- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.181
Çok sevindimm25 ya da 26 canım benim gebelik var idrar testinde çıktı
İnşallah girer canım çok düzenli adetim vardı yıllardır. Düşük sonrası hiç birşey düzene girmedi gitti ya çok uzun günlerce adet oldum ya tam kesildi çok garip.Enfeksiyon etkilemiş olabilir canım. Tedavini olunca düzene girecektir sen içini ferah tut strese girmen bile etkiliyordur. Dediğin doktora gidene kadar enfeksiyonun geçer İnşAllah tam olarak muayene olabilirsin
Benim kürtajdan sonrakı 3 ayım..hala tam düzene girmemiş canımPelvikte sıvı birikmesi var dedi ama sorun değil dedi doktor. Kan sonuçlarıma da baktıramadım hasta oldum. Normale ne zaman döneceği çok merak ediyorum.
Antibiyotik başlattı doktor yanındada başka ilaçlarda var bir tanede canım vitamini suda eritilen ilaç var inşallah tez zamanda geçer eski hayatıma geri dönerim. Belkide gebe kalmamı engelleyen bu durum.Tam bilgim yok ama enfeksiyondan adet düzensizliği olabillir enfeksiyonla ilgili ilaç vermiştir doktor geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifana kavuşursun
Allah'ım sana ve isteyen herkese nasip etsin kuzuÇok sevindimm
Antibiyotik seni iyi edicek canım..kafana çok takma..kötü bir şey olmasın yeterkiBende şuan birtek ona yormak istiyorum kandaki enfeksiyon olabilir diye, düzenli antibiyotik tedavisine başladım birde haftaya gidiyim doktor ne dicek. Hayatımda ilk kez kahverengi hastalanıyorum ama inanılmaz az denecek gibi bir adet şiddetinde değil hiç gelmediği gün bile var.
Bende öyle spor yok başlıyorum bırakıyorum sağlık için de yapmak lazım aslında hem de stresi alır pilatese başlamak istiyorum iyileşince bakalım evden videolarla yaparımBen d vitamini kendimi bildim bileli kullanırım bağışıklık için.Omega 3ü 1 aydır kullanıyorum aynı şekilde MYO inositolü de 1 aydır kullanıyorum.ama en büyük etken spor yapmak orayı çalıştıran hareketler yapmak ona başlamayı düşünüyorum bi hazır hissetsem 6 aydır denşyoruz olmuyor gebelik
Bugün test yaptın mı canım atsan bakalım25 ya da 26 canım benim gebelik var idrar testinde çıktı
Aynen canım bende evd3n seviyorum ekipman vs evde daha rahatBende öyle spor yok başlıyorum bırakıyorum sağlık için de yapmak lazım aslında hem de stresi alır pilatese başlamak istiyorum iyileşince bakalım evden videolarla yaparım
Canım resim çekmedimTestlerini atabilir misin?
Alttakini bugün yaptım canım üstteki de düne ait dünkü ilk idrar alttaki ilk idrar değil üstelikBugün test yaptın mı canım atsan bakalım
Kızlar merabalar ben pkos hastasıyım. Adetin 2.günü sabah öglen akşam klomen kullandım. 6 gün kullandım 8. Günü gittim takip için. Sağ tarafta 3 tane 9 mm büyüklügünde yumurta gelişmiş sizce iyi mi doktorum tekrar çarşamba yine çagırdı. Çatlatma ignesi yapıcak sizde büyür mü iyi mi 9 mm lütfen yardımcı olun. (Rahim Filmi Çektirdim Temiz Çıktı)
Kızlar merabalar ben pkos hastasıyım. Adetin 2.günü sabah öglen akşam klomen kullandım. 6 gün kullandım 8. Günü gittim takip için. Sağ tarafta 3 tane 9 mm büyüklügünde yumurta gelişmiş sizce iyi mi doktorum tekrar çarşamba yine çagırdı. Çatlatma ignesi yapıcak sizde büyür mü iyi mi 9 mm lütfen yardımcı olun. (Rahim Filmi Çektirdim Temiz Çıktı)Eger çatlama olduysa bu sabah baya yüksek çıkması lazım dimi sonraki günler normal seyrine dönermi
Bu ay daha düzenli yapacağım her şeyi inofolic combi d vitamini omega senin dediğin çörek otu bal tarçın yapacağım spor ve yürüyüş bir de koenzim q10 ve alfa lipoik asit aldım bir de ovulasyonu düzenli takip edersem inşallah hayırlısı ile olurAynen canım bende evd3n seviyorum ekipman vs evde daha rahat
Bende yumurtalama testiyle takip ettim 31 aralığa geliyor bat yılbaşında toplu test yapalım31 Aralık canısı
Bat ne demek acabaBende yumurtalama testiyle takip ettim 31 aralığa geliyor bat yılbaşında toplu test yapalım
Internette takip ettigim fertilite koclari yumurtlama takibi icin onceligi akinti takibine veriyorlar. LH hormon pikini gosteren testler ya da vucut sicaigi ile takip desteklenebilir diyorlar. Ben de bu ay akinti takibine basliyorum. Ingilizceniz ve instagraminiz varsa thebodybluprint_ takip etmenizi tavsiye ederim.Ben her ay görürdüm o yumurtlama akintisini bu ay bi türlü tam goremedim ya onu göremediğim için acaba olmadimi diye düşünmüyor değilim
10 saniye bebeğimKoz bunun rengı ne kadar sonra gelıyo oyle kac sn tutmak lazım
Bitanem ben de onu diyorum işte mfk iki günde etkilemez ki :’)2 günde adetini geçiktirmez canım etkisi olmaz iki günde