- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.161
Koz bunun rengı ne kadar sonra gelıyo oyle kac sn tutmak lazımİnnovita çok güzel canım
Ben d vitamini kendimi bildim bileli kullanırım bağışıklık için.Omega 3ü 1 aydır kullanıyorum aynı şekilde MYO inositolü de 1 aydır kullanıyorum.ama en büyük etken spor yapmak orayı çalıştıran hareketler yapmak ona başlamayı düşünüyorum bi hazır hissetsem 6 aydır denşyoruz olmuyor gebelikNe kadar süre ve nasıl kullandın canım? Kanda vitamin değerlerim B12 hariç normal ama d vitamini düzenli olmasa da kullanıyorum omega 3 almadım ona başlayayım kilom normal aslında yürüyüş de haftada 5 gün 1 saat yürüyordum ama geçen hafta ameliyat oldum iyileşince tekrar başlayacağım bakalım
Askım bende evde var dıye folıkte var ama ıcmıyorumİnşAllah işe yararBende sadece folik asit içiyorum
Olsun fayda faydadir test aldığım kadn önermişti bana omepavm omepa q10 şifa olur inşallahHıcbıfıkrım yok bende oyle bısey görmüştüm oyuzden evde vardı içeyim dedim
Kuzum kızlar cevap verdi hallettim bir yer var oraya tik atmam gerekiyormuş bende hep tik attım. O tekin anlamı ateş ölçmemiş gibi sayıyormuş tiki kaldırınca çözüldü dalgalanma çizgileri geri geldi. ❤Nasıl sizinki örnek ekler misiniz? Ben normal her sabah ölçtükçe giriyorum. Ekstr birşey yapmıyorum. Ama hiç atlamıyorum ölçmeyi
Aynı şekilde benim de böyle. Ekstra bel ve sırt ağrım çok fazla. Yumurtlama geçti diye düşünüyorum bat 3 Ocak çok arada bi dönem anlamadımAdana da hava hala yazdan kalma ve sıkı giyiniyorum ben yine de usutmemek için.. grip geçirdim ama atlattım iyiyim şuan da fosfor sarısı gibi akintim başladı sol kasikta ağrı ara ara sağa da giriyor bende birde idrarım sapsarı koyu şu içmeme rağmen böyle anlayamadım sanki zerdecal dökmüşler gibi sarı
Benim de 2 gündür aşırı ağrıyor bat ne zamanKizlar belimde çok şiddetli bir ağrı var özellikle sol taraf normal mi ya uykudan uyandım artık o kadar şiddetli
YaaaaaBu gün büyük gün nihayet
25 ya da 26 canım benim gebelik var idrar testinde çıktıBenim de 2 gündür aşırı ağrıyor bat ne zaman
Kuzum seni hatırliyorum..haziranda düşük yapmışsin çoktan düzene girmeli canım..kürtaj bile olsaydın hatda düzene gitmeliydi..enfeksiyon bende bir defa çok yüksek çıkmışti o zaman adetim 17 gün gecikmişti..belkide ondan ola bilir..doktora görün senSelam kızlar dün gece çok ateşlendim 38.6 altına düşmedi acile götürdü eşim. Geçen ay Aralık grubundan gelen kızlar hatırlar adetim saçma sapan oldu sadece kahve renk adet oldum ve bir kaç gün sürdü. Hatta kızlar acaba hamilemiyim diye şüphelendi. Bu ayda aynı şekil oluyorum dün acile gidince beta hcg bakılmasınıda istedim. Seruma ilaç salacaklar varsa birşey sıkıntı olmasın diye ama 1,20 çıktı sonuç. Kanımda yüksek derece enfeksiyon çıktı, crp çok yükselmiş acaba adetim kandaki enfeksiyona bağlı bu şekilde olabilirmi. Bu durum iki aydır canımı sıkıyor, gitmek istediğim bir doktor var haftaya açık randevuları o zaman gidicem ama gidene kadar içim içimi yiyor normal seyrinde adet olamıyorum. Birde bilmeyen arkadaşlar için haziranda düşük yaptım hala düzene girmemek saçma değilmi.
