Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben d vitamini kendimi bildim bileli kullanırım bağışıklık için.Omega 3ü 1 aydır kullanıyorum aynı şekilde MYO inositolü de 1 aydır kullanıyorum.ama en büyük etken spor yapmak orayı çalıştıran hareketler yapmak ona başlamayı düşünüyorum bi hazır hissetsem 6 aydır denşyoruz olmuyor gebelik

Nasıl sizinki örnek ekler misiniz? Ben normal her sabah ölçtükçe giriyorum. Ekstr birşey yapmıyorum. Ama hiç atlamıyorum ölçmeyi
Kuzum kızlar cevap verdi hallettim bir yer var oraya tik atmam gerekiyormuş bende hep tik attım. O tekin anlamı ateş ölçmemiş gibi sayıyormuş tiki kaldırınca çözüldü dalgalanma çizgileri geri geldi. ❤

Aynı şekilde benim de böyle. Ekstra bel ve sırt ağrım çok fazla. Yumurtlama geçti diye düşünüyorum bat 3 Ocak çok arada bi dönem anlamadım

Selam kızlar dün gece çok ateşlendim 38.6 altına düşmedi acile götürdü eşim. Geçen ay Aralık grubundan gelen kızlar hatırlar adetim saçma sapan oldu sadece kahve renk adet oldum ve bir kaç gün sürdü. Hatta kızlar acaba hamilemiyim diye şüphelendi. Bu ayda aynı şekil oluyorum dün acile gidince beta hcg bakılmasınıda istedim. Seruma ilaç salacaklar varsa birşey sıkıntı olmasın diye ama 1,20 çıktı sonuç. Kanımda yüksek derece enfeksiyon çıktı, crp çok yükselmiş acaba adetim kandaki enfeksiyona bağlı bu şekilde olabilirmi. Bu durum iki aydır canımı sıkıyor, gitmek istediğim bir doktor var haftaya açık randevuları o zaman gidicem ama gidene kadar içim içimi yiyor normal seyrinde adet olamıyorum. Birde bilmeyen arkadaşlar için haziranda düşük yaptım hala düzene girmemek saçma değilmi.

Kuzum seni hatırliyorum..haziranda düşük yapmışsin çoktan düzene girmeli canım..kürtaj bile olsaydın hatda düzene gitmeliydi..enfeksiyon bende bir defa çok yüksek çıkmışti o zaman adetim 17 gün gecikmişti..belkide ondan ola bilir..doktora görün sen

Enfeksiyon etkilemiş olabilir canım. Tedavini olunca düzene girecektir sen içini ferah tut strese girmen bile etkiliyordur. Dediğin doktora gidene kadar enfeksiyonun geçer İnşAllah tam olarak muayene olabilirsin

Tam bilgim yok ama enfeksiyondan adet düzensizliği olabillir enfeksiyonla ilgili ilaç vermiştir doktor geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifana kavuşursun

Ben her ay görürdüm o yumurtlama akintisini bu ay bi türlü tam goremedim ya onu göremediğim için acaba olmadimi diye düşünmüyor değilim
Bazen o olmadan da yumurtlama oluyor diyorlar ben hiç karşılaşmadım bu durumla yani akıntı olmadan olabiliyormuş aklında kalacağına adetten 2-3 gün sonra teste başla canim

Bende şuan birtek ona yormak istiyorum kandaki enfeksiyon olabilir diye, düzenli antibiyotik tedavisine başladım birde haftaya gidiyim doktor ne dicek. Hayatımda ilk kez kahverengi hastalanıyorum ama inanılmaz az denecek gibi bir adet şiddetinde değil hiç gelmediği gün bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…