- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.121
Önceki günler pik olmamış ki ters çevirip bakın Daha iyi görünür bigün pik var amaE bugünde pik
İnşAllah işe yararbıde ben kocamda kalma vıtamınlere basladım q10 qoenzım multı vıt bırde omega ıcıyorumtamamen random bilgisiz belki diyerekten
Bazen 2 3 gün pik sürebiliyor normal canım henüz yumurtlama gerçekleşmemiş sabah tekrar yapE bugünde pik
Amin canım Amin.Bu son olsun bizim için kuzum.bende diyorum 6 haftalık kayb etdim..ama ağlamaktan gözümün altı şişmişti..çökmüştüm..ama daha büyük olsaydı belkide kaldıramazdım..Allah her kese kaldıra bileceği kadar dert veriyor zaten.Öyle canım gerçekten. Hamilelikten önce üff ne çocuğu ya fln diyordum hatta evlendiğim ilk sene reglim gelince çok korkmuştum hamileyim diye. Şimdi her gün her namazda ağlaya ağlaya istiyorum. Bir de ben ne yüzünü görebildim ne de kucağıma alabildim. Buna rağmen böyleysem birlikte yaşayıp kaybedenleri düşünemiyorum bileRabbim hepimize sağlıkla nasip etsin
Evet bebiş hamileyim çok şükürİnanamıyorumMervenur277 hamile misinnnnn ben konuşmaların çoğunu okuyamıyorum gün içinde çalıştığım için tabloda gördüm şimdi ve ben şoookkkkk nasıl kaçırdım
İnşAllah bu ay hayırlısıyla pozitifini görürüzAmin canım Amin.Bu son olsun bizim için kuzum.bende diyorum 6 haftalık kayb etdim..ama ağlamaktan gözümün altı şişmişti..çökmüştüm..ama daha büyük olsaydı belkide kaldıramazdım..Allah her kese kaldıra bileceği kadar dert veriyor zaten.
Harika bir haber sağlıkla kavuşunEvet bebiş hamileyim çok şükürbugün kan verdim pazartesi alicam sonuçları
Çok teşekkür ederim canımHarika bir haber sağlıkla kavuşunçok sevindim çok
q10 yumurtaliklarn gelişimi için dimi testleri aldığım kadn önermiştibıde ben kocamda kalma vıtamınlere basladım q10 qoenzım multı vıt bırde omega ıcıyorumtamamen random bilgisiz belki diyerekten
Test innovita mı canım. Eğer öyleyse bence pik değil ben de bu testi kullanıyorum. 10.güne bak bende ki ultra pik. 11 de normal pikE bugünde pik
Üzerinden baya bir zaman geçtiği için onu hatitlamiyorum canımSezaryen mi olmuştu? İnşAllah canım bende çok istiyorum sağlıkla nasip olmasını
Bence varsa artık kesin çıkacaktır hayırlı haberini bekliyoruz15 yada 16 yavrum. Bilmiyorum ya yapmak istemiyorum bat a kadar
Buyuk gün süper ultra pikBu gün büyük gün nihayet
Aynen hemen çıktı..ama bence bundan öncekide kadının dediği gibi küçük yumurtlamayı göstermişBuyuk gün süper ultra pik
Ooo hadi kolay gelsinBu gün büyük gün nihayet
Ben her ay görürdüm o yumurtlama akintisini bu ay bi türlü tam goremedim ya onu göremediğim için acaba olmadimi diye düşünmüyor değilimAynen bende o yumurta akı akıntım olunca yapamaya başladım iki güne pik gördüm canım
Benim akıntım olmayan aylarda test pik gösteriyordu..kesinlikle öyle düşünmeBen her ay görürdüm o yumurtlama akintisini bu ay bi türlü tam goremedim ya onu göremediğim için acaba olmadimi diye düşünmüyor değilim
Amin inşAllah canım.normal doğum yapanlar için sıkıntı olmuyor da sezaryende sıkıntı olma ihtimali varmış. Mayısı bekledim diyelim hemen o ay hamile kalacağımın garantisi yok diye bu aydan başlama kararı aldım artık nasipte ne varsaÜzerinden baya bir zaman geçtiği için onu hatitlamiyorum canımsizin sezeryan sanırım brnim eltim dogumdan 5 ay sonra hamile kalıp tekrar doğum yaptı cocuklar ikiz gibi rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda sağlıcakla