- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.141
Tekrar test yaptinmi peki koyulasma oldumu bizede atsaydın fikir olurdu canım bide yumurtlamadan kac gun sonra yapmıştın ilk testiniEvet bebiş hamileyim çok şükürbugün kan verdim pazartesi alicam sonuçları
Bugün yaptım son testimi canım koyulasma vardı atayım hatta bir dakika yumurtlamanin 9. Günü pozitif gördümTekrar test yaptinmi peki koyulasma oldumu bizede atsaydın fikir olurdu canım bide yumurtlamadan kac gun sonra yapmıştın ilk testini
Evet eliminde sezeyandi 3 sezeyandi ama diğer 2 si dedigim gibi 5 ay sonra hamile kaldı 14 ay da iki sezeryan dogumu olmus olduAmin inşAllah canım.normal doğum yapanlar için sıkıntı olmuyor da sezaryende sıkıntı olma ihtimali varmış. Mayısı bekledim diyelim hemen o ay hamile kalacağımın garantisi yok diye bu aydan başlama kararı aldım artık nasipte ne varsa
Bende pcos olduğu için teste hangi gün başlamalıyım sizce?Benim akıntım olmayan aylarda test pik gösteriyordu..kesinlikle öyle düşünme
Ya masallah darısı bizlereBugün yaptım son testimi canım koyulasma vardı atayım hatta bir dakika yumurtlamanin 9. Günü pozitif gördüm
Ama bugün kahverengi akıntı geldi yapışkan kıvamdaBugün yaptım son testimi canım koyulasma vardı atayım hatta bir dakika yumurtlamanin 9. Günü pozitif gördüm
2 gün sonra başlaya bilirsin canım..ben adetim biten günü başlıyorum mesela..ama günde 1 defa ve bu saatlerde yapmak daha iyi..eğer ilişki akşam olucaksa..Bende pcos olduğu için teste hangi gün başlamalıyım sizce?
Amin inşaallah canım benim sağlıklı gebelikleri olsun hepimizinYa masallah darısı bizlere
Ayy bana da sağlıkla hayırla nasip olur inşAllahEvet eliminde sezeyandi 3 sezeyandi ama diğer 2 si dedigim gibi 5 ay sonra hamile kaldı 14 ay da iki sezeryan dogumu olmus oldu
Tam bir tahmin yok ama 5 şubat canım hamileliğin hayırlı olsun bu arada Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSnr
Sonraki adet tarihi ne zaman canım
Amin inşaallah canım çok sağolTam bir tahmin yok ama 5 şubat canım hamileliğin hayırlı olsun bu arada Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ne kadar süre ve nasıl kullandın canım? Kanda vitamin değerlerim B12 hariç normal ama d vitamini düzenli olmasa da kullanıyorum omega 3 almadım ona başlayayım kilom normal aslında yürüyüş de haftada 5 gün 1 saat yürüyordum ama geçen hafta ameliyat oldum iyileşince tekrar başlayacağım bakalımCanım bendede pco var.adetin 3.günü bal tarçın çörekotu kullandım ve adetin 10.günü yumrtladım geçen ay tavsiye ederim.yoksa 23.günden önce yumurtlama olmuyordu bende inolic bende kullanıyorum D vitamini Omega 3 ve folik asit te kullanman gerek ve bol yürüyüş pco için
Hayırlısı ile tüm isteyenlere inşallahAmin inşaallah canım çok sağoldarısı sana inşallah
Evet regl bitince iki gün içinde yapmaya başlayacağım ilk İnternetten bir test almıştım başka önereceğiniz bir test var mı ?O zaman reglin bitince başlamak daha mantıklı tam zamanını kestiremiyorsan canım
Amin canım:) var mı sende yumurtlama belirtisi :)Hadi rastgelsinbizim de 12. Gün bugün. :)
innovitadan çok memnun kaldım benEvet regl bitince iki gün içinde yapmaya başlayacağım ilk İnternetten bir test almıştım başka önereceğiniz bir test var mı ?
İnnovita çok güzel canımEvet regl bitince iki gün içinde yapmaya başlayacağım ilk İnternetten bir test almıştım başka önereceğiniz bir test var mı ?
2 günde adetini geçiktirmez canım etkisi olmaz iki gündeAşkım sat 18 kasımdı işte. Mfk ya daha ikinci günüm oldu başlayalı. Toplam beş tane takviyesini kullanıyorum. Kimisi de gecikmeyi bırak tam tersi erken getirdi adetimi diyor ama bilemedim
Hıcbıfıkrım yok bende oyle bısey görmüştüm oyuzden evde vardı içeyim dedimq10 yumurtaliklarn gelişimi için dimi testleri aldığım kadn önermişti