- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.261
Yumurtlaman yakın mı program otomatık yapabılıyor tahmını adet tarıhıne gıt perıyod yes de genişlerPapatyamaviss bu niye böyle oldu ki? Normalde 30 günü de tahmini yumurtlama gününü de görüyordum.bir küçüldü bir şey oldu
Aynen ya haklısın valla..zor bu dönemler
Valla bilmiyorum çunku aynısı bendede oldu..ezik diğil tabi..yırtılmış kenardan açılmış bakılmış sanırım.Yok tüpler iyiyse gönderme..sonuçta açılmamışBen pandemi de evlendim iğneden buzdolabına kadar herşeyimi netten aldım kargo hatasını ya da göndericiyi çok iyi anlıyorum artık koca ev yaptım en az 300 kargo bir sene içinde aldım kimini geri gönderdim falan eziklik tamam olabilir ama kenar yırtıklığı olamaz. Anca biri kasti dışardan poşetle uğraşırsa tutup yırtmaya öyle olabilir. Geri gönderin yenisini göndereyim dedi gerek yok dedim. Neyse artık
Dün pik oldu canımSenin pik olmuştu demi cnm
Ben pandemi de evlendim iğneden buzdolabına kadar herşeyimi netten aldım kargo hatasını ya da göndericiyi çok iyi anlıyorum artık koca ev yaptım en az 300 kargo bir sene içinde aldım kimini geri gönderdim falan eziklik tamam olabilir ama kenar yırtıklığı olamaz. Anca biri kasti dışardan poşetle uğraşırsa tutup yırtmaya öyle olabilir. Geri gönderin yenisini göndereyim dedi gerek yok dedim. Neyse artık
Dün pik oldu canım
Aynen ya bu gün yapıcam yine canım..şimdi bu jelle sanki spermler akitıyor umutum bile kalmadı.Oh çok şükür kafan rahatladı çatlaması eli kulağında o zaman test yaptın mı birdaha
Kargo paketinde bende yırtılma yoktu..kesin imdada olmamışGelen ürünün bu paketten hariç kargo paketi nasıldı cnm onda yırtılma varmi
Aynen canım baktım son kullanma tarihlerinde sıkıntı yok kalsın dedim. Bence birilerinden geri gelen ezilmiş paketleri falan başkalarına kakalamaya çalışıyorlarValla bilmiyorum çunku aynısı bendede oldu..ezik diğil tabi..yırtılmış kenardan açılmış bakılmış sanırım.Yok tüpler iyiyse gönderme..sonuçta açılmamış
Yok canım baktım iyice tertemiz yepyeni kırışıklığı bile az kargo poşetiydi.Gelen ürünün bu paketten hariç kargo paketi nasıldı cnm onda yırtılma varmi
Valla nebilim her şey ola bilirAynen canım baktım son kullanma tarihlerinde sıkıntı yok kalsın dedim. Bence birilerinden geri gelen ezilmiş paketleri falan başkalarına kakalamaya çalışıyorlarbenim yırtıp koyacak halim yok ya diyor doğru tabiki de ama bana yolladığı resim mesela biri geri yollamış ezik paketi , e o paketi ne yapçak birine yollamaya çalışçak tabi atacak halleri yok . Aman neyse artık bidaha almam zaten.ilk sparişimdi ordan.başka da bişey almam. 280 tl de az değil 8 tane jel için. İnşallah değer bari
Benimde göğüs ağrılarım regliye 1 hafta kala başlardı bu ay yumurtlamadan hemen sonra basladi kasik batmalari bende regli zamanında da olduğu için pek kestiremiyorum beklemek çok sıkıcıKızlar benim de bat 31 Aralık.Yumurtlamam 17 Aralık’taydı.
Bu arada 2 gündür aşırı aşırı aşırı bir göğüs sancım var. Şok içindeyim. Dokununca sızlıyor resmen. Reglime 10 gün kala başladı bu sancı. Hiç olmazdı bu kadar önceden. Yumurtlamadan beri de hep hafif hafif kasık sancım var. Bunları yaşayan var mı? Ben boşuna mı ümitleniyorum.
Ben oğlumda kullanmıştım ama hic sevemedim burasi gibi degilKizlar happy mom kullananiniz var mı ben arada bir girip kontrol ediyorum her girdiğimde bir tartışma bir kaos var erkekler fake hesaplarla giriyormuş valla kadınlar kulübünün gözünü seveyim kaç aydır buradayım denk gelmedim öyle bir şeye
Bende sevemedim sadece gebelik takibi için giriyorum arada foruma bakayım diyorum sonra bakmaz olaydım diyorumBen oğlumda kullanmıştım ama hic sevemedim burasi gibi degil
Evet canim devam ediyorum bugün yapamadım ama ise geldim erkenden akşam yapicam dünü de degerlendirdik