Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enfeksiyon etkilemiş olabilir canım. Tedavini olunca düzene girecektir sen içini ferah tut strese girmen bile etkiliyordur. Dediğin doktora gidene kadar enfeksiyonun geçer İnşAllah tam olarak muayene olabilirsin
İnşallah girer canım çok düzenli adetim vardı yıllardır. Düşük sonrası hiç birşey düzene girmedi gitti ya çok uzun günlerce adet oldum ya tam kesildi çok garip.

Tam bilgim yok ama enfeksiyondan adet düzensizliği olabillir enfeksiyonla ilgili ilaç vermiştir doktor geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifana kavuşursun
Antibiyotik başlattı doktor yanındada başka ilaçlarda var bir tanede canım vitamini suda eritilen ilaç var inşallah tez zamanda geçer eski hayatıma geri dönerim. Belkide gebe kalmamı engelleyen bu durum.

Antibiyotik seni iyi edicek canım..kafana çok takma..kötü bir şey olmasın yeterki

Bende öyle spor yok başlıyorum bırakıyorum sağlık için de yapmak lazım aslında hem de stresi alır pilatese başlamak istiyorum iyileşince bakalım evden videolarla yaparım

Eki Görüntüle 3179164 ne dersin yarın başlıyim mi test yapmaya @pozitifbiri
Kızlar merabalar ben pkos hastasıyım. Adetin 2.günü sabah öglen akşam klomen kullandım. 6 gün kullandım 8. Günü gittim takip için. Sağ tarafta 3 tane 9 mm büyüklügünde yumurta gelişmiş sizce iyi mi doktorum tekrar çarşamba yine çagırdı. Çatlatma ignesi yapıcak sizde büyür mü iyi mi 9 mm lütfen yardımcı olun. (Rahim Filmi Çektirdim Temiz Çıktı)

Eger çatlama olduysa bu sabah baya yüksek çıkması lazım dimi sonraki günler normal seyrine dönermi
Kızlar merabalar ben pkos hastasıyım. Adetin 2.günü sabah öglen akşam klomen kullandım. 6 gün kullandım 8. Günü gittim takip için. Sağ tarafta 3 tane 9 mm büyüklügünde yumurta gelişmiş sizce iyi mi doktorum tekrar çarşamba yine çagırdı. Çatlatma ignesi yapıcak sizde büyür mü iyi mi 9 mm lütfen yardımcı olun. (Rahim Filmi Çektirdim Temiz Çıktı)

Aynen canım bende evd3n seviyorum ekipman vs evde daha rahat
Bu ay daha düzenli yapacağım her şeyi inofolic combi d vitamini omega senin dediğin çörek otu bal tarçın yapacağım spor ve yürüyüş bir de koenzim q10 ve alfa lipoik asit aldım bir de ovulasyonu düzenli takip edersem inşallah hayırlısı ile olur

Ben her ay görürdüm o yumurtlama akintisini bu ay bi türlü tam goremedim ya onu göremediğim için acaba olmadimi diye düşünmüyor değilim
Internette takip ettigim fertilite koclari yumurtlama takibi icin onceligi akinti takibine veriyorlar. LH hormon pikini gosteren testler ya da vucut sicaigi ile takip desteklenebilir diyorlar. Ben de bu ay akinti takibine basliyorum. Ingilizceniz ve instagraminiz varsa thebodybluprint_ takip etmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…