- 25 Eylül 2022
- 9.234
- 13.373
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.201
Bitanem ben de onu diyorum işte mfk iki günde etkilemez ki :’)Neden gecikti peki geç yumrtlama olduysa da adetini ileri tarihe atar canım
Beklenen adet tarihiBat ne demek acaba
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın ilaçlar engelsiyonu düşürür yoluna girer inşallah çok dikkat et kuzum kendineSelam kızlar dün gece çok ateşlendim 38.6 altına düşmedi acile götürdü eşim. Geçen ay Aralık grubundan gelen kızlar hatırlar adetim saçma sapan oldu sadece kahve renk adet oldum ve bir kaç gün sürdü. Hatta kızlar acaba hamilemiyim diye şüphelendi. Bu ayda aynı şekil oluyorum dün acile gidince beta hcg bakılmasınıda istedim. Seruma ilaç salacaklar varsa birşey sıkıntı olmasın diye ama 1,20 çıktı sonuç. Kanımda yüksek derece enfeksiyon çıktı, crp çok yükselmiş acaba adetim kandaki enfeksiyona bağlı bu şekilde olabilirmi. Bu durum iki aydır canımı sıkıyor, gitmek istediğim bir doktor var haftaya açık randevuları o zaman gidicem ama gidene kadar içim içimi yiyor normal seyrinde adet olamıyorum. Birde bilmeyen arkadaşlar için haziranda düşük yaptım hala düzene girmemek saçma değilmi.
Süper canım hemen hemen mfk ürünlerinin içerigi ile aynı hamile kalmana destek olur hemde rahatsızlık geçirdin bagışıklıgın güçlenir hemmen iç kuzummm şifa olsun inşallah bebek geitirsin sana bu ayVitaminden anlayanlar bunların yararı olur mu
Benimde yumurtalamaya göre ya 31 yada 1ocak hepberaber yapalımBende yumurtalama testiyle takip ettim 31 aralığa geliyor bat yılbaşında toplu test yapalım
İnşallah tez zamanda canm en hayırlı sekildeAntibiyotik başlattı doktor yanındada başka ilaçlarda var bir tanede canım vitamini suda eritilen ilaç var inşallah tez zamanda geçer eski hayatıma geri dönerim. Belkide gebe kalmamı engelleyen bu durum.
Amin canım inşallah öyle olur normale dönerim bende.Antibiyotik seni iyi edicek canım..kafana çok takma..kötü bir şey olmasın yeterki
Bakarim canım her ay görürdüm bu ay sık ilişki oldu ama bende iliskiden sonra diğer günler çok akıntı geliyor bu yüzden de görememiş olabilirim birde benim yumurtlama günlerimde afedersiniz altına kaçırma tarzında şu gibi ıslaklık oluyor 3 gün o oldu dedigim gibi akıntı isiklierden ötürü dikkatimi çekmemişte olabilirInternette takip ettigim fertilite koclari yumurtlama takibi icin onceligi akinti takibine veriyorlar. LH hormon pikini gosteren testler ya da vucut sicaigi ile takip desteklenebilir diyorlar. Ben de bu ay akinti takibine basliyorum. Ingilizceniz ve instagraminiz varsa thebodybluprint_ takip etmenizi tavsiye ederim.
