Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın ilaçlar engelsiyonu düşürür yoluna girer inşallah çok dikkat et kuzum kendine

Vitaminden anlayanlar bunların yararı olur mu
Süper canım hemen hemen mfk ürünlerinin içerigi ile aynı hamile kalmana destek olur hemde rahatsızlık geçirdin bagışıklıgın güçlenir hemmen iç kuzummm şifa olsun inşallah bebek geitirsin sana bu ay

Bakarim canım her ay görürdüm bu ay sık ilişki oldu ama bende iliskiden sonra diğer günler çok akıntı geliyor bu yüzden de görememiş olabilirim birde benim yumurtlama günlerimde afedersiniz altına kaçırma tarzında şu gibi ıslaklık oluyor 3 gün o oldu dedigim gibi akıntı isiklierden ötürü dikkatimi çekmemişte olabilir

Adetle bırlıkte basladım kuzum esım spora başlamıştı sağlıklı yaşam fln tonla vıtamın bısıler var evde banada bu ıkısı uygun gibi geldi oyuzden basladım ama pek bilgimde olmayınca sorayım dedım

Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın ilaçlar engelsiyonu düşürür yoluna girer inşallah çok dikkat et kuzum kendine
Çok sağolasın canım benim. Ateşim düştü ama halsizlik var boğazlarım kötü birde ilaçları düzenli kullanıyorum. Haftaya kadın doğuma gidicem hem kanda enfeksiyon belki onun yapacağı test varsa etkiler diye haftaya gitmek daha doğru zaten. Doktor değiştirme kararı aldım istediğim doktorun haftaya müsaitlikleri var o zaman giderim. Salgın var herkes çok dikkat etsin fena çarpıyor gerçekten kuzum ya.

Vitaminden anlayanlar bunların yararı olur mu
Hey maşaAllah yok yok Folik asiti günlük minimum 400 mikrogram almak gerekiyormuş(bir tek bunun olması gereken miktarını biliyorum ) bu kutuda 210 mikro gram yazıyor.günde iki kez alıyor musun bu vitaminleri.bak bu da benim gebelikte kullandığım vitamin bu yeterli oluyordu

Eklentiler

• 1A7142C8-F3D8-434F-9F70-0183BA40855A.jpeg
    148 KB · Görüntüleme: 42
Canım 19 demiş olabilir mi doktorun?

Yok bıkez kuzum alıyorum bılemedıgımden

Bundan bende içtim ağzıma balık tadı geliyordu hep uyku arası alarm kurup iciyodum

İnşallah girer canım çok düzenli adetim vardı yıllardır. Düşük sonrası hiç birşey düzene girmedi gitti ya çok uzun günlerce adet oldum ya tam kesildi çok garip.
Canım bence normal. Düzene girecek zaman kolay şeyler yaşamadın üst üste acı yaşadın bir de üstüne enfeksiyon eklenince düzenin alt üst oldu. Bence kafanı rahatlat antibiyotiklerini düzenli al, iyileş diğer aya normale dönecektir

Ben 1 aydır gribim canım dogal yolla geçirmeye çalışıyorum kuzum. İlaçlarını düzemli kullanırsan çok çabuk normale döner inşallah. Git görün canımmgüzel haberlerle gelirsin inşallah bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…