Tamam canımYaaaaa3 gün üst üste değerlendir kuzum bak ara verme sakın
Eğer içtiklerinin içinde folik asit varsa gerek yokta, yoksa iç bence gebelikten önce başlamak gerekiyormuşAskım bende evde var dıye folıkte var ama ıcmıyorum
Enfeksiyon etkilemiş olabilir canım. Tedavini olunca düzene girecektir sen içini ferah tut strese girmen bile etkiliyordur. Dediğin doktora gidene kadar enfeksiyonun geçer İnşAllah tam olarak muayene olabilirsinSelam kızlar dün gece çok ateşlendim 38.6 altına düşmedi acile götürdü eşim. Geçen ay Aralık grubundan gelen kızlar hatırlar adetim saçma sapan oldu sadece kahve renk adet oldum ve bir kaç gün sürdü. Hatta kızlar acaba hamilemiyim diye şüphelendi. Bu ayda aynı şekil oluyorum dün acile gidince beta hcg bakılmasınıda istedim. Seruma ilaç salacaklar varsa birşey sıkıntı olmasın diye ama 1,20 çıktı sonuç. Kanımda yüksek derece enfeksiyon çıktı, crp çok yükselmiş acaba adetim kandaki enfeksiyona bağlı bu şekilde olabilirmi. Bu durum iki aydır canımı sıkıyor, gitmek istediğim bir doktor var haftaya açık randevuları o zaman gidicem ama gidene kadar içim içimi yiyor normal seyrinde adet olamıyorum. Birde bilmeyen arkadaşlar için haziranda düşük yaptım hala düzene girmemek saçma değilmi.
Tam bilgim yok ama enfeksiyondan adet düzensizliği olabillir enfeksiyonla ilgili ilaç vermiştir doktor geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifana kavuşursunSelam kızlar dün gece çok ateşlendim 38.6 altına düşmedi acile götürdü eşim. Geçen ay Aralık grubundan gelen kızlar hatırlar adetim saçma sapan oldu sadece kahve renk adet oldum ve bir kaç gün sürdü. Hatta kızlar acaba hamilemiyim diye şüphelendi. Bu ayda aynı şekil oluyorum dün acile gidince beta hcg bakılmasınıda istedim. Seruma ilaç salacaklar varsa birşey sıkıntı olmasın diye ama 1,20 çıktı sonuç. Kanımda yüksek derece enfeksiyon çıktı, crp çok yükselmiş acaba adetim kandaki enfeksiyona bağlı bu şekilde olabilirmi. Bu durum iki aydır canımı sıkıyor, gitmek istediğim bir doktor var haftaya açık randevuları o zaman gidicem ama gidene kadar içim içimi yiyor normal seyrinde adet olamıyorum. Birde bilmeyen arkadaşlar için haziranda düşük yaptım hala düzene girmemek saçma değilmi.
Biliyorum kuzum ilk iki ay ıctım sıkıldım bıraktım bakayım bı neler var ıcındeEğer içtiklerinin içinde folik asit varsa gerek yokta, yoksa iç bence gebelikten önce başlamak gerekiyormuş
Bazen o olmadan da yumurtlama oluyor diyorlar ben hiç karşılaşmadım bu durumla yani akıntı olmadan olabiliyormuş aklında kalacağına adetten 2-3 gün sonra teste başla canimBen her ay görürdüm o yumurtlama akintisini bu ay bi türlü tam goremedim ya onu göremediğim için acaba olmadimi diye düşünmüyor değilim
Pelvikte sıvı birikmesi var dedi ama sorun değil dedi doktor. Kan sonuçlarıma da baktıramadım hasta oldum. Normale ne zaman döneceği çok merak ediyorum.Bende kürtajdan sonra 2 defe 5 gün aralıkla adet oldum..her defasındada çok geldi..doktorun temiz diyorsa korkma o zaman
Bende şuan birtek ona yormak istiyorum kandaki enfeksiyon olabilir diye, düzenli antibiyotik tedavisine başladım birde haftaya gidiyim doktor ne dicek. Hayatımda ilk kez kahverengi hastalanıyorum ama inanılmaz az denecek gibi bir adet şiddetinde değil hiç gelmediği gün bile var.Kuzum seni hatırliyorum..haziranda düşük yapmışsin çoktan düzene girmeli canım..kürtaj bile olsaydın hatda düzene gitmeliydi..enfeksiyon bende bir defa çok yüksek çıkmışti o zaman adetim 17 gün gecikmişti..belkide ondan ola bilir..doktora görün sen