Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar test yaptinmi peki koyulasma oldumu bizede atsaydın fikir olurdu canım bide yumurtlamadan kac gun sonra yapmıştın ilk testini
Bugün yaptım son testimi canım koyulasma vardı atayım hatta bir dakika yumurtlamanin 9. Günü pozitif gördüm

Eklentiler

• IMG20221223121558.jpg
    IMG20221223121558.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 58
Amin inşAllah canım.normal doğum yapanlar için sıkıntı olmuyor da sezaryende sıkıntı olma ihtimali varmış. Mayısı bekledim diyelim hemen o ay hamile kalacağımın garantisi yok diye bu aydan başlama kararı aldım artık nasipte ne varsa ☺️
Evet eliminde sezeyandi 3 sezeyandi ama diğer 2 si dedigim gibi 5 ay sonra hamile kaldı 14 ay da iki sezeryan dogumu olmus oldu 🥰

Canım bendede pco var.adetin 3.günü bal tarçın çörekotu kullandım ve adetin 10.günü yumrtladım geçen ay tavsiye ederim.yoksa 23.günden önce yumurtlama olmuyordu bende inolic bende kullanıyorum D vitamini Omega 3 ve folik asit te kullanman gerek ve bol yürüyüş pco için🙏
Ne kadar süre ve nasıl kullandın canım? Kanda vitamin değerlerim B12 hariç normal ama d vitamini düzenli olmasa da kullanıyorum omega 3 almadım ona başlayayım kilom normal aslında yürüyüş de haftada 5 gün 1 saat yürüyordum ama geçen hafta ameliyat oldum iyileşince tekrar başlayacağım bakalım

X