Whatsappta kullandığımız stickerlara çok ihtiyacım oluyor keşke buraya da atabilsekBiliyorum kuzum ilk iki ay ıctım sıkıldım bıraktım bakayım bı neler var ıcınde
Adetle bırlıkte basladım kuzum esım spora başlamıştı sağlıklı yaşam fln tonla vıtamın bısıler var evde banada bu ıkısı uygun gibi geldi oyuzden basladım ama pek bilgimde olmayınca sorayım dedımSüper canım hemen hemen mfk ürünlerinin içerigi ile aynı hamile kalmana destek olur hemde rahatsızlık geçirdin bagışıklıgın güçlenir hemmen iç kuzummm şifa olsun inşallah bebek geitirsin sana bu ay
Ahahaha dımı amaWhatsappta kullandığımız stickerlara çok ihtiyacım oluyor keşke buraya da atabilsekgöstermek istediğim tepkiyi gösteremiyorum
Çok sağolasın canım benim. Ateşim düştü ama halsizlik var boğazlarım kötü birde ilaçları düzenli kullanıyorum. Haftaya kadın doğuma gidicem hem kanda enfeksiyon belki onun yapacağı test varsa etkiler diye haftaya gitmek daha doğru zaten. Doktor değiştirme kararı aldım istediğim doktorun haftaya müsaitlikleri var o zaman giderim. Salgın var herkes çok dikkat etsin fena çarpıyor gerçekten kuzum ya.Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın ilaçlar engelsiyonu düşürür yoluna girer inşallah çok dikkat et kuzum kendine
Hey maşaAllah yok yokVitaminden anlayanlar bunların yararı olur mu
Canım 19 demiş olabilir mi doktorun?Kızlar merabalar ben pkos hastasıyım. Adetin 2.günü sabah öglen akşam klomen kullandım. 6 gün kullandım 8. Günü gittim takip için. Sağ tarafta 3 tane 9 mm büyüklügünde yumurta gelişmiş sizce iyi mi doktorum tekrar çarşamba yine çagırdı. Çatlatma ignesi yapıcak sizde büyür mü iyi mi 9 mm lütfen yardımcı olun. (Rahim Filmi Çektirdim Temiz Çıktı)
Yok bıkez kuzum alıyorum bılemedıgımdenHey maşaAllah yok yokFolik asiti günlük minimum 400 mikrogram almak gerekiyormuş(bir tek bunun olması gereken miktarını biliyorum ) bu kutuda 210 mikro gram yazıyor.günde iki kez alıyor musun bu vitaminleri.bak bu da benim gebelikte kullandığım vitamin bu yeterli oluyordu
Bundan bende içtim ağzıma balık tadı geliyordu hep uyku arası alarm kurup iciyodumHey maşaAllah yok yokFolik asiti günlük minimum 400 mikrogram almak gerekiyormuş(bir tek bunun olması gereken miktarını biliyorum ) bu kutuda 210 mikro gram yazıyor.günde iki kez alıyor musun bu vitaminleri.bak bu da benim gebelikte kullandığım vitamin bu yeterli oluyordu
Canım bence normal. Düzene girecek zaman kolay şeyler yaşamadın üst üste acı yaşadın bir de üstüne enfeksiyon eklenince düzenin alt üst oldu. Bence kafanı rahatlat antibiyotiklerini düzenli al, iyileş diğer aya normale dönecektirİnşallah girer canım çok düzenli adetim vardı yıllardır. Düşük sonrası hiç birşey düzene girmedi gitti ya çok uzun günlerce adet oldum ya tam kesildi çok garip.
Ben 1 aydır gribim canım dogal yolla geçirmeye çalışıyorum kuzum. İlaçlarını düzemli kullanırsan çok çabuk normale döner inşallah. Git görün canımmgüzel haberlerle gelirsin inşallah bitanemÇok sağolasın canım benim. Ateşim düştü ama halsizlik var boğazlarım kötü birde ilaçları düzenli kullanıyorum. Haftaya kadın doğuma gidicem hem kanda enfeksiyon belki onun yapacağı test varsa etkiler diye haftaya gitmek daha doğru zaten. Doktor değiştirme kararı aldım istediğim doktorun haftaya müsaitlikleri var o zaman giderim. Salgın var herkes çok dikkat etsin fena çarpıyor gerçekten kuzum ya.❤
Benim attığımı günde bir kez almak yeterliydi kıyaslayalım oranlarını ona göre günde kaç kez alman gerektiğini buluruz.Yok bıkez kuzum alıyorum bılemedıgımden