Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bilmiyorum çunku aynısı bendede oldu..ezik diğil tabi..yırtılmış kenardan açılmış bakılmış sanırım.Yok tüpler iyiyse gönderme..sonuçta açılmamış

Gelen ürünün bu paketten hariç kargo paketi nasıldı cnm onda yırtılma varmi

Valla bilmiyorum çunku aynısı bendede oldu..ezik diğil tabi..yırtılmış kenardan açılmış bakılmış sanırım.Yok tüpler iyiyse gönderme..sonuçta açılmamış
Aynen canım baktım son kullanma tarihlerinde sıkıntı yok kalsın dedim. Bence birilerinden geri gelen ezilmiş paketleri falan başkalarına kakalamaya çalışıyorlar benim yırtıp koyacak halim yok ya diyor doğru tabiki de ama bana yolladığı resim mesela biri geri yollamış ezik paketi , e o paketi ne yapçak birine yollamaya çalışçak tabi atacak halleri yok . Aman neyse artık bidaha almam zaten.ilk sparişimdi ordan.başka da bişey almam. 280 tl de az değil 8 tane jel için. İnşallah değer bari

Valla nebilim her şey ola bilirİn şa Allah değsin..ama ben beğenmedim sanki bu ayım boşuna gitdinormalde hiç akmaz..sonuç güzel olsunda bakıcaz

Kizlar happy mom kullananiniz var mı ben arada bir girip kontrol ediyorum her girdiğimde bir tartışma bir kaos var erkekler fake hesaplarla giriyormuş valla kadınlar kulübünün gözünü seveyim kaç aydır buradayım denk gelmedim öyle bir şeye

Benimde göğüs ağrılarım regliye 1 hafta kala başlardı bu ay yumurtlamadan hemen sonra basladi kasik batmalari bende regli zamanında da olduğu için pek kestiremiyorum beklemek çok sıkıcı

Kizllaarr nasılsınız kac gündür giriyorum ama mesaj yazmada sıkıntı vardı yazamiyordum sadece okuyabiliyordum şimdi düzelmiş gbi gözüküyor biraz. Nasıl gidiyor hej hu ay ilk defa catlatma ignesi oldum

Ben oğlumda kullanmıştım ama hic sevemedim burasi gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…