Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn kizlarr ,bir gebenin günlüğünden aldığım jeli dün gece merak edip denedim nasıl.mukemmel hır şeymis ya o öyle sıfır akıntı.. normalde ayakları yarım saat havaya dikerdim bu defa hiç dikmedm dümdüz uyudum sabah kalktım sıfır akinti bayıldım 🤩
Evet akma yok denecek kadr az 😊

Papatyamaviss Papatyamaviss bu niye böyle oldu ki? Normalde 30 günü de tahmini yumurtlama gününü de görüyordum.bir küçüldü bir şey oldu 😂

Eklentiler

• CFDC63B6-EDF1-4F19-A7B7-EDB857179BDE.png
    CFDC63B6-EDF1-4F19-A7B7-EDB857179BDE.png
    166,8 KB · Görüntüleme: 61
Günaydınn kizlarr ,bir gebenin günlüğünden aldığım jeli dün gece merak edip denedim nasıl.mukemmel hır şeymis ya o öyle sıfır akıntı.. normalde ayakları yarım saat havaya dikerdim bu defa hiç dikmedm dümdüz uyudum sabah kalktım sıfır akinti bayıldım 🤩
Ben yine denedim yine beğenmedim😂bak bende normalde bu kadar akıntı olmaz..ilişkiden sonra akınti olmadı..ama 2 saat uzandım ve kalktım o zaman lavaboda çiş yaparken aktı jel gibi.o kadar üzüldümki

Kuzum bendede aynen öyle geldi..yazdım kadına çok sinirlendi..dedi şimdi şikayet edicem..bana defalarca dedi bakayım açık olanı varmı..bizde aradık şikayet etdik..sende yaz istersin
Şaka gibi ben de yazdım whatsap hattına inatla kargoda olmuştur diyor
bana yeni kutuları gösteriyor mümkün değil diyor ben de dedim ezikliği anlarım ama kapağının ucunun yırtılması kargoyla alakalı değil başka geri gelmiş ezik kutuyu gösteriyor bakın bu da öyle diyor şaka gibi

Şaka gibi ben de yazdım whatsap hattına inatla kargoda olmuştur diyor
bana yeni kutuları gösteriyor mümkün değil diyor ben de dedim ezikliği anlarım ama kapağının ucunun yırtılması kargoyla alakalı değil başka geri gelmiş ezik kutuyu gösteriyor bakın bu da öyle diyor şaka gibi
Bencede kesin karqocular ediyor..kadın neden etsinki sonuçta..ne merakla ediyorlar anlamıyorum hiç..eşim bende sinirlendi hemen aradı karqocuya..bende kadına yazdım..o demedi ama karqocu etmiş..inanamadı..kaç defa dediki iyice bak aralarında açılanı varmi

Bencede kesin karqocular ediyor..kadın neden etsinki sonuçta..ne merakla ediyorlar anlamıyorum hiç..eşim bende sinirlendi hemen aradı karqocuya..bende kadına yazdım..o demedi ama karqocu etmiş..inanamadı..kaç defa dediki iyice bak aralarında açılanı varmi
Ben pandemi de evlendim iğneden buzdolabına kadar herşeyimi netten aldım kargo hatasını ya da göndericiyi çok iyi anlıyorum artık koca ev yaptım en az 300 kargo bir sene içinde aldım kimini geri gönderdim falan eziklik tamam olabilir ama kenar yırtıklığı olamaz. Anca biri kasti dışardan poşetle uğraşırsa tutup yırtmaya öyle olabilir. Geri gönderin yenisini göndereyim dedi gerek yok dedim. Neyse artık

X