıntı.. normalde ayakları yarım saat havaya dikerdim bu defa hiç dikmedm dümdüz uyudum sabah kalktım sıfır akinti bayıldım
Neyin yararı olur mu göremedim baktım da kuzum
Kızlar gelen paketin haline bakın birgebeningünlüğünden
Ben yine denedim yine beğenmedimbak bende normalde bu kadar akıntı olmaz..ilişkiden sonra akınti olmadı..ama 2 saat uzandım ve kalktım o zaman lavaboda çiş yaparken aktı jel gibi.o kadar üzüldümkiGünaydınn kizlarr ,bir gebenin günlüğünden aldığım jeli dün gece merak edip denedim nasıl.mukemmel hır şeymis ya o öyle sıfır akıntı.. normalde ayakları yarım saat havaya dikerdim bu defa hiç dikmedm dümdüz uyudum sabah kalktım sıfır akinti bayıldım
Kuzum bendede aynen öyle geldi..yazdım kadına çok sinirlendi..dedi şimdi şikayet edicem..bana defalarca dedi bakayım açık olanı varmı..bizde aradık şikayet etdik..sende yaz istersinKızlar gelen paketin haline bakın birgebeningünlüğünden
Bende akmadincanim çok beğendim ben biraz da olsa illa ki akar normaldir oda yaBen yine denedim yine beğenmedimbak bende normalde bu kadar akıntı olmaz..ilişkiden sonra akınti olmadı..ama 2 saat uzandım ve kalktım o zaman lavaboda çiş yaparken aktı jel gibi.o kadar üzüldümki
Ama bende aksine normalde çok akmaz..hatda bu defa jeli sıktım bekledim..Bende akmadincanim çok beğendim ben biraz da olsa illa ki akar normaldir oda ya
Şaka gibi ben de yazdım whatsap hattına inatla kargoda olmuştur diyorKuzum bendede aynen öyle geldi..yazdım kadına çok sinirlendi..dedi şimdi şikayet edicem..bana defalarca dedi bakayım açık olanı varmı..bizde aradık şikayet etdik..sende yaz istersin
Bencede kesin karqocular ediyor..kadın neden etsinki sonuçta..ne merakla ediyorlar anlamıyorum hiç..eşim bende sinirlendi hemen aradı karqocuya..bende kadına yazdım..o demedi ama karqocu etmiş..inanamadı..kaç defa dediki iyice bak aralarında açılanı varmiŞaka gibi ben de yazdım whatsap hattına inatla kargoda olmuştur diyor
bana yeni kutuları gösteriyor mümkün değil diyor ben de dedim ezikliği anlarım ama kapağının ucunun yırtılması kargoyla alakalı değil başka geri gelmiş ezik kutuyu gösteriyor bakın bu da öyle diyor şaka gibi
Bende devamEee kızlar çalışmalar bitti mi devam eden var mı
3 gündür full olunca kendi mi bgn boşlukta hissettim
Bende devam
Aynen ya haklısın valla..zor bu dönemlerOh oh valla insan boşluğa düşüyor
Hadi adet bitsin
Yumurtalama testi
Yok çatladı mi
Sonra hop 14 gün bekle
Ben pandemi de evlendim iğneden buzdolabına kadar herşeyimi netten aldım kargo hatasını ya da göndericiyi çok iyi anlıyorum artık koca ev yaptım en az 300 kargo bir sene içinde aldım kimini geri gönderdim falan eziklik tamam olabilir ama kenar yırtıklığı olamaz. Anca biri kasti dışardan poşetle uğraşırsa tutup yırtmaya öyle olabilir. Geri gönderin yenisini göndereyim dedi gerek yok dedim. Neyse artıkBencede kesin karqocular ediyor..kadın neden etsinki sonuçta..ne merakla ediyorlar anlamıyorum hiç..eşim bende sinirlendi hemen aradı karqocuya..bende kadına yazdım..o demedi ama karqocu etmiş..inanamadı..kaç defa dediki iyice bak aralarında açılanı varmi